Szerintem nagyon jó a tv tuner kártya.nekem is van egy és nagyon jól bevált.egy baja van:-sok helyet foglal a film felvevés
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
duduka055
(újonc)

INNUENDO
(fanatikus tag)
Milyen tunyád van ?
bá

mro
(újonc)
az EU nagy piac 
biztos megjelenik csak mikor ?
ha eddig kibirtam kibirom marciusig...akar aprilisig is
(http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=128357&start=30)
39-es hozzaszolasnal van osszehasonlitasi alap....hat durva
Sziasztok!
Gondolkozok egy tv kartya vetelen. Milyet ajanlanatok?
Amit szeretnek: az alap dolgokon kivul (jo kepminöseg, stb) jo volna ha radio tuner is lenne benne.
Don't go home! Many people have died there!

INNUENDO
(fanatikus tag)
Azt ajánlom hogy várj márciusig-áprilisig, amíg megjelenik az ATI új tunere
bá

Goatman
(fanatikus tag)
Üdv mindenkinek! Milyen külső USB 2.0-ás TV tunert érdemes venni? Én egy leadtek winfast tv USB II-re gondoltam...jó-e ez vagy más gyártók háza táján keresgéljek? kb 20eHUF-om van rá a választ előre is köszi

INNUENDO
(fanatikus tag)
Esetleg egy Winfast TV USB II Deluxe ? 
bá
Nem szeretnek addig varni.
Szetneztem hogy miböl lehet valasztani:
- LeadTekWinFast TV2000 XP Expert (CX2388X)
- Asus TV FM Card (Philips SAA7135)
- MSI TV@nywhere Master (CX23883)
- Terratec Cinergy 600 TV (Philips SAA713x)
- Hauppauge WinTV PCI-FM (BT8x8 vagy CX2388X ?)
- Pinnacle PCTV Pro (BT8x8)
Arban nincs tulzott kulönbseg, az elsö 3 kicsit olcsobb mint a masodik 3.
A dekoder csipek közul melyik a jobb? A Bt mar eleg regi, amennyire tudom, bar attol meg lehet jo.

ddt99
(kvázi-tag)
Tegnap láttam egy PCTV Pro-t, enyhén szólva nem voltam elájulva tőle. Nekem Winfast Expert-em van, elégedett vagyok vele. Segít talán valamennyit, ha tudod, hogy a BT8x8 chipset 8 bites, a CX2388x 10 bites. Az új ATI ha jól tudom, 12 bites lesz, viszont új, nincs róla tapasztalat, kicsit lutri. De hát az élet csupa kaland 

INNUENDO
(fanatikus tag)
Egy kicsit OFF , de az ATI Theater miatt ...
Mi a különbség a PCI és a PCI Express között, a méreten kívül ? Gondolok ilyenre hogy adatátvitel sebessége, megbízhatóság, meg minden
bá
LeadTek-et sajnos itt nem lehet kapni.
Rendeltem egy MSI-t. Majd beszamolok, hogy milyen ha megkaptam.

Pisti_zzZZ
(kvázi-tag)
K-World 878 as tunert senkinek se ajánlom. Nekem nem igazán jött be. Sz@r a képminősége, a hang súg ezerrel, a sárga színt vmiért nem tudja megjeleníteni. Nem, a kábellal-driverrel-beállítással nincs gond, ezerféleképpen megpróbáltam. Mondjuk annyira nem bánom. Amennyit én tvzek arra éppen elég. De ha most állnék a vásárlás előtt, 14000-ért nem venném meg (2 éve vettem).
''Onnan fogod tudni, hogy jól vagy, ha nem találsz senkit, akinek a helyébe lennél'' - Kispál és a Borz

INNUENDO
(fanatikus tag)
Szerintetek ez a Power cinema 3 ( amit a theatrixhez adnak ) Smart-bob -os lesz ? 
Tudjátok mi az ... Vagy ha nem, akkor ask me !
[Szerkesztve]
bá
Hát nem olvasom végig a topicot meg nem is tudom hogy kinek kell tuner.
De leirom a véleményem és a tapasztalatom.
Vettem egy terratec cinergy tv 600-as tunerkártyát. Nagyon meg vagyok elégedve vele semmi hiba nagyon jó a kép a hang. Persze mikor vettem (2éve) voltak gondok a programjával de ezt kijavitották (3.63 ez a legjobb edig).
Jó a txt ... egy szoval én nagyon meg vagyok vele elégedve ! és bátran ajánlom mindenkinek.
Röviden leirom az általam vélt elönyöket, hátrányokat 
elönyök: Magyar menü, automata keresés, finombeálítási lehetöség, full sztereo, könnyű kezelés, távirányító, több féle bemenet, az összes adót behozza hibátlanul, álítható program hely.... stb ahh kifelejtetem a távirányitoval kiis kapcsolható a szmgép
hátrányok: lassú keresés (kb 25perc), lehetne jobb is a távirányitó.
Az árra kb: 18-20e Ft. én anno 28e ért vattem de máig nem bántam meg.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

INNUENDO
(fanatikus tag)
Hibátlanul behozza az összes csatornát ? Kis mákos 
bá
Miért mi a baj a tieddel ??

INNUENDO
(fanatikus tag)
Hogy mi baj az enyémmel ? Hol is kezdjem 
bá
Ird le ... föleg ha terrateced van!! Mikor elköltöztünk egy másik házban akkor ott gyenge volt a jel (4tvre) és elég sz@rul jöttek be az adok meg a txt sem volt jó, szoltunk a kábeleseknek és adtak rá kakaot. Igy jó lett a kép.
Ezek a kártyák érzékenyek a jelre (az sem tesz jót nekik ha valami összegányolt kábelröl jön a jel) és tesék jó minöségű elosztokat használni (megéri) !!

INNUENDO
(fanatikus tag)
- A legősibb BT8x8 chip
- Video-bemet -en a kép minősége távcsővel sem látja a béka seggét. (Most vettem egy új tápot a gépbe, egy kicsit jobb lett de nem sokkal)
- Szintén Video-bementen a kép totálisan elkésik a hangtól
- A kábeles csatornák közül van egy-kettő ami éppen nézhető minőségü, a többi teljesen zajos, mid képileg, mind hangilag.
- A tunerje full mono
- Hozzáadott program sz@r
- Nem akrja vinni az NTSC -t ( video-bemenet)
Többek között ezek miatt kerültem erre a fórumra 
[Szerkesztve]
bá

INNUENDO
(fanatikus tag)
Használunk elosztókat, de nem tudom hogy jó minőségü-e 
bá
az a sok elosztos (de lehet kevés is) sárgaszinü nem igazán jó inkább az ezüst szinű (de ezzel nem sokat segítetem)

mro
(újonc)
tobb tv eseten nemcsak az eloszto a fontos, hanem a kabel is (hany ohm-os)...
mellesleg a kabel hossza sem mind1...ha tul hosszu akkor kell bele erosito...
nem csak az elosztok hanem a dugok is jo minoseguek legyenek...
stb...
szvsz. ha nagyon rossz az adas akkor a jel erossege lehet tul alacsony, akkor meg erosito kell...
no de sokat dumalok pedig nem ertek hozza
)

szesa
(senior tag)
Nálam pl a spektrum tv qrva szarul jon be a tuneren de a tvn nincs semmi zur vele. Jelet ugyan onnan kapjak a tvnek kb 6 m-rel hosszabb is a kabele.
ˇ7ˇ - out of office -

ToBeY
(PH! nagyúr)
Mondjatok pls Tv tuner kártyákat amiknek jó a minőségük érdemes megvenni.
Elsőkörben az ár nem nagyon fontos persze azért a 20k ne lépje túl!

INNUENDO
(fanatikus tag)
ATI TV WONDER ELITE avagy Saphire Theatrix
Kicsit drága és még nincs megjelenve, majd márc-vége▬ápr-eleje körül, de szerintem ezt lesz a legérdemesebb megvenni
bá

ZCoyote
(őstag)
Leadtek Winfast PVR2000
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Segítsetek! Sokat olvasgattam a hozzászólásokat, de nem nagyon tudtam levonni hogy nekem mi is kéne!
Tv nézésre akarom használni(kábelen jön az adás(sőt ha nem elég erős a jel még van jelerősítőm is)) és szeretném ha olyan képe lenne mint egy átlagos tv-n!
És még régi videókazettákat akarom digitalizálni!
Mit ajánlotok???
HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(fanatikus tag)
UP
HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)
LeadTekWinFast TV2000 XP Expert (CX2388X) Br. 15k 

(fanatikus tag)
ehez van távirányító?

(fanatikus tag)
UP

(fanatikus tag)
up

INNUENDO
(fanatikus tag)
Ki a francnak kell távirányitó ?!
Nekem van és hozzá nem nyúlok
Ha van hozzá akkor is csak a winf@szt PVR -t fogja előhozni. A Dsclaer -t nem.
Használd a patkányt oszkész
[Szerkesztve]
bá

(fanatikus tag)
ok, de nekem kell távirányító!
Ami a hírek között volt tunerkártya, az milyen?

(fanatikus tag)
UP

szesa
(senior tag)
tk semmilyen lenyeges info nem volt rola szal passz...
ˇ7ˇ - out of office -

(fanatikus tag)
Nincs vkinek még hozzászólása!
Segítsetek
adott a követelmény:
1. jó zajmentes tvadás
2. távirányító
3. lehessen vele felvenni
(4. ár se legyen borsos)

(fanatikus tag)
UP

INNUENDO
(fanatikus tag)
Utoljára kérdezem
Akárkitől
Mit jelent az hogy UP ?
Nem azt mondom hogy nem is kapizsgálom, csak hogy mégis honnan jött ez a kif. ?
bá

INNUENDO
(fanatikus tag)
Feltétlenül most akarsz venni ? Mert ha tudsz várni mondjuk március közepéig akkor THEATRIX
Olvass picikét vissza a topicba
A Leadtek Experthez van távirányító
( www.leadtek.com
www leadtek.co.uk )
bá

(fanatikus tag)
Kösz
Az UP onnan jött(szerintem), hogy az ürge jelezte hogy mikor van a közelben(fenn) és ezt angolul írta le. De csak szeintem!

mro
(újonc)
szerintem vard meg az ati- kartyat...
,ha nem akkor terratec c600-as (nekem ez jon be...)
de, ha mindenkeppen akarsz videot is digizni akkor
hardvertomoriteses kartya kell amirol en nem tudok mit mondani...(szerintem jobb kulon kartya...)
up
)

Prince
(újonc)
Sziasztok! Akövetkező a problémám.Vettem egy WinFast2000xp Tunerkártyát.minde oké vele,csak az a baj,hogy videomagnot probálom rákötni,elöször antennacsatlakozon keresztül igy van kép,de a hang sistereg.Most egy olyannal probálkoznék és ez is lenne a kérdésem,hogy a supervideo kimenetet a tuneren rca kimenetekre osztanám,és a videot scart csatlakozon keresztül rákötném,milyen hatást várhatok igy.vki segitsen légyszi
ugy jo lessz csak a hang külön van nincs a z svideo kimenetbe épitve egy hang kimenet kell legyen a kártyán oda kösd a hangot
[Szerkesztve]
Pü-t írjatok elöbb észre veszem téma megjelöléssel!!

Prince
(újonc)
Frewa köszi .Amugy ha ugy kötöm ahogy irtam,ugy is jo?A tuner milyen amugy?

Prince
(újonc)
Az a baj hogy még oda vennem kell a hangkártyához átalakitot ami az rcat átalakitja jack dugová.a videot rákötöttem hang nélkül de semmi kép.A kamerát ami szintén vhs ugyan oda rákötve van kép ez hogy lehet
a kártya szupi! ugy hogy az nem kimenet ha nem bemenet,mármint az svideo
egy out felirat kéne lennie az a kimenet

Prince
(újonc)
Szerinted videon keresztül miért nincs kép,ugyan ez kamerán keresztül müködi
Ha joó tuner kell joó áron, akkor ide nézz be Bővebben: link
Alkuképes!!!