Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den

    veterán

    válasz szmissz #55679 üzenetére

    Több problémám is van ezzel a koncepcióval. A 300k-s runnernél még semmi garancia nincs, hogy jó is. Runnernél külön sanszos, hogy okosítottak rajta valamit, és kérdés hogyan, milyen szakértelemmel. Ez nem egy kétórás sprintfutam, nem az fog győzni akinek legjobban fel van spécizve a mocija, hanem akié kibírja a nyélgázt 24 órán át További aggály runnerrel kapcsolatban, hogy vízgűtéses, ami több új hibalehetőség. Ráadásul a burkolata olyan mint egy ördöglakat, ha bármit szerelni kell szét, kell szedni az egészet, ami minumum fél óra.

    Egy ilyen hosszú versenyen ahol éjszaka is menni kell, benne van a pakliban egy bukás. Idomzat sérül, és már nem 20k bukó fejenként. Plusz sansszos hogy bukásnál a hűtő is sérül, akkor vége is a versenynek.

    Nekem van most két elfekvő motorom, ha azokat elpasszolom akkor akár egyedül is bevállalom az alap megvételének és az átalakításnak a költségeit, A se zavar ha utána eladhatalan az átépített gép, reklámköltségként fogom fel, szóval én ezt dobnám a közösbe, a többiek meg a vezetési tudást, kitartást, ilyesmit..

    www.simson4t.hu

Új hozzászólás Aktív témák