Ha a felvétel a fő cél, akkor vmilyen digitalizáló kártya. Ég és föld a különbség.
* George Benson : White Rabbit *

Ha a felvétel a fő cél, akkor vmilyen digitalizáló kártya. Ég és föld a különbség.
* George Benson : White Rabbit *

PCMCI-osat tudsz mondani?
Csak tisztán

Miaza PCMCI ? 
bá

PCMCA? 
ˇ7ˇ - out of office -

Hát ne tőlem kérdezd... én csak a #400 -ből vettem.
De eggyik sem ismerős 
bá

Egy kicsit én is rendet raktam a kábel-rengetegben, és egy picit szebb is lett 
bá

Az mit jelent, hogy 5 soros 2D filter ? ( Az 5 soron van a hangsúly)
bá

I'm searching for a PCMCIA with TV-Tuner. I read on the web that something
like this really exists, but I couldn't find any manufactur of such a card.
Has anyone of you an idea where I could get it?
Csatlakozó, pl laptophoz. 
Csak tisztán

danke

én nem vagyok megelégedve pinnacle rave-m minőségével, a progijával meg főleg, legközelebb biztos nem ilyet veszek
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Nem csak a hozzáadott programmal működik. DSCALER
bá

Moi, je ce ne sais pas. Pourqoi veux-tu un tuner PCMCA ?
Est-ce que tu as un laptop ?
[Szerkesztve]
bá
Ez a nyelvtudás fitogtatás pont olyan érzéseket csal elő belőlem, mint amikor a VV1-ben a köcsög Ronáldó, meg Nagymellűszégyellős Ágicica angolul beszéltek, hogy ne értse a sok paraszt őket, de legalább tudják, hogy ők még ilyet is tudnak. Bocs, nem személyeskedni akarok, de ez kivagyiság. Jópáran vagyunk akik bírnak fejenként pár nyelvet, de pl. én nem szeretem ha bárki ilyesmivel villog.
A válasz: www.aver.com Nekik van ilyen kártyájuk, ezután csak a m.o-i forgalmazót kell megtalálnod. Javaslom a honlapon a support mailcím fekeresését.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Bővebben: link
Amúgy meg USB 2.0-s külső tunert javasolnék. Ár szempontjából sokkal jobb, a 2.0-sokkal már digizni is lehet, ráadásul külső tunernél az interferencia sem vészes.
De az ász az Avermedia. Bővebben: link
[Szerkesztve]
Egyébként eladó tunerkártya Lifeview Flyvideo 3000
Tud mindent, amit kell: TV+rádió+távirányító+digizés. Hibátlan kártya kompletten.
Ár: 10e Ft. Mailban jelentkezzetek. Ja, Debrecenben megtekinthető.

#406 OFF <-- Én is pont ezt akartam kifejezni, csak tudod, TÜZET TŰZZEL![;]](/dl/s/v1.gif)
bá

Sziasztok!
Tudnátok mondani vmit nekem a Terratec Cynergy tunerekről?
Meg úgy általában, igaz az, hogy ha drágább, akkor jobb is? 
Köszi!

drágább --> jobb - többnyire
Miért mi az olcsóbb ? a leadtek ?
bá

Nézzétek meg a TV-wonder-elite manuáljait !
(két részes)
Mi azaz usb-s eszköz ott ? A távirányító szenzora ?
bá

Vagy ha a Terratecről nem tudtok mondani semmit akkor azt mondjátok meg nekem plz, hogy az iuvcr nevű progi milyen márkákkal működik együtt. 1 haveromnak Leadtek van és azzal tuti nem jó. :s
Itt egy link a progihoz: Bővebben: link
[Szerkesztve]

aham, szal elviekben lehetseges
koszi

Légyszíves segítsen valaki!
Nagyon fontos lenne...

Nem a márka a fontos, hanem a tuneren lévő chip. A nagy részük Brooktree BT8*8 sorozat, nekem egy Philips SA7130-as chippel szerelt Liveview van, és megy az IUVCR. A BT-chipesekhez van támogatás, driver minden rendszerre, mert az a legelterjedtebb.
http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

Köszönöm a gyors választ. Tudnál ajánlani nekem vmit akkor amivel tuti jó az iuvcr? Lehet, hogy csak az SA chipsetesekkel megy? Tudsz vmit a Terratec Cynergy-ről? Azt tudom, hogy Philips SAA-7146 chipset van az 1200 DVB-S -en.
Off: Tegnap akartam venni, azaz vettem is egy Cynergy 1200-ast az Asia centerben lévő Aqua computerben és később vettem észre a kocsiban, hogy kiloptak belőle mindent amit tudtak. Szoftvereket, sőt még a távirányítót is... Ráadásul a számlán 1200 DVB-C szerepelt, míg nekem DVB-S-t adtak. Visszafizettettem velük. Szóval nem ajánlom senkinek azt az üzletet.
[Szerkesztve]
A fejlődő magyar kereskedelmi kultúra 
Milyen vastag bőr kell a pofájukra, hogy ilyeneket csináljanak...
Tippem sincs. Nem lehet, hogy valami félregépelés? Láttam én már boltban +/- -os CDRW-t, sőt Microsoft CD írót is, semmin nem lepődnék meg.
Sziasztok. Engem is érdekelne egy tv tuner.
A lényeg az lenne, hogy a kamera dv kimenetét rá lehesen kötni, és hogy valamilyen emberi minőségben fel lehesen rántani a gépre a cuccost róla.Ehez kell digitalizáló kártya, vagy megteszi egy tuner is? Mivel ha jól gondolom a dv már eleve digi kimenet a kamerán?
Jó lenne, ha valamilyen módon konzolokat is lehetne rákötni, hátha később befigyel egy, és az sem ártana, ha a tv adásnak nem lenne nagyon ''zajos'' a képe rajta.
Aki tud az légyszi segítsen.
Kösz!
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Nehéz eset. Minden esetre ha a kamera dv kimenetét akarod használni akkor mindenképp DV-kártyára van szükséged. Dv-kártyának is megvannak azok az alapvető funkciói minta tv-tunernek
bá

Én sima firewire kártyával és kábellel digizem át a DV kamerámról a cuccost.
Egy alap DV kártya nem drágább, mint egy átlag tuner. Vedd meg azt, digizésben egy másik minőségi kategóriába tartozik.

Sziasztok,
Ha felveszek valamit a TV kártyával, azt csak mpeg2-be tudom, így 2 óra 6-7Giga. Ez egy kicsit sok.
Milyen progival lehetni ezt letömöríteni mpeg4-be? Azzal elvileg 1,5G körülinek kellene lennie a méretnek. Tudtok valamit ajánlani, esetleg honnan lehetne letölteni? Ti hogy csináljátok?

VirtualDub

Az utobbi 1 oraban mar te vagy a masodik ''nevrokonom'', akivel osszefutok!
Jo a neved! 
DrDivX - lámáknak a legjobb. 
Itt van választék is: Bővebben: link

A Pinaccle PCTV-höz adott progival egy csomo formatumban tudsz rogziteni.
Azzem PCTV Vision 5.0 csomagban van ez.
En egyx igy vettem fel vagy 12 oranyi anyagot, es kb 6 reszre bontva, mindezt idozitve magatol megcsinalta.
Csak ott qrtam el hogy az aktiv hangkari a masikvolt es nem ami rogzitett es 12 ora nemafilm lett belole 
ˇ7ˇ - out of office -

Itt van
bá
Kösz a segítséget mindenkinek!
Tehát ha jól értem a legmegfelelőbb egy dv kártya lenne, ami használható tv tunernek is. Ezek nagyjából milyen áron mozognak?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Csak arra tudok tippelni, hogy egyidejűleg 5 sort vesz figyelembe a filter, gondolom zajcsökkentési céllal. Ha nem, akkor nem. Rejtély. Én kicsit félek ezektől az ''industry leading'' technológiáktól. Általában jobban hangzanak, mint amennyi értelmük van.

sziasztok
kerlek segitsetek megmondani a philips chip-es termekeket...
tudtommal a
terratec (mind)asszem
Leadtek WinF.kozul is valamelyik?
Asus TV/FM tuner 7135/Philips
AVerMedia AVerTV GO 007 (saa7130hl)
Hauppauge WinTV Nova USB* (saa7130)
nos ezek se biztos h. mind azok...csak en tudom igy...
Kerdes: mi a kulonbseg a 7130 es a 7174/73 kozott minosegben?

Tényleg, milyen különbségek vannak a btx... szóval a nevüket se tudom, csak hogy 3 van. Melyek ezek, és mika különbségek ?
bá

A Winfast tv2000 Expert Philips FM1216ME MK3 tuneres, Conexant CX23881-19 chipsetes. A többi Winfast-ot nem ismerem 
[Szerkesztve]

en 4-rol tudok
bt8x8
cx2388x
saa71xx
Theater? 550 (ati..nalunk meg nem kaphato)
velemenyem szerint a minoseg is ezen sorrendet koveti..
(teljessen szubjektiv sorrend egyiket se lattam eloben csak neten olvastam)
http://www.chris-tv.com/cards.html
no itt levannak irva 
csak kicsit keresni kellett
no akkor erdekelna hogy szerintetek mi a sorrend
(tapasztalat alapjan ha lehet...velemenyem nekem is van 
[Szerkesztve]

Nekem volt ezek közül többfajta, a tapasztalataim szerint:
brooktree bt8x8
philips saa71xx
márciusban megveszem a ATI Theater 550Pro-t 
http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

no jo de az ati nem tud pal-t v. hulyeseget mondok ?

DV kártya az jobb mint a Firewire, vagy ugyanaz?

JAAA, tényleg a Theater 550 Pro -ról el is feledkeztem. Szóval 4 van.
bá

A Theater 550 Pro az csak egy chip
. Szóval azt ne vedd meg 
A T550P majd az ATI TV WONDER ELITE kártyában lesz.
Hogy érted hogy márciusban ? Akkor fog megjelenni a chip vagy a kártya ?
bá

Hát most még csak NTSC változata van a TV WONDER ELITE -nek, de meg fog jelenni európában is, szóval kell hogy legyen PAL változat is 
Szerk.: De tényleg, honnan tudjuk hogy eggyáltalán meg fog jelenni európában ?
[Szerkesztve]
bá