Elsőként az idézeted Core2Dou procik tuningolására vonatkozik, másodsorban amit idéztél az se pontos, mert 975X chipsetnél még van lehetőség a 4:3 (FSB : DRAM) arányra is, NForce chipsetnél pedig majdnem szabadon.
De mivel te Netburst prociban gondolkodsz, aminek 200Mhz az alapórajele, mint a 400Mhz memóriáké, ezért nyugodtan vehetsz hozzá 533Mhz ramot is, elegendő lesz.
A D820 proci nem rossz(játékra is jó), ennek egy kevésbé melegedős ''változata'' a D915 ajánlom figyelmedbe.
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Meg a Sempronon a mag mindkét rövid oldalávval van szemben egy ellenállás, a Bartonnál csak egyik oldalon.
, lehet, hogy rossz helyen érdeklődsz, szerintem még az Athlon XP klub-n is jobban tudnak segíteni. Én speciál már nem emléxem, ritkán meg régen is járt a kezemben K7 proci. 

Csak azért mutattam,hogy itt szép sorban vannak a fotóik. Biztos sokan meg akarnak már szabadulni régi AGP videó kártyájuktól, főleg így karácsony előtt, amin már döcög a Battlefield2. Neked meg pont feladathoz illő lenne.
Barbone kategóriában, de az meg drága és itthon beszerezni...)
(3700+)

, ugyhogy késöbbre halasztom.