Hirdetés

Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    válasz 010203 #14427 üzenetére

    nekem PC 350-em van és azt kell mondjam, hogy megérte. mivel nekem is elengedhetetlen volt a mikrofon jelenléte, valamit az hogy zárt legyen, sok választás nem jöhetett szóba, és a minőség sem utolsó dolog.
    roccat kave-et én is nézegettem (valójában mindegyiket átrágtam, amiket itt leírtál), de mindenki azt mondha hogy felejtős. egyrészt a sok kis hangszóró a hangminőség rovására megy és messze nem olyan univerzális, mint egy jó minőségű stereo fejhallgató.
    Logi G35 vételéhez elég közel álltam, de az usb csatlakozás és a beépített "hangkártya" miatt lekerült a listáról. (az okosok hangminőségben is lebeszéltek róla)
    Sennheiser 333D sajnos szinte azonnal felejtős lett a hozzá tartozó hangkártya miatt. (számomra egy másik fő szempont az volt hogy fület körül ölelő kialakítású legyen, ezért is került le a listáról a 333D és a 330 is)
    a PC350 számomra tökéletes választás volt. totál kizár minden hangot (néha azt sem hallom meg ha 2 méterre beszélnek hozzám úgy hogy nem is szól semmi a fejhallgatóban), ami esetleg gyengepontja az a kényelem. az első pár napban furcsa volt és kicsit szorított, de most hogy már 2 hónapja megvan, egész kényelmes. mivel a párnák bőr borításuak, ezért a fül hajlamos beizzadni (ezt szokták felhozni negatívumként, de nálam nemvolt még ilyen gond, igaz majd a nyári melegben ez kialakulhat ). másik negatívuma az árcédulája :). de ha olyan headset kell ami teljesen zárt, hangminőségben is tökéletes és az ára sem rettent el, akkor véleményem szerint ez jó választás lehet.
    G35 review
    PC350 review

    viszont tény hogy a jack csatlakozású, jó minőségű fejhallgatókhoz (headsetekhez) elengedhetetlen egy jó minőségű hangkártya. anélkül semmit nem érsz vele. ezt vedd figyelembe ha ilyet választanál, és számolj hozzá még 10-15e ft-ot.
    (egyébként mindegyik headset amit írtál túl van árazva)

    [ Szerkesztve ]

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Aktív témák