Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wassabi11

    aktív tag

    válasz M@cika #74625 üzenetére

    Komolyan ez az üzletpolitika... XD az AMD mit tett az évek alatt mit hozott? kevés pénzért kevésbé jó cucot adott, az intel drágán adja a cucait Mert meg teheti ameddig az AMD csak kullog és semmit nem mutat fel , addig komolyan ti milyen üzletpolitikáról beszéltek itt? Majd ha az AMD olcsón olyan jó cucot ad mint az Intel, akkor folytassátok itt az üzletpolitikátok addig amig az AMD csak kullog addig meg lehet sajnálni lehet venni az olcsóbb de gyengébb procikat, akinek van pénze nem fogja érdekelni az ár arány csak a teljesítmény. Szóval mielőtt azzal jön itt bárki hogy jaj a picike AMD-vel mit tettek azon is elkéne gondolkozni h mit adott... mi lenne ha ez a baromság be lenne fejezve?
    (elnézést de még mindig ez egy ajánló topik , és nem üzlet politika hogy kit honnan kell letaszítani , legyen a trónon az Intel ha meg nem tetszik az AMD-nek akkor verje le, csináljon erősebb terméket, ennyi a ti üzlet politikátok, amit ti tesztek bocsánat de ti sajnáljátok az AMD.
    Ki csinál jobb terméket az uralkodik, aki rosszabbat csinál az meg kullog utána le kéne nyomni az Intelt nem pedig itt jönni a puding dumákkal, amig nem alkot jobbat az AMD addig Intel piaci uralom lesz, felkéne fogni.

Új hozzászólás Aktív témák