Igazad vagyon ! Szívemből beszélsz !
Csak !
Én ( sajnos ) nem vagyok laboratóriumban, a filmeket úgy kapom ( köszönet érte mindenkinek aki eddig szóbaállt velem ! ), a tárhely korlátozott stb.
Valahol meg kellett húznom a határt, hogy miből mennyit milyen formátumban teszek fel. Tudom, legjobb a DV AVI lenne, csakhogy 5 mp 17 MB lenne.
Más lenne a helyzet, ha mondjuk egy nagyker meg-megajándékozna egy-két napra pár kamerával....
Arra pedig törekszem, hogy az anyagok azonos minőségben kerüljenek fel. 1 programmal lettek kódolva azonos bitrátával. Eddig sikerült. De a jövőben sajnos ez sem garantált !
Az oldal lassan egy hónapja üzemel, a fent lévő 4 kamerából 2 az enyém ( volt ) egy pedig falubelim.
Örülök, ha valaki egyáltalán reagál valamit az adakozási felkérésemre és valamilyen formában eljuttatja hozzám az anyagot. ( Manapság pl. ki vállalna egy ismeretlen kedvéért pár száz Ft postaköltséget meg egy kis sorbanállást ? )
Pedig egy 100 Ft-os DVD lemezre már DV AVI-ban is sokminden ráfér !
Én megmondom őszintén, nagyobb aktivitásra számítottam !
Pedig ha valaki nekiülne, egy délután alatt össze lehetne szedni azt a pár jelenetet.
Lásd az oldal alján a bekeretezett részt !
Úgy gondolom, hogy eddig többnyire sikerült olyan jeleneteket feltennem, amikből azért kiderül, hogy adott fényviszonyok között mit produkál az adott kamera. ( Beégés, képzaj esetleg motorzaj, képstab., színtelítettség, kontrasztviszony stb. )
Bocs, ha esetleg bántó voltam, nem volt szándékos !
Inkább csak csalódott vagyok, de nagyon !
Nem stimmel a parittyásbit