Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orkester

    senior tag

    válasz dchard #1102 üzenetére

    Még nem próbáltam a másolást mert nincs a notimon FW és vennem kéne nekem is hozzá kártyát.:) De mivel itt már digitális a jel, ezért azt már nem kell a gépnek digitalizálni, mint a régi, analóg kazettákról, szóval nem lesz olyan nagy a terhelés, ha jól gondolom.

    Teljesen meg vagyok vele elégedve ennyi pénzért. Bár még sokat nem volt lehetőségem tesztelni. Ebben a kategóriában, ahogy néztem a Sony ill. Panasonic kamerákat is, kb. ugyanolyan minőségűek voltak(megj.világosban, üzletben, sajnos rossz fényviszonyoknál nem tudtam őket tesztelni, összehasonlítani). Ezért nálam az ár döntött.:)
    A kezelhetősége a Pana és a Sony között van, mert sajnos az LCDnél van a (jó minőségű) joystick, így kell hozzá mindkét kéz, ha a menüben akarsz variálni.
    Tetszik a beépített objektív-takaró(bár ez nem tudom mennyire különleges).
    Az akksi hamar lemerül, de már rendeltem hozzá utángyártott másikat.

    [Szerkesztve]

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák