Hirdetés

Aktív témák

  • szilu7

    senior tag

    válasz Dave™ #25241 üzenetére

    Kérlek, hogy legalább adj esélyt az AD900-nak egy jó DAC-ra egy hallgatás erejéig.
    Szívesen kölcsönadom a DACPortot is akár. Legtöbbször az erősítést emlegeted, és tény, hogy az nem kell túlságosan az AD-knek, de egy jó DAC mindennek használ.
    "400 dodóból veszek egy AD900-at meg egy akármilyen mp3 lejátszót vagy hangkártyát vagy noti kimenetet, és tuti jobb lesz a végeredmény."
    Szerintem inkább ezt kijelenteni a rossz vicc. 400 ezer Ft-os notebookom van, nem arcoskodás, csak ha már az áraknál tartunk. A 15 ezer Ft-os Fiio E7 körberöhögi a fejhallgató kimenetét. HD2-m is van asztali gépben, remek kártya, agyonver akármilyen integrált sz*rt, de azért a helyén kell kezelni. De pl. az agyondícsért Sansa Clip+ sem hozza ki az AD700-ból a maximumot.
    Szerintem legalább az AD900-nak adni kéne egy esélyt, hogy igazán megmutathassa mit tud...

    "Ha van 500 dollárom, abból 400-ért venni egy DACportot meg hozzá 100-ért egy AD700-at kontra fele-fele arányban megosztani egy AD900-al kombó közül aki az elsőt választaná, az nem beszámítható."
    Bízom benne, hogy ezt nem személyeskedésnek szántad.

    #25250 bigmasterg: Ez pontosan így van. Annyi kiegészítéssel, hogy USB-s létére meglepően jól elboldogul nehezebben hajtható fejesekkel is. Most éppen az új szerzemény K500-at hallgatom. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák