Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Köszi srácok, végül a WinCatalogból felraktam egy próbaverziót, eddig bejövős, tud mindent ami kell.
A lényeg nekem az volt, hogy a teljes meghajtókról készítsem utólag böngészhető listákat, anélkül hogy egy nagy szövegfájlt hozna létre.
Magyarul úgy tudjam használni mintha éppen meg lenne nyitva Intézőben az eszközA WinCatalogban ami tetszik még hogy csinál a képekről miniatűrt, exif adatokat is kezel és minden fájlhoz lehet megjegyzést is írni. Ez nekem nagyon hasznos, mert így tényleg a megnyitása nélkül meg tudom mondani hogy pontosan miről van szó.
Főleg pdf-nél jön jól, ahol az elnevezésbe nem mindig tudom beletenni az összes jellemző információt.Másrészt be lehet állítani rendszeres backup-ot az adatbázisról, pl. a felhőbe is és így máshonnan is elérhető bármikot
Eddig tetszik, remélem megtartja eme szokását!#28086) zone : nem, sajnos az édeskevés, de köszi
(#28087) AtHoS : ez is , egyébként a TC-hez még hasonló a CatalogMaker
(#28088) Sonja : megnézem
(#28089) rokafiu77 : shareware ez is, de köszönöm -
AtHoS
nagyúr
válasz
Zola007 #28083 üzenetére
Szerintem ilyesmit keresel:
Diskdir 1.3 2012/03/25 Total Commander plugin: 32+64 bit
"Creates a list file with all selected files and directories, including subdirs (e.g. as an index for CD-ROMs). It is called like a packer (Files->Pack)!"
vagy
DiskDir Extended 1.67 2012/03/23 Total Commander plugin: 32bit vagy 64bit
"The same as DiskDir, but also lists contents of archive files ARJ, ACE, CAB, JAR, RAR, ZIP, TAR, TGZ (TAR.GZ), TBZ (TAR.BZ, TBZ2, TAR.BZ2). Format is fully compatible with DiskDir, i.e. this plugin works with DiskDir files, as well as DiskDir works with this plugin's files."
Forrás: [link]
A linkelt TC pluginekkel a TC Fájl menü becsomagolás részén lehet létrehozni egy egyszerű szöveges fájlt, ami tartalmazza a kijelölt fájlok/útvonalak beállított paramétereit. Ezt követően az elkészült fájlon Entert ütve úgy lehet benne mozogni, mintha egy mappában/meghajtón mozognánk. Keresés is szépen működik benne alt+f7-re
Szerk.
Régebben kreáltam egy kis VB programot, amivel több elkészült lista fájlt lehet "egyesíteni", így egyszerűsödik a keresés, mivel nem kell sok fájlban külön-külön keresgetniMost olvasom, hogy TC keresőt kiejtetted. Nem értem miért, de ebben az esetben nem ez lesz a megfelelő megoldás számodra
-
Zola007
veterán
olyasmire lenne szükségem mint a WinCatalog vagy a Discatalog szoftverek, csak ingyenes verzióban
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest