Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz necropheelya #56606 üzenetére

    Ha FX-et akarsz venni úgy is azt fogsz. Nem célom téríteni senkit, csak feljebb linkeltem pár tesztet elgondolkodtatóul. A kisebbik gyártónak szorítok, de ha valamit az adott felhasználásra nem tartok jobbnak nem szoktam ajánlani.
    Teljesen tarka az FX topik. Van aki már ex/tiszteletbeli tag s rég i7-et használ (és unatkozik mert elszórakozott az OC-val FX-en). Más FX-et hajt, de ha ma 0-ról építene gépet nem azt venné (azóta azért kijött 2 széria a konkurenciától), a többiek meg köszönik el vannak FX-szel is mint a befőtt.
    Egy szálon i3 is elveri, ellenben ha ki tudja használni az alkalmazás a sok szálat, FX nyújt nagyobb teljesítményt. Azért mielőtt véglegesíted a konfigot érdemes kikérni végleges proci topikjában is a társaság vélemény a komplett szettre (nekem a H100i kicsit drágának tűnik a CPU-hoz és talán más hűtőkhöz mérten is, de ebben már nem vagyok teljesen naprakész).
    Megszületett a mai, legtöbb "tudjukmelyik" betűpárost tartalmazó hsz-em. :P

    Ha most új notit vennék én is FX-re szavaznék ( :P így hívják már a legerősebb mobil APU-kat is), de az beismerten nem csak és kizárólag nyers adatok alapján meghozott döntés lenne, hanem a szórakozásért / finomhangolásért is felelne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák