Sziasztok!
Pinnacle PCTV 50e vásárlását tervezem!
Valakinek van tapasztalata ezzel a tunerrel kapcsolatban?
Íme: [link]
Leadtek PALMTOP TV ilyet szeretnék, de sokkal drágább mint amit linkeltem!
Válaszokat és a javaslatokat előre is köszönöm!

Sziasztok!
Pinnacle PCTV 50e vásárlását tervezem!
Valakinek van tapasztalata ezzel a tunerrel kapcsolatban?
Íme: [link]
Leadtek PALMTOP TV ilyet szeretnék, de sokkal drágább mint amit linkeltem!
Válaszokat és a javaslatokat előre is köszönöm!

Kellően fos a képminősége, a sw-e meg egy hulladék... Sajnos volt hozzá "szerencsém".
Si vis pacem, para bellum.

Szia, és a Leadtek PALMTOP TV?

Az egész kellemes, a sw-e meg jó.
De miért ragaszkodsz az USB-s tunerekhez? Soha nem lesznek olyan jók, mint a belsők. Legalábbis az analog-ok. Digitálisak esetén lényegében mindegy.

A notebookomhoz kell! 

Inkább néznék a helyedben valami ExpressCard-os megoldást...

Az nagyon drága!
Te milyen USB tuner ajánlanál?

Szívem szerint semmilyet. De az általad említett Leadtek a jobbak közé tartozik.
(Egyébként meg érthetetlen számomra, hogy egy >200k-s notebook mellé nem telik egy <16k-s tunerre...)
[ Szerkesztve ]

Sokkal több mint 200k!
Ma már meggondolja az ember mire ad ki pénzt!
Köszönöm a segítséget!
Üdv.

Használt USB-s tunerre biztosan nem adnák 5-6k-t...

Eldöntöttem, megveszem a Leadteket!

Melyiket?
Csak most látom mekkora tahó módon toldalékoltam... Természetesen 'adnék' lett volna.

Hello
Segítséget szeretnék kérni, az a problémám, hogyha felveszek valamit Honestech TVR-el gépen akkor csak a videót rögzíti, a hangot nem ez miért lehet, esetleg tudnátok ajánlani valami jobb programot tv adás rögzítéséhez??
A segítséget előre is köszönöm!

USB-s a cucc, vagy belső tuner? Fontos az is, hogy milyen oprendszert használsz. Egyes tv tunerek nem kompatibilisek pl. a Vista megváltozott hangkezelésével.
A tejet a tőgyfáról szüretelik!

Lehet nem egy jó ideje nem fejlesztett programot kellene használni...
Egyáltalán milyen tuner, és milyen hangbeállítások vannak a programban?

Pixelview PlayTV Pro2 M4500
nem tudtam, h már nem fejlesztik ezt a programot ezt adták hozzá mást meg nem nagyon találtam
hangbeállítás felvételhez semmi sincs csak képbeállítások vannak

A hangbeállítás menüpont nem is létezik, vagy van, csak a listában nem jelenik meg semmilyen hangeszköz? Mert ha ez utóbbi a helyzet, akkor lehet, hogy nem támogatja a hangkártyádat a TV vevő alkalmazás.

a felvétel-hez ezek a beállítások vannak
http://img200.imageshack.us/img200/1671/20090920.jpg
[ Szerkesztve ]

Ezeken a képeken nincsenek hanghoz kapcsolódó beállítások. Valahol lennie kell egy olyan beállítómenünek, ahol a rendelkezésre álló hangeszközök közül kell kiválasztani azt a forrást, ahonnan a hangot lehet felvenni. Én itt csak annyit látok, hogy a rögzíteni kívánt adást milyen formátumban és felbontásban akarjuk felvenni.

hát ez az h nincs olyan h hang beállítás
kéne valami más progi me ez a Honestech elég fapados nem tudsz valami tv néző progit pl neked milyen van??

Legjobb, ha azt használod, amit eredetileg a kártyához adtak. Egykor a Pinnacle 110i alatt a gyárilag hozzáadott Pinnacle Media Centert használtam. Most a Leadtek TV2000 Expert kártyához pedig a szintén mellékelt WinFast PVR2-t. Ezekben mindkettőben lehetett állítani a hang forrását. De ezek a programok csak a nekik megfelelő tv vevőkkel működnek együtt, az első esetében Pinnacle kártyákkal, míg a másodiknál Leadtek WinFast tunerekkel.

ok, köszi a segítséget

Ezt!
Leadtek PALMTOP TV, USB 2.0 tuner

Én az IPON-os árakat írtam,mert máshol nem nagyon néztem.
Szerinted akkor hol a legolcsóbb a prémium?
+2 ezret még csak megérne, de többet biztosan nem!
"Soha ne feledd a Schwartz erejét!"-Yoghurt

Üdv!
Átolvastam jó pár hozzászólást, de egy kérdésre nem kaptam választ! Leadtek tv2000 XP Expert/Global közt mi a különbség? Annyit kivettem, hogy a global a jobb, viszont media center edition (legalábbis itt ahol én élek
) egyszerűen nem kapható. Tehát ha azt vesszük alapul, hogy a globalnak csak alapváltozata kapható még akkor is inkább ezt válasszam, (win7 X64 rendszerem lesz) vagy legyen az expert? (ugyanakkor azt nem tudom, hogy az expertből van-e media center edition
) Maga a kártya csak tv nézésre lesz használva, tehát ha hülyeséget csinálnék azzal, hogy mce verziót akarok venni azt is írjátok meg nyugodtan!
Szóval melyikre adjam ki pénzem? 

Hello
Itt egy összehasonlító táblázat. [link] A Globalt szokták ajánlani egyébként.
[ Szerkesztve ]
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

Az egyetlen lényegi különbség a tuneregység. Az Expert-en hagyományos, míg a Global-on Si tuner van. Emiatt a Global PCB-je is kisebb valamivel.
Az MCE verzió meg csak a távirányítóban tér el a normálistól.
Sziasztok,
laptophoz vennék usb-s hybrid tunert.
Ezeket néztem, melyiket ajánlanátok?
1.
gigabyte gt-u8000rh
[link]
2.
asus my cinema u3000 hybrid
http://ipon.hu/webshop/product/asus_my_cinema_u3000_hybrid/23713
esetleg más?
Köszi előre is!
Üdv.
Éljenek a nyulak!

Köszönöm a segítséget! Akkor lényegében a két kártya közt minőségileg semmi különbség sincs?
Most hallottam, hogy az analóg tv adás 2011-re megszűnik teljesen! Ez most csak azokra vonatkozik akik antennán fogták, vagy a kábelen is? Ti tudtok erről valamit, mert akkor inkább egy hibridet veszek... Tehát hirtelen új helyzet: Hibrid kártyából milyen érdemes venni ugyancsak leadtek márka érdekelne win7 X64-re ~13k-ért max 15k-ért!

Szevasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó ár/érték arányú kártyát viszonylag olcsón? Koliba kéne kábeltévéhez asztali géphez vista 64 bites op rendszerhez 1680*1050 felbontással felvenni nagyon nem tervezek. Én ezt találtam: http://www.ipon.hu/webshop/product/leadtek_dtv1800h/24106
Van ennél olcsóbb de még jó kártya erre a feladatra?
[ Szerkesztve ]

Nem válaszoltál, hogy hol lehet 20 ezerért 3200H prémiumot kapni?
Akármennyire keresgéltem én nem találtam! A sima 3200h pedig az IPONnál 18325 bruttó!!!
A legolcsóbb premium pedig 25 é26 körül van. Ez nem 2 ezer Ft különbség!!!! 

TV2000XP-t nen nagyon ajánlgass senkinek! Expert, Global rendben, de a sima XP egész más.

Az expertre gondoltam, csak lemaradt 
sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

Egyszer sem írtam, hogy 20k-ért lehet venni Premium-ot! Azt írtam, hogy a helyi kiskerben 2k az árkülönbözet. A sima 20750HUF, a Premium 22200HUF. Utóbbi ráadásul most is van náluk raktáron... [link] (Szóval az árkülönbözet valójában csak 1450HUF.)

Tv tuner vásárlását tervezem a közeljövőben.Melyiket lenne érdemes venni,ami tudja kezelni a kábelről érkező jelet és az antennával jelenleg fogható hd adókat is veszi.Valamint számítógép bekapcsolása nélkül is képes üzemelni.

OFF
Megkérdezem még egyszer, hogy tényleg megszűnik 2011-re a teljes analóg szolgáltatás? Valaki tud erről valami biztosat?
ON
És a másik kérdés, hogy melyik hibrid tv tuner éri meg a három közül jobban ár/érték arányban?
Leadtek DTV1800H
Leadtek DTV2000H
Ezek közül melyik a megbízhatóbb és amelyikkel kevés gondom lesz win7 x64 alatt?
Leadtek HDTV 200H PCI
Ezt meg azért kérdezem, hogy használ-e vagy hallott-e valaki olyanról akinek ez bevált ha hd-t akart nézni?
[ Szerkesztve ]

Igen, megszűnik. Ha minden terv szerint megy. Ez érinti mind a három analóg csatornát. Kábeltévéhez semmi köze.
DTV1800H: újabb, kisebb, mint a DTV2000H, cserébe kevesebb csatlakozóval, gyk:cserélgetni kell a kábeleket.
DTV2000H: van újabb: DTV2000H Plus, és van jobb is, de ez sem rossz.
A harmadik csak akkor reális, ha Amerikában élsz, nálunk nem használható.
[ Szerkesztve ]

Üdv !
Kérdésem a következő lenne. Itt Ph-n kellene vennem valami használt kártyát digitalizáláshoz. Videó kazettákról kellene anyagot áttennem DVD minőségre. Melyik kártyákat tudnátok ajánlani ? max 7-8 ezer forint körül , de inkább alatta. 

DVD minőséget nem igan fogsz kapni, max a dvd-nek megfelelő szabványt. Erre a feladatra nem ártana egy hardveres kártya, azt meg 7-8-ból nem nagyon úszod meg. 10, de inkább 12 körül. De ha olcsó kell, akkor pl. egy Expert(kompozit bemenettel számolva, ha nincs a videón komponens), és imádkozz, hogy nem csúszik el a hang.

Egy jó kis Pinnacle kártyám volt régebben , azzal elég jó minőséget lehetett digitalizálni. Egyébként gondoltam ,hogy DVD minőséget nem tudok digitalizálni tekintve ,hogy kazettáról nyilván jobbat nem lehet leszedni mint ami rajta van. Rosszul fejtettem ki magamat
5-8K-s intervallumban mit lehet kapni ami használható ? Sajnos nincsen rá több pénz ... 

Pl.: Leadtek TV2000XP Expert, vagy Global

És mi a különbség a kettő közt ?

És az mit jelent ami a link alatt van ? 

Felhasználói szempontból csak három dolgot:
1. némileg jobb képminőség
2. kisebb zajérzékenység
3. némileg kisebb fizikai méretek.
+1: alacsonyabb ár.
A jelzett árszintbe az Expert újonnan tipikusan nem fér bele, a Global viszont de. És mint már írtam: újonnan Expert-et nem vennék. Nem azért mert rossz kártya, hanem mert a Global alacsonyabb ár mellett még jobb is némileg. (Az Expert-nek alapvetően már nincs létjogosultsága.)

Hát erről beszéltem, hogy nem 2000 a különbség! 22200-18325=3875 plusz a szállítás, mert Debrecenbe nem megyek el megvenni, akkor minimum 5k a különbség! Annyit azért csak nem ér egy antennaközösítő!
Ha 20k-ért lehetne venni Pesten, akkor vennék is, de 5k pluszt nekem nem ér meg!

Az árakat csak egy azon bolt listájáról lehet összehasonlítani. Márpedig egy azon boltban a két kiszerelés között 1450HUF a különbözet!
Az, hogy az ippon-ban a Premium 26k engem különösebben nem érdekel. Nem is állt szándékomban soha ott vásárolni.
Egyébként meg menj el egy antennaboltba, és nézd meg, hogy ott mennyibe kerülne egy közösítő...

Sziasztok!
Vettem egy AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX TV tunert, feltettem a gyári CDről a progit, de nem a legjobb!
Ti miket használtok, tudnátok mondani nekem 1-2 jó progit?
Miket szedjek le, miket használjak, nem vagyok jártas ebben a témában.
Köszi!
Ha esetleg nem férne el itt a HSZ akkor bocsi