Akkor tényleg az a 3800+ kell neked.
"Csak úgy mondom"
Akkor tényleg az a 3800+ kell neked.
"Csak úgy mondom"
Sokkal jobbra, de ha AMD-t veszel akkor alaplapot is kell cserélned, a mostani procidat meg 8.000 Forintért simán el tudod adni...

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni:
Ez a proci milyen magos? [link]
Szerintetek ez a jobb választás, vagy 3700+ San Diego [link]1 MB L2 Cache-val?
A 3800+ 2400 MHz-en megy, a 3700+ 2200MHz-en, de a 3700-es 1 MB L2 Cache-val rendelkezik.
3700+- ból melyiket érdemesebb választani, az E4-est vagy az E6-ost?
Vagy inkább 3800+?
Köszi a segítséget.

754-es 2800+-os Sempront vettem, de azt vettem észre, hogy sok új játék akad, vagy legalábbis néha belassul, elég rendesen. A havernak a procit, meg az alaplapot kivéve ugyan olyan gépje van, és nála ilyet nem tapasztalok. Neki 3200+-os A64-e van, 939-es foglalattal. Mindkettőnknek 1G Ram, és Sapphire X800XL.
A procim lehet a gond? Egy 3200+-os (nem sepron) 754-es megoldaná a problémát?
939-et nem akarok, mert nincs kedven alaplapot is cserélni. De nagy külömbség nincs is 939, és 754 között, igaz? Úgy értem a játékok ne igazán részesítik előnyben az AMD duál csatornáját, igaz?
Tehát megéri vennem egy 3200+-os A64-et a 2800+-os sempron helyett?
(Vagy esetleg más a probléma? Mert szinte mindenhol azt hallani (olvasni), hogy ''2800+ mindenhez elég!'')
a 3800+ os az e6-os venice magos.A sandibol inkabb az e4-est ha tuningolni is szeretnel.
Azt valazd amelyik olcsobb.Ill ha tuningra faj a fogad akkor az e4-es sandit.Amugy alapon nincs nagy kulonbseg a 3800+ es a 3700+ kozott cache meret ide vagy oda.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
szvsz a +400Mhz miatt lehet h a 3200+ oson nem akad a jatek.Kicsit tuningolj a procidon es eleg lesz az is hidd el.

Mennyi lehet húzni, egy ilyen sempronon? Aszorzó lockos! A fsb kell feljebb raknom.
Most beszéltem a haverral ő a Ghost Reconban még élsimítást is tud kapcsolni, nekem meg nem megy egy fullon sem, csak médium környékén, de inkább alatta!
azt h mennyit lehet huzni rajta procija valogatja.Probald ki es megtudod.De szvsz + 400Mhz meglesz valahogy.Ajanlom az A64-esek klubbja 1. hsz atolvasasat,ha esetleg nem vagnad a tuningot 
Hát az élsimítást a legkisebb mértékben sem a proci dönti el, az színtisztán a vga-t lassítja, tehát ha proclimit lenne (én azért reinstallálnám a winfost, mielőtt új cuccot vennék) akkor mondjuk a havernál megy maxxon élsimitással 32 FPS-t nálad mediumon 27et és uaz a vidkari akkor neked maxxon ugyanúgy 27et kéne menni élsimitással, mint mediumon...
Szerintetek egy 3.2 Ghz-es Pentium 4-et mennyire használná ki egy Geforce G80 (8800GTX)?És ez mennyire venné vissza a vga kari sebességét játék közben (mármint a nem a legjobb proci)?Ha nem jó miet vegyek [Conroek közül (intel kellene)]
Előre is THX
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Hát ilyen nincs
Figyelj a G80 még meg sem jelent, honnan tudjuk mennyi lesz a teljesítménye? Nem vagyunk jósok (Ha vki mégis akkor sorry). De tudod mit? Megmondom neked... Visszafogná a proci a vga-t ami nem baj ha mindezt mondjuk 60fps felett teszi, ha viszont oan játékot nézünk ahol a proclimit 25 fps-nél lenne( Bár nagyon kevés ien játék van, de talán az oblivion oan 25fps-re lemenne nagy csaták közben, na az a procitól lenne), akkor zavaró lenne... Hogy miet vegyél? E6600 a legkisebb Conroe, azt vedd...(ha ragaszkodsz a Conroe-hoz, és ien gazdag vagy, hogy fog telni 8800GTX-re meg E6600ra)

Véleményket kérnék hogy érdemes -e lecserélni a 3700+ San Diegomat egy 3800+ X2-es cpura!
plz segítsetek THX
Az attól függ mire használod a gépedet, és mennyit kéne az X2-re ráfizetni...

ha nem tod kihasználni a két magot, akkor az égvilágon semmi értelme...
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

Rekordmagasságban az AMD piaci részesedése

[link]
Kíváncsi leszek meddig lesz ez így! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

háát...a 3. negyedév nem lesz ilyen rózsás...

Ha nem akarod, hogy bármi is lassabb legyen az új X2 prociddal, akkor min. 4200+ -ban kell gondokoznod, hogy ne legyen kevesebb a magórajele.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Winfos reinstall már volt. A játékot is újratettem. A videókártya ugyan olyan, egyedül az alaplap, meg a proci tér el. A tuning nem igazán jött össze! 230-as fsb-nél nem megy feljebb!! Az pedig még kevés, nem? Minimum 250 kellene, hogy elérjem a 2GHz-et.
Szal nem tudom. Tesztelni még nem tudtam, az új fsbvel, az most jön!
Majd írok, hog mi a külömbség!
Ja, de ha az fsb-t emelam, akkor csökkentenem kell a ramok sebességét, hogy menjen. Amennyivel gyorsabb lenne a magasabb fsb miatt, nem lesz annyival lassabb az aszinkron mem órajel miatt?

Hát a konró jól oda fog vágni. Nembaj, legalább gőzerővel fejleszt az Amd is 
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

Játékra megfelelő lenne egy 4200+ X2es AMD? illetve egy 7900gTX?

tökéletesen...

Hali!
A mostani procim 2.6Ghz-s.
Egy Core E6600 lassabb nála? 
Tyűű, de meleg van!

2,6 gigaherzes mi? 

Telnesen mindegy hogy mi hacsak nem egy e6700 vagy valami NASA gep.

Az!
Mé, ez olyan fura???? 
Tyűű, de meleg van!

szted mindegy egy Celeron(R)(330) 2,66GHz vagy egy E6600?
nem is értem a kérdést...
nem mindegy, hogy egy trabant motor forog 7000-et, vagy egy bmw 5000-et...

Polip azt akarta kerdezni, hogy 2.6Ghz-s micsoda. Mert eleg sok processor megy 2.6Ghz-n. Ez olyan mintha aszondanad hogy egy 2 literes motorral rendelkezo autod van. Amugy teljesen mindegy milyen az a proci az E6600 gyorsabb maradjunk ennyiben.

köszönöm

Hagy rájuk, ők nem szoktak adatlapot nézni
Conroe szempontjából mind1, hogy 2,6Ghz vagy netán 2,66Ghz a procid(és nem pontosan irtad le), mert mind2t üti.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Nem lassab, csak alacsonyabb az órajele ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Egy fél órája még üres volt az adatlapja... Egyébként télleg, az E6600 mindent üt ami nem Conroe...

Akkor érdemes egy P4 2.6Ghz-s prociról egy E6600 vagy egy 4600X2 -re váltani???
Tyűű, de meleg van!

Attol függ. csak hogy en is olyan sok infot mondjak mint te 

te viccelsz?az meg az X2 4800+t is odaveri
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

IGENde en inkabb a Conroe-t ajanlanam...
konfig az adatoknal,,,,,ime az en kisci Crysis-es oldalam,csomo letoltes,csomo altalam forditott anyag stb http://crysis.uw.hu/

szvsz 2,6-os P4-ről mindenképp kell váltani (amíg valamennyi kis lóvéért el lehet adni)

És akkor max 70.000Ft-ért ti mit ajánlanátok?
Jöhet intel,amd, mindegy.
Tyűű, de meleg van!

Core 2 Duo E6400 (2,13GHz, 1066MHz, 2MB, S.775, Conroe) 62,000Ft
''open mind for a different view and nothing else matters''
az e63 sem rossz, -10k és -0,3 Ghz, de másban megegyezik vele. (tudtommal)
de ha max 70k akkor e64
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
iPhone 4S

Persze ez nem megy bele a mostani alaplapodba, es lehet a ram sem jo(nem irtad oda milyen), szal ezeket is cserelheted. Meg nemartana még 512 ram minimum (bar az nem tul draga)

erről nem is beszélve 

Na igen. Nem elhanyagolható információk proci cseréhez.

ez természetes... 
Tyűű, de meleg van!
(#1044) -=Lord Tom=- válasza CriticalHit (#1038) üzenetére
Ez még mindig nem Conroe, hanem Allendale
(Tudom ezt z0ty listájából másoltad)
(#1045) CriticalHit válasza -=Lord Tom=- (#1044) üzenetére

[link]Csak mert 2MB L2 cache van szegényen, ugyanúgy 65 nm és 1066FSB mint a tesói. Allendale vagy Conroe, a lényegen nem változtat. Intel® Core™2 Duo.

Hali!
Tudom, hogy ez nem ide illik, de hátha tudjátok a választ!
MI AZ A BAREBONE VAGY HOGY ÍRJÁK PC???
Ugyan az mint a sima PC?
Tyűű, de meleg van!

Hogy érdemes-e? Hát ha azt akarod hogy legyen egy min 2-3 szor erősebb procid mint a mostani akkor érdemes. Ha azt akarod hogy megmaradjon a lóvéd, akkor nemérdemes
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

Hello!
Most kellene összeraknom egy gépet. Nem udok dönteni socket 939 vagy am2? szerintetek melyik éri meg jobban?
Msn: totos@vipmail.hu Skype: ktm640152