Hirdetés

Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz szilu7 #38751 üzenetére

    Igen. Hd650 tenyleg legjobb senn,amit hallottam,tere is egy fokkal realisabb,mint k701. K701nek van egy kis hianyossaga a kozeptartomanyban, ott mind a hd,mind a dt jobb volt. De ez aprosag, nekem jobban tetszett,mint a hd, es meg jobban a dtnel. Ahhoz kepest, h dt880 miatt mentem, az szolt legkevesebbet.
    Nekem a 3bol a k melye,magasa, tetszik legjobban, minden probalt zenen. Ahogy megszokom, egyuttal egyre jobban szeretem. Igy vagyok a k500al is.
    igazabol nem ertem miert mondjak erossegenek a melyet a hdnak,szerintem inkabb sok,mint jo. Kicsit dobozhangu. Kozepe sokkal ertekesebb, bar
    elhangolja az eneket. Zoranosit. De a hdben alig ereztem pl kiemeleseket a kozep,magas tartomanyban.k ban van ilyen.
    Sziluval mas dolgokra figyelunk,hasznos volt a tali,remelem lesz meg hasonlo!

    Nemileg nagyobb az erosito felbontasa, mint hallhallottuk, a matrixon tobbet mutatott. De nem ez az erossege,azt hiszem.

    Basszus,banom lassan,h kiirtam a hszt. Nem kene egymasnak esni. Annyi hiba van ezekben a fulesekben,h nem kell keresni, inlabb arra erdemes figyelni, mi az ami tetszik magubknak.
    engem Schawo inditott el a fulesezesben, de maris egyre tobb dologban van kulonbozo velemenyunk. Es ez sztem a normalis.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Aktív témák