Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    Nagyon gondolkodtam rajta, hogy veszek az NRG-mre a gyári kipufogó helyett mást, amitől jobban is megy majd a motor, lévén nincs katalizátor, ami valamennyire visszafogja a motor teljesítményét.

    Nézegettem ilyen-olyan websopban, megnéztem YouTube-on az adott kipufogóról készült hangtesztet, több motorra felszerelve is. Azt kell, hogy mondjam, ezek a visszahajtott, hangtompító dobbal ellátott kipufogók baromi gagyi, s egyben idegesítő hangot adnak ki :(.
    Példa: Polini evolution 10
    Saját, gyári kipufogó hangja: LINK
    Az itt hallható, középmély hang kellemes, nincs fazékhangja a motornak.

    Ezek után felmerült bennem, mi lenne, ha kioperálnám a katalizátort a gyári kipufogóból, s lehegeszteném az un. szekunder levegőcsövet. Felejtős művelet, vagy dobna ez valamit a motor végsebességén, esetleg gyorsulásán? Ha dobna, ki lehet ütögetni a kereámiát a dobból, vagy fel kell vágni, mert speckó kialakítása van belül? Hangja nem lenne a művelet után ugyanolyan gagyi, mint a fentebb linkelt első videóban?

    üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák