Vagy sima koax kell a rádióhoz csak ajzat?
A tudás érték!!!

Vagy sima koax kell a rádióhoz csak ajzat?
A tudás érték!!!

Milyen Tuner Chipet állítsak be a Dscalerbe?
A tudás érték!!!

Megnéztem a kártyát egy Conexant nevüt találtam rajta, de olyat nem lehet választani.
A tudás érték!!!

a bt848/878 mind conexant...
olvasd el a feljebb látható linken az irományt

Már el olvastam, amúgy mint már említetettem Pinnacle PCTV Pro kártyám van, de a Cardnál ha a Pinnacle PCTV Studio Pro-t választom a Tunernél nem tudom mit válaszak ott nincs Conexant, se bt878.
A tudás érték!!!

Ha jól emlékszem nem a TV tuner chip tipusát kérdezi hanem a tuner tipusát.
Ez Pinnacle kártyáknál vagy Philips Pal vagy Temic. Próbáld ki mindkettőt.
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

A rádió hallgatásra mit használsz, és honnan lehet letölteni a WINDVR2-t?
A tudás érték!!!

Ezeket a progikat nem ismeritek: http://www.tucows.com/pvr95_default.html
A tudás érték!!!

Vagy az nem WinDVR hanem WinVDR?
A tudás érték!!!

Hogy kell a WinVDR-t nem váltott sorosra állítani?
A tudás érték!!!
Egy kis segítséget kérnék!
Felraktam a WinDVR3-at, felismeri a kártyát (PCTV Pro) minden oké, autoscan-nel nekiállok csatornát keresni, megtalálja az összeset, de NEM menti le magának a b@rom... 
Valakinek vali ötlete
(a egyébként gyári progi eléggé siralmas,
a Discaler meg felismeri a kártyát, de az meg PAL helyett NTSC-n vagy min akarja hajtani, = nem talál bemenő jelet,
)
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

Én meg azt szeretném, hogy ne váltott soros legyen a kép a WinVDR3-ban.
A tudás érték!!!

Vagy van WinDVR meg WinVDR is, mert én csak WinVDR-t találtam most akkor hogy is van ez? WinDVR-t honnan lehet letölteni?
A tudás érték!!!
Innen:
http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Profile.jsp
egyébként a google-ban beírod, hogy ''windvr'', nyomsz egy entert, és a 4. találat elvezet a fenti linkhez....
Tessék kipróbálni!!!!
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

Már próbáltam google-t de ilyen japán meg kínai oldalakat dobott ki.
A tudás érték!!!
akkor jó helyen jártál, mert a 4. találatra adott oldalról (ami japán nyelvű) lehet (többek közt) eljutni arra, amit belinkeltem....

Na leszedtem csak nem akar normálisan beállni antennán az adókra, sistereg a hang a kép meg rosz.
A tudás érték!!!
Neked az autoscan-nál automatikusan megjelölte, hogy hol vannak adók, vagy kézzel kellett utánna beállítani?
Nekem ez az egyetlen program ami megtalálta az összes adót... És mind jó vagy kitűnő minőségben jön.... 
(mondjuk nálam kábeltv van, nem antenna... )

Hello!
nah, most akkor milyen tunert vegyek???
-Leadtek
-Pinnacle
???
Help, THX...
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Compositról nekem is működik, úgy látszik az antennát nem szereti ez WINDVR.
A tudás érték!!!

Hát nem tudom ezt PCTV Pro-t nem igazán ajánlom, kissé bugos a drivere. Amúgy én is Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert-et vettem volna ha lett volna sulinetbe.
A tudás érték!!!

Hát nem tudom ezt PCTV Pro-t nem igazán ajánlom, kissé bugos a drivere. Amúgy én is Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert-et vettem volna ha lett volna sulinetbe.
A tudás érték!!!

a sima PCTV mennyire ajánlott, skacok? 
Faternak szeretnék egyet venni, mert azt szeretne kivezetni a TV-re (gondolom azt ugye tudja a kártya...?)
---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---

Azon csak TV-adás képét tudod fogni, a számítógépről nem küld ki képet a TV-re.
A tudás érték!!!

akkor milyen kártyákat ajánlasz, vagy ajánlotok, ami tudja azt?
lécci írj árat is...köszi
---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---

Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert jó?
mivel jelent többet az Expert???
-nemtom, sok embernek van Pinnacle PCTVPRO-ja, és panaszkodnak a drivverre...
Leadtekkel volt már valakinek vmi problémája???
THX...
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

én most vettem egy pinyakle pctv idáig jó,de mire használja az ember az más kérdés.
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

bocsi, magyarul a kerdes az, hogy mi a kulonbseg a Leadtek DELUXE/EXPERT változatai között!!!
segitsetek plz, már eldöntöttem(?
, hogy Leadteket veszek, csak még azt nem tom, hogy melyiket!!!
jah, az oprendszer XP lenne!

Hogy van neked beállítva, a kártyád linux alatt? Mert nekem az automatikus felismeréssel nem igazán szuperál Suse Linux 9.0 Professional alatt, manuálisan mit és hogy kell beállítani? És működik-e a távirányítód linux alatt?
A tudás érték!!!

UP!
A tudás érték!!!

Tedd a /etc/modules.conf fájlba az alábbi sorokat:
----- kivágás ----
alias char-major-81 videodev
alias char-major-81-0 bttv
options bttv card=34 radio=1
options tuner type=5
------ kivágás ----
Ezután egy depmod -ae parancsot toljál a rendszernek, majd a süsüt indítsd újra. Ha nem megy dobj mail-t.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Hogyan kell csinálni ezt a beszúrást pontosan elég kezdő vagyok a legutolsó sor után nyomok egy üres sort majd a szöveg és megint üres sor?
A tudás érték!!!

amúgy ezeket találtam a fájlban ami kapcsolatos lehet:
# YaST2 configured TV card
# 1HdK.FURnweI9FA4
innacle PCTV
alias char-major-81-0 bttv
alias char-major-81-1 off
alias char-major-81-2 off
alias char-major-81-3 off
Use this if you have two cards:
# options ne io=0x300,0x320 irq=5,7
# options tulip options=0
# options 3c59x options=0
# options 3c501 io=0x280 irq=5
# options 3c503 io=0x280 irq=5 xcvr=0
# options 3c505 io=0x300 irq=10
# options 3c507 io=0x300 irq=10
# options 3c509 irq=10
# options at1700 io=0x260 irq=10
# options smc-ultra io=0x200 irq=10
# options wd io=0x300 irq=10
# options smc9194 io=0x200 irq=10 ifport=0
# options e2100 io=0x300 irq=10 mem=0xd0000 xcvr=0
# options depca io=0x200 irq=7
# options ewrk3 io=0x300 irq=10
# options eexpress io=0x300 irq=10
# options hp-plus io=0x300 irq=10
# options hp io=0x300 irq=10
# options hp100 hp100_port=0x380
# options apricot io=0x300 irq=10
# options ac3200 io=0x300 irq=10 mem=0xd0000
# options de620 io=0x378 irq=7 bnc=1
# options ibmtr io=0xa20
# options arcnet io=0x300 irq=10 shmem=0xd0000
# options plip io=0x378 irq=7
# options eepro io=0x260 irq=10 mem=0x6000
# options eth16i io=0x2a0 irq=10
# options fmv18x io=0x220 irq=10
# options ni52 io=0x360 irq=9 memstart=0xd0000 memend=0xd4000
# options bttv pll=1 radio=0 card=0
# options tuner type=0
# options msp3400 once=1 simple=1
alias char-major-43 off
alias char-major-44 off
alias char-major-45 off
alias char-major-48 riscom8
alias char-major-49 riscom8
alias char-major-67 coda
alias char-major-75 specialix
alias char-major-76 specialix
alias char-major-81 videodev
alias char-major-83 vtx
options vtx quiet=1
alias char-major-89 i2c-dev
alias char-major-96 pt
alias char-major-97 pg
alias char-major-107 3dfx
alias char-major-109 lvm-mod
# Alsa sound support.
# Warning: please don't modify comments over aliases 'snd-card-#'
alias char-major-116 snd
A tudás érték!!!

Na legyen még egy UP de szerintem ilyenkor karácsonykor nem sokan vannak itt.
A tudás érték!!!

Hello!
Nekem automatikusan felismerte a suse 8.2 a philips tuneres pctvpro kártyámat, megy a tv és a rádió is rendesen.
Ha nálad a Suse 9 nem ismerte fel akkor manuálisan kell beállítanod a tuner egység tipusát, ehhez nem értek linux alatt, gondolom Polesz biztosan segít majd neked. 
A távirányítóm működik Linux alatt, de elég sokat szöszmötöltem vele mire sikerült beállítanom. A Lirc programmal tudod használni a távirányítót.
-Suse alatt először a Yast-ban nyomj egy uninstall-t, a gyári lirc csomagra, mert az nem használható.
-Ezután letöltöd a lirc-et a http://www.lirc.org/ weblapról.
- A programot neked kell feltelepítened konzol-ból, majd fel kell ismertetned vele a távirányítód gombjait, és írnod kell hozzá egy config fájlt ahol megadod hogy melyik gomb mit vezéreljen a különböző alkalmazásoknál.
- A lircrc-t be kell állítanod hogy minden rendszerindításnál elinduljon.
Itt találsz némi magyarnyelvű segítséget a telepítéshez:
http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/zoner&page=/index.php
Ha feltelepíted és később elakadsz megpróbálok segíteni, de ehhez át kell mennem majd linux alá mert ott vannak leirásaim hozzá, meg fejből nem nagyon megy már hogy mit csináltam. 

Ez Pinnacle PCTV Pro ugye nem csak Philips Tunerrel van, hol tudom megnézni hogy milyen tunerrel van szerelve a kártyám? (a kártyán mit nézzek, esetleg szoftveresen)
[Szerkesztve]
A tudás érték!!!

UP!
A tudás érték!!!

A fém tuner egységre általában rá van írva hogy Philips vagy Temic.

Nekem nincs rá írva semmi. Csak egy Conexant és egy Micronas nevű chipet találtam a kártyán.
A tudás érték!!!