Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Én is vásároltam ettől a Kelod66 csalótól, mert a pozitív értékelése miatt azt hittem megbízható.
A Paypal-en a resolution centerbe menjetek be //bal alsó sarok "Resolve a problem in our Resolution Center"// és a tranzakciót kikeresve jelentsétek, hogy az eladó csaló.
Ezután azonnal lehet nyomni az escalate this dispute to claim-re, ez is fontos, mert csak ezután indítja el a paypal a vizsgálati folyamatot.Én már bejelentettem a csalást, ha még 2-3 ember megteszi, akkor a Paypal azonnal visszautalja majd a pénzünket, mivel a csaló paypal accountja új, ezért 21 napig amúgy is blokkolja neki a kiutalást a Paypalről. Ha kapnak 2-3 panaszt néhány napon belül, azonnal tiltani fogják az accountját.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő