Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z0l1ka

    aktív tag

    Sziasztok !
    Valaki esetleg nem tudja véletlen ,hogy egy dellorto phva 12-es karburátorba milyen menetű főfúvóka található ? M4-es vagy M5 esetleg M6-os ? valamint az alapjárati fúvókának is ugyan olyan a menete ? csak mert szeretnék venni kisebbet és nem szeretném ha nem tudnám beletenni.
    Egy 50ccm-es fekvő hengeres minareli blokkos motor , karburátorba minden gyári alap ,tűszelep valamint az úszó zsír új és valami miatt még is úgy látom ,hogy sok a karburátorba a benzin,de állítási lehetőség nincs, helyzet az hogy mikor beindítom és hagyom járni alapjáraton mintha bezabálna utána elindulok vele mindegy hogy kis vagy nagy gázon csak füstöl mint állat és dadog egy darabig ,nem is pörög fel ,de ha elmentem vele pár száz métert akkor utána tökéletes :F néztem ekkor gyertyaképet is, és eléggé benzines volt a gyertya,(az is új a gyárilag előírt gyertya van benne ) súbertűt már állítgattam ,de nem nagyon változott semmi..
    Manuális szívatóval használom most , de van hozzá automata azzal is ezt csinálta..
    Szóval most mást ötletem nincs ,ezért gondoltam megpróbálom kisebb főfúvókával és kisebb alapjárati fúvókával,mást ötletem nincs miért csinálja ezt ..esetleg ha lenne valakinek ötlete ,azt megköszönném :)
    (membrán csere is megvolt ,a gyárira )

    <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!

Új hozzászólás Aktív témák