Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Milyen tv tunert vegyek? (kiemelt téma)

(#501) frewa

frewa
(senior tag)
LOGOUT blog

valszeg valami rosszulvan bekötve vagy beállitva

Pü-t írjatok elöbb észre veszem téma megjelöléssel!!

(#502) .:GoliBali:. válasza Prince (#493) üzenetére

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)

És amúgy milyen a kártya? jó, mert ilyet szándékozom venni!

Jah, nem lehet, hogy azért sistereg a video a gépen, mert régi?(vagy mert szar a kábel:) )

[Szerkesztve]

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#503) INNUENDO

INNUENDO
(fanatikus tag)

Eltünt szesa :O

Megkaptam a konzolomat, és nekem szépen megy a tuneremen. Mondjuk azért nem a legjobb, ugyebár nekem a szupra-gagyi Winfast TV2000 XP DELUXE -öm van, de cseppet sem interlace-csíkos, a fps száma is fullra jó, szóval a mozgása is ugyanolyan szép mint a TV-n.
és nincs benne comb-villogás sem

Az egyyetlen apró gondom az S-video csatlakozójával volt, az Svid kábel csatlakozójának a külső peremén van egy kis pöcök, aminek nincs süllyesztés a tuner S-vid bemeneti csatlakozóján:Y Szóval egy kicsit meg kellet erőltetni, hogy belemenjen :(
Remélem a theatrixszal nem lesz ilyen gond

(#504) INNUENDO

INNUENDO
(fanatikus tag)

Na, mivan már, a többiek is eltűntek_? Írjon már valaki valamit

A PS2 -vel tökéletesen megy az NTSC is a tv-kártyámon. Fura. PSX -szel gáz volt , ps2-vel meg jó. És a rendes tévénken mindkettő jó
:F

(#505) Megaman

Megaman
(újonc)

Milyen progival lehet felvennia vinyóra filmet.:DD

Jól van sügér...

(#506) SworD!

SworD!
(tag)

sziasztok,
van egy elado leadtek winfast tv2000xp tv tuner kartyam, ha erdekel valakit irjon! ar: 9000 ft! :)) szegediek elonyben!

"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)

(#507) INNUENDO

INNUENDO
(fanatikus tag)

A DScaler -ben miért van letiltva a ''progressive scan'' ? A deinterlace menüben

Hogy lehet azt bekapcsolni ?

Jó lenne a ps2 -höz:O

(#508) INNUENDO

INNUENDO
(fanatikus tag)

Boooooooooooooooring ‼
UP ‼
PROGRESSIVE SCAN ‼↕

(#509) racsp válasza M_Face (#355) üzenetére

racsp
(újonc)

Halihó

Nekem is ilyen tunerkártyám van (Leadtek winfast tv 2000) és nekem sem akar menni a driver cd sem semelyik a honlajáról leszedett driverrel se. Akkor sem megy ha ujra telepitem a windows-t. Régen még ment arra gondolok, hogy akkor még sp1em volt most meg sp2 más már nem lehet. De nincs már kedvem sp1-et telepiteni ujra. Azóta bt8x8 drivert használok és minden megy, kivéve a saját pvr progiját amit sajnálok.

-= Ubul =-

(#510) .:GoliBali:.

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)

Na segítsetek, a winfast jó tunereket gyárt? érdemes olyat venni?
Ha nem milyet vegyek?
Távirányító kell, meg az általános kívánságok:jó kép, sok csatorna, jo progi, stb.

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#511) INNUENDO válasza .:GoliBali:. (#510) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Nekem winfast TV2000 XP Deluxe -öm van és utálom

Vegyél ATI Saphire Theatrix -ot. Márciusban fog megjelenni Valamelyik topicban voltak összehasonlítási képek a theatrixel meg pont az én kártyámmal. Nagyon nagy különbség

(#512) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szeretnék TV tunert venni. S nem tudom eldönteni miet, gondolkodtam, valami komolyabban 20 eFt- körül de nem szeretnék olyan sokat költeni. A neten találtam egy KWORLD 878RF Pro TV+FM kártya, távirányító tunert ami 10500Ft-ba kerül. Googleben kerestem, de nem sok hasznos infót találtam (angolból nem vagyok jó). Szeretném tudni, hogy ez a tv tuner milyen kategóriájúnak számít. Nekem FM rádióra kell, tv nézésre (sajna a koliban a szobákaban nincs kábel, így antenna marad, illetve egy két videókazit szeretnék majd digizni vele.)

válaszotokat előre is köszönöm

(#513) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

up

(#514) Rolly válasza Rolly (#512) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

help please!!!

leglább annyit hogy stereo vagy sem. (bár gondolom nem)

(#515) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mai utolsó up

(#516) Rolly válasza Rolly (#515) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:(

(#517) INNUENDO válasza Rolly (#516) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Ha csak egy koliba kell meg két vidkazi didjére, akkor biztos jó,na várj rákeresek

(#518) chop

chop
(őstag)

hauppage tv tunerrol hallott mar vki?

(#519) INNUENDO válasza chop (#518) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

igen
de én nem :P
Sokféle happauge tuner van. Szét lehet nézni a honlapjukon

(#520) INNUENDO válasza Rolly (#516) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Stereo -ról sehol nem látok infót, szóval nem stereo, gondolom azt nem emeleik ki hogy mono

Nem egy hi-tech dolog, nem egy tuneres cég ez. Inkápp vegyél PCTV PRO -t ( a gyártó nevét elfelejtettem, olvass vissza a topicba )

(#521) chop válasza INNUENDO (#519) üzenetére

chop
(őstag)

arra lennek kivancsi, hogy jo minosegu, megbizhato cuccok-e

(#522) chop válasza INNUENDO (#520) üzenetére

chop
(őstag)

pinnacle, ha jol tevedek

(#523) INNUENDO válasza chop (#522) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

A Pinaccle PCTV -k elég jó kategóriában vannak. Persze azon belül is van egy csomó típus.
Én azt mondom most már nem érdemes mást venni, csak ATI Saphire Theatrix -ot. Mert ez az első tuner, amire igazából mondhatjuk hogy jó minőségű, és hogy szép a képe.

(#524) tusi74

tusi74
(őstag)

Most ezért nem akarok nyitni egy újabb topicot. Van egy gondom egy PCTV Rave kártyával. Bármelyik PCI Slotba teszem, az atyaúristennel is összeakad.
Pl ha benn van a gépben, akkor ''csak'' a köv eszközök előtt van sárga felkiáltójel
az eszközkezelőben:
Összes CD/DVD meghajtó,
hangkártya,
hálókártya.

A lapom ASUS P4S800D. Pedig IRQ még bőven lenne. Mi lehet a gond?

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#525) INNUENDO válasza tusi74 (#524) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Az eszköz beállításaiban engedélyezett az IRQ érték manuális beállítása ?

(#526) BlackWoOd

BlackWoOd
(fanatikus tag)

Erősen témába vágó kérdése(i)m vannak:

Külső (usb2.0) tuner vásárlását tervezem, a kinézett ''zsákmányállat'' egyelőre a
Hauppauge PVR USB2 lenne.
- A kütyüben a kódolást a Conexant CX23416 chipje végzi, erről mit érdemes tudni (jó/nem jó, kompatibilitás)?
- A külső tuner (általában) miképpen terheli a gazdagépet? Ha teszem azt nem a hardveres mpeg2 kódolást akarom használni, akkor azért nyers adatfolyamot továbbít nekem, hogy pl. más kódolású avi-ba mentsem?
- Esetleg Linuxos tapasztalatok?

< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >

(#527) Baskiria

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem egy Pinnalce PCTV-m volt, és egyáltalán nem voltam elégedett. A programja nagyon lassú (míg a driver éled, és a progi elindul, eltelt mindig 10-15 másodperc), a driverei sem a legjobbak. A programja nagyon sok memóriát foglal el, a csatornaváltások közt eltelik 1-2mp, a csatornák megkeresése kb. fél óra, de legalább 20 perc, divx-be vagy xvid-be felvenni csak egy kis tuningolással lehet. A képe pedig nem volt jobb, mint a piacon fellelhető ilyenek többségének.

Jelenleg egy Leadtek stereo tuner van a családban, a képe ugyanolyan jó mint a PCTV-é volt, de sokkal gyorsabb, fürgébben reagál a kártya... A csati keresés 1-2 perc, a csativáltás egy szempillantás, a programja kicsi, és elég jól használható. Mindenféle formátumba felvesz, összességében véve, sokkal jobb mint a PCTV. Én soha nem vennék mégegyszer pinnacle tunert, azt hittem, ők az ''ász'', de nekem nem vált be.

(#528) INNUENDO válasza Baskiria (#527) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Nem csak a hozzáadott programot lehet a tunerekhez használni :U
Sőt az esetek többségében nem is ajánlott :DDD

(#529) Baskiria válasza INNUENDO (#528) üzenetére

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

btwincap nem volt hajlandó vele működni, pedig vagy 6x próbáltam. DScaler meg azért nem kifejezetten kényelmes :)

(#530) INNUENDO válasza Baskiria (#529) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

Szerintem a Scaler nagyon kényelmes

És különben is te most mit helyezel előtérbe, ha ? A kényelmességet vagy a minőséget ????? :((

A Dscaler-nek van a legszebb képminősége. Akkor a legszebb ha a Mocomp2 -t választjuk a deinterlace menüben.

Nagy kár hogy felvenni nem tud :(

(#531) achon

achon
(tag)

Csak egy kérdés lenne!

Kicsit puritánnak tűnik a tv tunerem szoftvere, és nehézkes a beállítása.
Lecserélném, de a távvezérlőre szükségem van, és nem találtam még jó IR progit.

Szerintetek fel lehet-e tenni egy KWorld Bt878 tunerre pl: a Leadtek szoftverét????
:F
Működne?

A legszebb múzsa a határidô.

(#532) INNUENDO válasza achon (#531) üzenetére

INNUENDO
(fanatikus tag)

A Leadtek szoftvere egy nagyadag lócitrom
Nézésre Dsclaer, felvevésre windvr vagy ilyesmi, esetleg christv, habár nekem azzal problemjeim voltak
A távirányító dologról nem tudok, de szerintem jobb azt a billenyüzettel meg a patkánnyal irányitani

(#533) achon

achon
(tag)

AverRC progit próbáltátok már.
Engedélyezi a Remote használatát más TV tuner szotverekhez, pl: ChisTV.
:)

A legszebb múzsa a határidô.

(#534) erdeya

erdeya
(senior tag)

bocsi, hogy nem olvasgattam és inkább kérdezek, szóval hallottam valami mendemondát, hogy a TV-tuneren (már az antennán keresztül) kaphat a gép valami kis túlfeszt és az hazavághatja.

Létezik ilyen jelenség, vagy csak parasztvakítás?

Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti

(#535) erdeya válasza erdeya (#534) üzenetére

erdeya
(senior tag)

szóval?

Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti

(#536) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem van egy eladó USB-s tunerem: Bővebben: link

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#537) erdeya válasza tr00p3r (#536) üzenetére

erdeya
(senior tag)

esetleg némi hozzáértő válasz?

(#538) erdeya válasza erdeya (#537) üzenetére

erdeya
(senior tag)

figyelek....
valaki?

(#539) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok! létezik olyan tv néző progi linux+win alá amely olyat tud ,hogy ha elindítom ,elhalványul és tok alatta nyugiban netezni? na van ilyen?

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#540) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek! Hosszú ideje gondolkozom már tv tuner vásárláson és érdekelne valami: van vmi minőség vagy funkcióbeli különbség az usb-s és a pci-os tunerek között? Gondolom az usb-s hordozható mivolta miatt drágább és notebookokhoz érdemes megvenni. De ezen kívül vmi egyéb fontos is van? A választ előre is köszi

(#541) Zsozs123

Zsozs123
(újonc)

Sziasztok!
Egy kérdés, van egy USB-s Pinnacle TV-Tunerem, és ahhoz valami normális szoftvert keresek, mert amit hozzá adtak gyárilag hmmm… nem mondom el mennyire gagyi. Nekem a FLY 2000 TV nagyon bejönne, csak sajnos a hangot az istenért sem akarja behozni, a kép viszont tökéletes. Gondolom a hang az Usb miatt nem akar bejönni, bár nem tudom, mert nem értek hozzá. Köszi Üdv

(#542) Goatman

Goatman
(fanatikus tag)

Üdv! Melyiket érdemesebb venni Leadtek TV2000XP Deluxe-ot vagy Expert-et? Képminőség funkciók kompatibilitás ilyesmik érdekelnének hogy melyik a jobb...Előre is köszi

(#543) Geree

Geree
(fanatikus tag)

Na beleolvastam kicsit a topikba, mert tunerkártyát keresek... de ez a topik nagyjából arról szól, hogy leírjátok minden kártya hibáit, hogy gyakorlatiltag minden kártya szar... :(( én nem nagyon láttam valamelyikről is pozitív véleményt.
Elhiszem, hogy semmi sem tökéletes. De mégis melyik van a legközelebb hozzá? :F

Na ezt jól leírtam... Még mielőtt bárki is félreértene, ezzel a hsz-al nem akartam senkit/semmit fikázni. Mindent építő jelleggel mondtam. :)
és tényleg érdekel, hogy melyik egy jó kártya manapság a piacon, ami megfizethető.

a friend in need is a friend indeed

(#544) Geree válasza Geree (#543) üzenetére

Geree
(fanatikus tag)

UP!

((jobban beleolvasva azért nem teljesen ''negatív'' a téma... :) ))

a friend in need is a friend indeed

(#545) szesa

szesa
(senior tag)

Van mar valakinek

Sapphire Theatrix
vagy
GeCube Cinemaster 550 Pro
kartyaja?

Ezek elvileg most a legjobb capture/tvtuner kartyak
az ati theater v550es chipjere epulnek.

Es az a 3d comb filter erdekelne mar....

Vki?

Vagy lehet nalunk ilyet kapni valamerre?

ˇ7ˇ - out of office -

(#546) Bela001

Bela001
(újonc)

A Compro kártyákról hallott már valaki? Lehet ezeket itthon kapni, vagy ezért is utazni kell?
Állítólag veri a Wintv-ket minőségben, és árban olyan 22-25k körül vannak...
Bővebb info: www.shuk.de vagy www.comprousa.com

B.

Belabacsi

(#547) szesa válasza szesa (#545) üzenetére

szesa
(senior tag)

ITT VAN A THEATER 550!!

MARMINT A PH-N!

HURRA
HIP HIP
HURRA

:DD

http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=597

ˇ7ˇ - out of office -

(#548) szesa válasza szesa (#547) üzenetére

szesa
(senior tag)

Ahh gixer.

A teszt szerint a karesz semmivel sem jobb egy akarmiylen tunernel...

zur nagy zur

fukk :(((

ˇ7ˇ - out of office -

(#549) zsolti_75

zsolti_75
(újonc)

Sziasztok!
Van egy eladó Pinnacle PCTV-Pro kártyám 12e irányáron.
A kártya hibátlan és fehérváron van.
Telefonon keressetek: 06 70 382 6987

(#550) ToBeY válasza zsolti_75 (#549) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha megvan még a tvtuenr 10k megveszem!

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Milyen tv tunert vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.