Az MSI-nek e kartyaja azt hiszem csak par honapja jelent meg 
Itt a link
[link]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Az MSI-nek e kartyaja azt hiszem csak par honapja jelent meg 
Itt a link
[link]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Pedig kellett volna kábelt kapnod. (Hogy ez két hónap alatt hogy nem tűnt fel...?
) Ez a kábel viszi a hangot a hangkártyába (AUX vagy CD csatiba), ezért nincs így semminek hangja. Ha jól tudom ez ugyan olyan kábel (csak rövidebb), mint amivel az optikai meghajtót és a hangkártyát össze lehet kötni, szerintem bármelyik boltban kapsz pár100Ft-ért. És legközelebb ha vásárolsz nem árt átnézni a doboz tartalmát. 
(Ui: Nekem ugyan Leadtekem van, de gondolom nagyjából mindegyiknek hasonló a felépítése.)
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
Leadtek winfast tv2000 xp expert stereo, ha már nagy fórumokról beszélünk 

Ezt találtam sok árlistán:
Pinnacle PCTV Stereo XE
Ez meg mi? Eddig én csak PCTV-ről, PCTV Pro-ról és PCTV Rave-ről hallottam. Nincsen valakinek erről tapasztalata?

Köszi! Azt hiszem, hogy jó lesz ez ennyi pénzért.
Mivel eddig ki sem próbáltam, így nem tűnt fel. A dobozán nem volt lista, hogy minek kell benne lennie, így a boltban csak kinyitottam: kártya, valami kábelek, távirányító, infravevő, CD-k mind benne volt. A kártyára rá sincs írva, hogy mi az a csatlakozó... egyedül a CD-n lévő kézikönyvben van odaírva, hogy ''audio out''. A nyomtatott kézikönyve pedig: 5 sor/nyelv, minden ábra nélkül... Arra gondoltam, hogy ez nem ilyen összekötögetős, hanem mittoménhogy van megoldva... meg az ASUS oldalán megnéztem, és nem írja, hogy lenne hozzá ilyen kábel.
Sajnos az nem jó rá, kisebb a kártyán a csatlakozó... olyan kell rá, mint az SB16-on volt a CD-hez audio csatlakozó.
[link]
Az a kis fehér jobb lent, az a csatlakozó...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Hm, ez már digitálisan menne? 
De akkor miért csak 9 bites dekóder van rajta? 
Valami nem stimmel;vagy a kép, vagy a leírás.
'' egyedül a CD-n lévő kézikönyvben van odaírva, hogy ''audio out''.''
Ez aztán a... 
Van olyan kártya, ami le tudja adni PCI-n keresztül is a hangot (pl. ATI), de ha jól tudom ez ''különlegesség'', így ha nincs külön feltüntetve szerintem a tiéd nem ilyen. Ha a ''sima'' audio kábel nem jó, akkor passzolom. Próbálj meg az asus.hu-n segítséget kérni/kábelt beszerezni (van ''fórum'' is).
[Szerkesztve]
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Najó, akinek van pénze 2,5 GHz+ konfigot venni... 
Nekem bőven jó így is. 

Hauppauge 150-es is ilyen, és ez nem ATi csipes kártya.
Szvsz attól függ, hogy a kártya hw-esen tömörít-e mpeg2-be vagy sem. De nem biztos! 
Köszi! Egy boltban már voltam, ott csak néztek rám... mndjuk lehet megpróbálok egy olyan csatlakozót szerezni, és akkor aztán akkorára csinálom a kábelt, mint kell, szóval még jobb is, mint a gyári...
Azért ha valakinek van ugyanilyen kártyája (ASUS MyCinema P7131), az megírhatná hogy az övéhez volt e... lehet, csak állítgatni kéne valamit, de ez nem túl egyszerű, mert nem jutott monitor egyelőre arra a gépre...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ezért írtam, hogy ''pl. ATI''
(nem vagyok guru ebben a témában, de erről olvastam, hogy tudja).
Hardveres tömörítéshez ennek semmi köze (az enyém tudja ezt (Leadtek WinFast PVR2000) és mégis kell hozzá a kábel). 
Pedig sima audió csatlakozónak tűnik. 100,- forint egy kábel a boltban.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
'' nem jutott monitor egyelőre arra a gépre...''
Monitor nélkül hogy állítasz be bármit is (pl. TV-adókat)? 

Az LG optikai drive-omhoz is adtak, sőt, jobbat, mint a Leadtek TV-kártyámhoz... 
A TV-kártyához adott kábelt fordítva is rá tudtam dugni a hangkártyára, a drive-hoz adottat csak egyféleképpen... (csatlakozó)
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Jah, boccs. 
Akkor kössük chiphez: ATi550 és Conexant 416-os tudja. 

Max. annyit ronthatsz el, hogy felcseréled a jobb és baloldalt.
De sok tuner csak mono, és sok adó is ugyancsak mono.
Lehet, hogy annak tűnik, de nem az, kipróbáltam... a CD-ét nem lehet rádugni, mert ez kisebb.
feltoltam egy nagyobb képet róla, ezen jobbanm látszik: [link]
[Szerkesztve]
Mondjuk rádugok egy másikat átmenetileg... 

vettem egy leadtek wintv2000 expert tunert, lenne par kerdesem. a tunert faszan beraktam, mindent feltelepitettem.
fm tuner: van egy ilyen majdnem atlatszo vezetek, egyik vegen dugoval az fm bemenetbe a kartyan, meg a vezeteken itt-ott egy 3 fekete ''ize''. pocok. nemtommi. ezzel mit csinaljak? a manual cseh, azon a nyelven meg pont nem tudok.
tv tuner: bedugtam a koaxot, azt mondja no source. me'?!
koszi
ps: ugye pal b/g, pal i ,secam, stb tvjel jo lesz nekem?... mer ez van a dobozon

legyszives segitsen mar valaki, itt vagyok szanaszejjel, csomo kacat, es nem mukodik ez a szar. felidegesit..
Először is nézd meg a CD-t, azon több nyelven is kell leírásnak lenni.
Másodszor ''van egy ilyen majdnem atlatszo vezetek, egyik vegen dugoval az fm bemenetbe a kartyan, meg a vezeteken itt-ott egy 3 fekete ''ize''. pocok. nemtommi. ezzel mit csinaljak?'' itt mi a kérdés? Dugd be a kártyába és lehet hangolni a rádiót. Legfeljebb még felfogathatod valahova, hogy jobb legyen a vétel (gondolom ezt a célt szolgálják a fekete ''pockok'', ha te is olyat kaptál mint én: egy ''pocok'' középen, innen ketté ágazik a vezeték és a két végén egy-egy ''pocok'' lyukkal a közepén).
Harmadszor: ehhez is a WinFastPVR softot adták? (Nekem WinFast PVR2000-m van, ehhez ezt adták.) Próbáld így: Area: Hugary (PAL B/D), TV Source: Antenna, Auto Fine Tune, Adaptive Channel Scanning. Bár nem tudom idáig eljutsz-e, ha egyszer ''no source''.
Negyedszer: szerintem a Leadtek topikokban több segítségre lelsz, mint egy vásárlós totyikban. 

fm tunert probalom azonnal, mar van source, driver gond volt, de rohadt szemcses a kep. dolgozom rajta
koszi az infot

meg vmi: a hangot ugye ugy csinalom, hogy osszekotom a tunert az alaplappal. a tuneren megvan, hogy hova kell dugni, de hova nyomjam az alaplapon? van a lapon front panel audio , de nemtom hogy toljam ra a csatit. cd-inbe nem lehet vlenul?
Pont oda kell.
Vagy ha külön hangkarid van arra is rányomhatod.

teljesen tisztanak kell lennie ugye a kepnek? mert most rohadtul nem az..
amugy koszi, fm faszan megy, hang tehat van, most a kep jon
Mit értessz az alatt, hogy tiszta a kép? A minőséget sok tényező befolyásolja (adás, kábel, tunerkártya minősége, gépben lévő elektromos zaj, stb. stb.). Szóval hangyaháborús elvileg nem lehet, de sajna a minőség nem lesz olyan, mint egy TV-n. 
Nos az Asus forumán találtam magyarokat pont ebben a témában... hm, nem semmi, hogy pont ott botlottam beléjük. Na midnegy, szóval kiderült nem is jár hozzá kábel. Ha az országot Ausztriára állítom, akkor lesz hang... Ja a belső csatlakozó pedig nem szabványos állítólag, így szinte reménytelen kábelt taláni hozzá... na, hogy ezt miért csinálták így...
Kösz mindenkinek, aki segíteni próbált!

mutatom mirol beszelek:![[kép] [kép]](http://csabafly.hu/piramis/tuner.jpg)
ez az en kepem, enyhen szolva is fos.![[kép] [kép]](http://csabafly.hu/piramis/tuner2.jpg)
ez pedig egy normalisan bedigizett, letomoritett musorbol valo. ez utobbi sztem normalis. akkor most ezzel a leadtek tunerrel nem lehet ilyen minosegu kepet digizni?.. nem akarom elhinni..

TV-tek (sima otthoni TV) képe is dzsuvás?
Igen: szar az egész, telefon a szolgáltatónak csináljon valamit.
Nem:
ellenőrzőlista:
-csatlakozók milyenek (T dugók ajánlottak), minőségük milyen
-jelelosztó milyen? (T-s vagy sima koaxos, ellenállásos vagy nem, fémházas vagy sem)
-összekötő kábel hossza (minél rövidebb)
-összekötő kábe típusa (RG-6, de ha van az RG-11 még jobb, csak buzi ritka)
-Nincs megtörve a kábel?
-az összekötő kábel mellett milyen kábel fut (ha fut)?
-Gépben hova tetted a TV kártyát?
-IRQ ütközés nincs?
- Lehetőleg a zajforrásokat arrébb rendezted?
Várom a választ! 
Lehet lassan írok, de közbe winreinstall fog befigyelni.

alapvetoen nem rossz, sot, jo a kep. a dolgot ugy kell elkepzelni, hogy van a lakasban 3 TV. ebbol 2-nel atomstabilan jo a kep, az enyemnel (ahova kezdetben nem volt ''bevezetve'' a koax) vszt csak ugy jo a kep a tvn, ha elotte negyedoran at baszodom vele, hogy beallitsam, de utana nem szabad hozzaerni, mer elkurodik.
anno en kabeleztem le a padlasrol, direkt vigyaztam, hogy nehogy torjon, semmi, de lofaszt nem ert. (es az a rohej az egeszben, hogy nem egyszer huztam mar le koaxot ugyanide. anno kabelnetem volt, es az is fosadek volt. mintha meg lenne atkozva a szobam, vagy a fasz tudja.)
2 utp mellett jon amugy a koax, gondolom nem ez zavar be.
a dugok tok szimplak, sima tekeros szarok
jeleloszto T-s (1 in - 3 out), de sztem azt is kizarhatjuk, mert mashol teljesen jo az adas. szolgaltato megintcsak kizarva ezen ok miatt. a kabel sima belteri koax (mer, van kulteri is?..). feher. 
legalso pci slotba raktam a kartyat ,mert csak oda fer be. a silencer betakarja a masikat.
irq-t kizarnam, mert az fm resze tokeletesen megy a dolognak.
milyen zajforrasokra gondolsz? elektromos?

Hajjaj.
Az utp nem zavarhat, nekem is 2 utp mellett megy. 
A tekerős szar az a T cucc lehet, ugye? 
Azt megpróbálhatnád, hogy a jeleloszóban az őseid tv jelét meg ennek a tv jelét átdugod. Hátha. Az a sima beltéri koax az tök jó lesz.
Legalsó slot az tökély.
Igen, ilyesmi zajokra gondolok. Elektromos, interferencia, mobil, mágnes... az isten tudja.
De azért azt is megpróbálhatnánk, hogy qssba maradsz míg keresi az adókat a kártya. 
Viszont Így, hogy 2 tv mellé kötöd be ezt, háát nemtom...
Meg kéne próbálni egy óvatlan pillanatban az összes TV-t lehúzni, és csak a tunerkártya, lehet nem elég erős neki a jel. (A tuner érzékenyebb a jelminőségre mint a TV.)
Ezek alaján én úgy kezdeném az egészet, hogy: gép átcipel a másik szobába (ahol jó a jel), TV-ből antenna kihúz, tunerre rádug, próba. Esetleg mindezt fasyrt kolléga utolsó mondataival vegyítve, abban is sok igazság van. Ha ebben az esetben jó a kép minősége, akkor tuti nem a kártyával van gond.

Most van folyamatban egy HTPC összerakása és tunerhez kapcsolódóan két kérdésem lenne:
1. Ha pc-n, tuneren keresztül kirakom az adást a tv-re, akkor lesz érezhető minőségbeli romlás?
2. Szeretném, ha meg lehetne oldani, hogy elindítok egy felvételt és a befejeződése előtt elkezdem nézni (reklám átugrás miatt). Ez gondolom megoldható mpeg2-be való mentéssel. Ha igen, akkor 2GHz-es celeron mellett hardveres mpeg2-es tuner kell/javallott?
bizi

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan tunert keresek, ami képes DVB-T és DVB-S jelek vételére is a megszokott analóg mellett, és USB-s. Már kerestem neten, de nem találtam, gondoltam hátha itt tud valaki valamit
Vajon egyátalán létezik ilyen?
Előre is köszi 
Not ready olvasni meghajtót (F:)
A Cinergy Hybrid T USB XS [link] pl. támogatja az analógot és a DVB-T-t is, a DVB-S-t viszont nem. (Hogy őszinte legyek nem vagyok otthon ebben a DVB témában, de a Terratec még PCI-os kivitelben sem gyárt olyat, ami több DVB szabványt (vagy mi ez) támogatna. Tudsz róla, hogy létezne egyáltalán ilyen?)

Lehet kapni olyan audio kabelt, amely az egyik vegen ketteagazik, es az egyik felen a ''normal'' nagy csati van, a masikon meg a kepen lathato feherbe illo kisebb.

Nalam a zajos, csikos kepet az oldotta meg, hogy a szamitogephaz es a radiator koze iktattam egy vezeteket. Ugyanis nalunk a panelban sehol nem talalni foldelt csatlakozot 
Oh, köszi! Szóval létezik... Hol lehet ilyet kapni?

Én a misztrálba kaptam 450 hufért... rablás. 

Az elsőre még ma válaszolok, csak ne felejtsem el. 2. nemtom.

Milyen tv tunert vegyek ami tud
- mpeg2-be, divX-be hardveresen kódolni,
- van hozzá távirányító,
- olcsó (kb 12e huf)?
- rádió kell a f..nak
Van egyáltalán ilyen?
[Szerkesztve]
Red meat can kill ya'. Enjoy!
''divX-be hardveresen kódolni
olcsó (kb 12e huf)''
Tudtommal ilyen nem létezik. (A többi feltétel teljesíthető.)

Az e-bay-en láttam valami hókuszpókusz típust, ami támogatja mind2őt, de az PCI-os. A DVB digitális műsorszórást jelent. A DVB-T a földi digitális szórás, amit még csak most kezdenek kiépíteni szerte Európában, még mindenhol csak kísérleti jelleggel megy, itthon is, de 2010-15-től teljesen leváltja majd az analóg szórást. A DVB-S pedig a műholdas szórást jelenti. Csak rákötöd az antennát, és veszi a műholdadást 
Na de minek neked minden most egyszerre? Mire itthon normális módon elterjed a digitális műsorszórás a mai drága kártyákat (vagy még jobbakat) fillérekért fogják dobálni. A műholdashoz meg kell antenna (''tányér''), meg minden kiegészítő hozzá, nem? És miért ragaszkodsz az USB-hez ha egyszer PC-d van?

Nem nekem lesz, karácsonyra adnám ajándékba 
Na hát ajándéknak szerintem tökéletesen megfelel az, amit ajánlottam. (Aki meg egy ilyennek nem tud örülni, az vegyen magának jobbat ha tud.
)