Hirdetés

Aktív témák

  • szilu7

    senior tag

    Tegnap Shufny hozott nekünk egy hátizsáknyi cuccot, amit ezúton is köszönök. :R
    Volt K601, CanAmp, m-stage, HRT Music Streamer II (azt hiszem).
    Mi bedobtuk a közösbe a K701-et, az AD700-at és a DACPortot.
    Őszintén szólva nekem kicsit sok is volt egyszerre, meg munka után is volt, meg jó sok időt elbeszélgettünk. (Contaxg is velünk tartott.)
    Pár gondolatot azért sikerült összeszednem, szokás szerint klasszikus műfajban. 601 és 701 között tényleg kicsi a különbség. A 701 kicsit részletesebb, de ha lenne 601-em nem cserélném le. Egyébként ezek a fejesek nagyon jók akusztikus zenéhez. A többletköltséget szerintem nem éri meg a 701. Valamint a 601 pántján nincsenek dudorok, ami nálam újabb plusz pont. Egyébként a DACPort jól elboldogult velük.
    Aztán próbálgattam a CanAmpet, m-stage-et (HRT-ről) a 601-gyel. Klasszikusnál nekem hajszálnyit jobban tetszett a CanAmp. Szimfonikus zenénél nem tudtam megmondani pontosan, hogy miért, talán a magasai miatt. Aztán jött az énekes műfaj kórussal, itt egyértelmű lett a CanAmp előnye (ha ez előny), a szólamok jobban elkülönültek, így nekem jobban tetszett. Aztán belehallgattam Shufny egyik zenéjébe, ami elég mélyre ment. Na itt mondtam neki, hogy tartsa meg az m-stage-et. :) Azok a mélyek egyértelműen szebben szóltak. Összességében el tudnám viselni a CanAmpet, sajnos a DACPorttal meghallgatni már nem volt idő/erő. Viszont a HRT Music Streamer II, m-stage, K601 összeállítás nagyon egyben van, remek hallgatni.
    Az AKG egyre jobban vonz, legalábbis ez a két típus. Ráadásul elég univerzálisak, nem úgy, mint az AD700. Még a Beyer DT880-ra kíváncsi leszek, aztán meglátjuk.
    Contaxg elvitte a K701-et kölcsönbe, majd kiderül mennyire lesz boldog vele. :) A Lavry-val nem jött be, de most a CanAmppel próbálja meg.

Aktív témák