Abban kernem a szakertok segitseget, hogy mi a piacon kaphato legjobb analog kartya aminek a sima TV kepenek minosegevel megeggyezo minosegu kepet biztosit.Nekem most egy Leadtek PVR2000-em van ennek a minosege homalyosabb mint egy szabvany TV.
Sot felteszem igy a kerdest !Letezik egyaltalan ilyen ? Vagy valoban nem tarto ott a technologia jelenleg,hogy elo tudjanak legalabb olyan minosegu TV tunert mint amit egy LCD, Plasma beepitett tunere ki tud csikarni magabol !!!! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
bali0000
(újonc)
üdv róland,htpc-s topikba nem akartam többet offolni.szal. vista tv tuner problémádat sajnálom,de passzlom,sem RC1,sem RC2,sem RTM,sem final nem járt még a gépemen,az az igazság.
szerk: Pista topikban nem tudnak segíteni?
[Szerkesztve]
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Feltettem ott is a kérdést, hátha. De eddig nem érkezett válasz sem.
Ugyanez a driver XP alatt rendesen működik.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

daa-raa
(MODERÁTOR)
Akkor ott a probléma: az XP-s driver nem kompatibilis a Vista-val. A hibaüzenetek is erre utalnak. Maradt az MCE, feltéve ha tud mit kezdeni a tunereddel...
Si vis pacem, para bellum.

Thulcandra
(őstag)
Ja bocs ezt a hszedet értettem félre [link] 
Azt meg még mindig nem döntöttem el h Hauppauge 150 v Leadtek 2000 legyen.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
(#3006) Pizzafutar válasza Thulcandra (#3005) üzenetére

Pizzafutar
(fanatikus tag)
Szia!
Valamiért a Leadtek népszerübb.
A Hauppauge HVR 1300-at próbálta már valaki?

Adler
(tag)
Sziasztok!
Nekem van egy PCTV Pro-m, amit szeretnék használni Vista alatt. Olvastam, hogy ajánljátok a Chris tv-t és a DScaler-t.
Tud valaki olyat amin tudom használni a távirányítót, vagy legalábbis azon a hangerő szabályzót és a csatorna váltást?
Segítséget előre is köszi
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80 http://www.panoramio.com/user/2085321;ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX260 + Kingston DDR3 KHX1333C7D3K2/4G

lacqa
(lelkes újonc)
Sziasztok! Szerintetek a Leadtek Winfast 2000xp Delux edition tuner jó képet biztosit egy Samsung 940N lcd monitoron?

DScaler nem megy Vista alatt. (Tegnap próbáltam egy Pinnacle PCTV 110i-vel.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
A driver elvileg univerzális. Legalábbis a Pinnacle szerint. ... for Media Center 3.0: [link], TV Center Pro: [link].
MCE sajnos semmit nem tud kezdeni a tunerrel. DScaler és InterVideo WinDVR3 nem működik. Talán a ChrisTV.
szia,szvsz a tunerbe bemenő antennajel minősége fontosabb,mint a tuner milyensége. Volt régen XP Deluxe-m,meg voltam elégedve a képével,igaz,csak szobaantennával használtam.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Flashcash
(PH! addikt)
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

lacqa
(lelkes újonc)
Szia! Helyi Kábel Tv van mondjuk úgy jó minőségü jelet adnak!Tehát érdemes megvennem?

szia,így megfontolandó,bár túl sokat nem szabad már érte adni,tekintve ,hogy mono,meg amugysem a legújabb leadtek tunertechnika.nameg,hogy a sztereo expert/global megvehető már 7-8k környékén
Nekem sem ismerte fel a Pctv pro mat van már vagy 8 éves
rűaűsul mce alatt xp a sajat progojaval sem ment harvwer in hiba
xp alatt meg ugy ahogy megy
hát ennyit a pinnacle ről
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

dane
(senior tag)
Lenne egy kis problémám.
Adott egy Hauppauge PVR-150 LP és egy MCE2005 Op rendszer.
A problémám az hogy nincs hang ill nem tudom hol kell beállitani hogy halljam a tvtuner hangját. Ez a probléma csak Windows-os rész alatt áll fenn!
A másik probléma az hogy MCE alatt ocsmány a kép (zavaros és tiszta kék).
Míg a gyári progijával (TV2000 vagy mi, Win alatt) tökletes majdnem mindegyik csatorna!
Tehát WinTV2000-ban jo a kép, nincs hang.
MCE alatt szar a kép jó a hang!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv

Taci
(tag)
Helló. Szükségem lenne egy olyan külső eszközre, amivel megoldható lenne, hogy rákötöm monitorra, és gép nélkül is tudom használni a digitv-t, valamint a hangot is. tudom, hogy van ilyen.
annyi, hogy dvi-os kellene, ha van ilyen. ebbe bemegy a dvi kábel, és innen megy a gépbe, így nem kell gép hozzá hogy lehessen használni. ugyanígy a hangkábel is. ebbe be, és ebből a gépbe.
és erre tudjam rákötni a dititv-t.
Köszönöm!

bzoley
(PH! kedvence)
Van ilyen külső tuner, pl. WinFast TV Pro II[link]
De a DigiTV-t a saját box-sza nélkül nem tudod használni, így a tunernek csak a be- és kimeneteit tudod hasznosítani.

Taci
(tag)
''De a DigiTV-t a saját box-sza nélkül nem tudod használni, így a tunernek csak a be- és kimeneteit tudod hasznosítani.''
Igen, ezzel tisztában vagyok, erre próbáltam irányítani a kérdést, hogy nem konkrétan tv tunerre van szükségem, hanem egy külső eszközre, ami elvégzi azt amit az előbb már leírtam.
amúgy ez vga-s, de végülis ez a jobb, hisz akkor nem kell gépre kötnöm. a dvi-t megkapja a gép, a vga-t meg ez.
és ha jól látom kb. 16ezer ft.
[Szerkesztve]

lacqa
(lelkes újonc)
Köszi! Akkor jobb ha szét nézek még! sztereo expert/globál ügyben! 

bzoley
(PH! kedvence)
Ha az a Deluxe nem egy meglévő (ajándék, havertól, stb) darab, hanem esetleg ilyet vettél volna, akkor felejtős. Eljárt felette az idő. Ahogy Balinov írta, Expert, vagy Global.

coolmpi
(fanatikus tag)
Hali!
Tudnátok segíteni hogy melyik lenne az a legolcsóbb TV tuner, amivel viszonylag nézhető minőségben lehet adást felvenni?
Kizárólag erre használnám.
Előre is köszönöm!
Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G

bzoley
(PH! kedvence)
Ha a legolcsóbb érdekel, akkor szó sem lehet hardveres kártyáról. Ez esetben WinFast TV2000XP Global, vagy Expert.

lacqa
(lelkes újonc)
Találtam Expertet de van egy Pinnacle PcTv Pro Stereo szerintetek melyiket vegyem ? 

bzoley
(PH! kedvence)
Ez nem kérdés, persze hogy az Expert-et
Új ChrisTV,végre az 5.00-s
trialok és free változat letöltése innét:
[link]
Tegnap letöltöttem én is, de még nem próbáltam.
majd beszámolsz,róland? én tegnap nem jutottam asszonytól géphez,így csak ma találtam meg,hogy van friss 

lacqa
(lelkes újonc)
Ok.akkor leboltolom az Expertet!Köszi! 

Taci
(tag)
''Nem konkrétan tv tunerre van szükségem, hanem egy külső eszközre, ami elvégzi azt amit az előbb már leírtam.''
Tehát hogy a monitorról a dvi megy a gépnek, a vga meg ennek az eszköznek. A hangfalakat (2.1) szintén erre az eszközre kötném, és erről lenne továbbítva a gépnek, így a gép is használhatná meg az eszköz is.
Kellene rá egy audio bemenet, valamint olyan bemenetek, amivel a digitv boxát ráköthetem, valamint kimenetnek egy vga és egy audio kimenet.
És nem tv tunerre van szükségem, csupán egy ilyen eszközre, amivel elvégezhetők ezen feladatok. már ha van ilyen egyáltalán.
Természetesen ezzel is sikerült Vista alatt működésre bírnom a PCTV110i-t. Nem értem, hogy a Pinnacle miért nem tud működő drivert készíteni.
Még próbálgatom a ChrisTv-t, mert amúgy nem igazán ismerem a programot.
Szóval akkor a Vista compatible az nem csak marketing duma a holnapjukon. Kezd érdekelni a Pista,ahogy látom a hírek között,hogy egyre több minden cuccomhoz van hozzá driver.

Ala
(tag)
Hali!
Szeretnék egy tv tunert venni, de nem tudom hogy milyet kellene.A leg fontosabb az lenne hogy tudjon hardveres tömörítést ami a felvételnél jó szolgálatot tesz.Ezen kívűl lényegtelen hogy külső vagy belső.PC-hez használnám.

Taci
(tag)
változott egy kicsit a helyzet. Egy olyan eszköz (jobb nevet nem tudok rá
) kellene, amivel a hangrendszeremet (2.1-es) ráköthetném .... na mégegyszer
. Szóval a monitorból jön ki egy audio out kábel, és szeretném a hangfalrendszert erre is rákötni meg a gépre is, hogy tudjam hallgatni a tv-t is ezen meg a gépet is. Tehát a hangfalamat be ebbe az eloszótba (nevezzük most így), aztán szintén ebbe menne a az audio out kábel (mini jack végű), és ezen keresztül csatlakozna ez még a pc-hez, a hangkártyához.
Tuti van ilyen, csak én bonyolítom túl. 
Köszi előre is a segítséget!
Igen, van ilyen, barmelyik ezzel foglalkozo boltban a kabeleknel talasz ilyesmit. Vagy egy Y kabel, vagy meg annyi se, csak egy nagyobbfajta csatlakozo formajaban, amibe egyik oldalon egy aljzat van, a masik oldalan meg ketto.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
szvsz hauppage vagy leadtek
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7
Bizony ez a valóság, hogy Vista alatt is működik. Elsőre megtalált nálam huszonegynéhány csatornát a 28-ból. Az viszont fontos, hogy adminisztrátori jogokkal kell nekiállni telepíteni.
Off: Mennyiért adod a netezős gépet?
[Szerkesztve]

lacqa
(lelkes újonc)
Sziasztok! Úgy néz ki sikerül egy Leadtek Winfast Xp 2000 Globalt zsír újba elboltolni!Kérdés! Az alaplapom Gigabyte945GA-S remélem jól harmonizálnak majd?

Adler
(tag)
Sziasztok!
Lehet, hogy már feltették a kérdést, de olyan sok hozzászólás van hogy mindet nem tudom elolvasni. 
Eddig Pinnacle PCTV Pro-m van, de a Vista miatt váltanom kell egy újra. (megemlíteném, hogy nálam nagyon bevált ez a termék és elégedett vagyok vele)
Milyen hybrid(analóg + digitális) TV tunert ajánlotok? Nálam inkább a minőség számít! Ezeket a márkákat néztem ki:
Terratec Cinergy HT PCI
Pinnacle Dual Hybrid Pro PCI Express
Leadtek Winfast DTV 2000 H (bár ettől félek egy kicsit)
Előre is köszi a segítségeteket és a véleményeteket
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80 http://www.panoramio.com/user/2085321;ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX260 + Kingston DDR3 KHX1333C7D3K2/4G

daa-raa
(MODERÁTOR)
Miért félsz a Leadtek-től? Van 32 és 64 bites Vista alá is WHQL drivere, és a PVR2 is egy kifejezetten jó keretprogram hozzá.
Si vis pacem, para bellum.

Adler
(tag)
Arról nem tudok semmit. Milyen minőségű, milyen tartós,milyen képet alkot, stb.
Nagyon jó ez a ChrisTV. Talán eddig ezzel van a legszebb képe a Pinnacle PCTV110i-nek.
Örülök,hogy bejött,én még csak odáig jutottam,hogy a 21napos prof. trialt felrakjam,de időm nem volt még finomhangolni.
Sziasztok!
Végre vettem egy hauppauge winTV-pvr-usb2 -t !
Elég gagyinak, fapadosnak tűnik a szoftver amit adtak hozzá...
Az a kérdés, h milyen progit érdemes használni?
Láttam Christv-t pl. mi a különbség az ingyenes Christv lite és a standard, prof között?
Van még más jó progi ami szintén ki tudja használni a hw-es tömörítését a karinak?
Köszi, Üdv!
Éljenek a nyulak!
(#3045) Core2duo6600 válasza Mákosmetélt (#3044) üzenetére
ha rendesen tewszi a dolgát, és normálisan be lehet állitani, akkor nem baj ha fapados, mert talán stabilabb mintha sok csicsa van benne
a chris tv eseteben meg szolgáltatásban van kulonbség nem néztem mégmeg, mert az en 1000 eves karimmal a nicam adásokat nem vesziu tiszta hanggal
de sztolgáltatásban vannak kulobségek
nem lennek meglepbe ha a lite nem tudna felvenni
tehetnél a progijáról be képeket , s a beállításairol meg ezekoről
hátha sokunknak segít a majdani lválasztásban
[Szerkesztve]
(#3046) Mákosmetélt válasza Core2duo6600 (#3045) üzenetére
Szia!
A ChrisTV lite-ról gondoltad a képeket? Mert azok ott vannak a hivatalos oldalán.
Ha a WinTV nevű prg-re gonolsz, amit a haupédzshez adtak
akkor, arról majd teszek fel képeket, de most elutazom a szünetben 
Üdv, Kellemes Ünnepeket mindenkinek 
Éljenek a nyulak!

Ala
(tag)
Hali!
És ezek közül melyiket ajánlod?
Van olyan USB-s eszköz, amit a Vista alapból kezel, és digitális kábeles adást tudok vele nézni, felvenni?
Mod:
Vagy pcmcia.
Olyat találtam, ami elvileg tudja, de a magyarországon használt modulációval nem tud mit kezdeni.
[Szerkesztve]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Meg merjem venni a DTW 2000 H -et egy Samsung 244T-hez? (1920x1200)
Szép lesz a képe?
gyúrunk vazze
(#3050) Core2duo6600 válasza Mákosmetélt (#3046) üzenetére
arra gondoltam amit a hauppage hez adtak
a chris tv ét ismerem, nekem valamiért nem vált be majd lehet az ujjabb az jobb lett majd megpróbálom