Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a H300-asom, és amikor délután próbálgattam, 3 dologra figyeltem fel.
1. Először egy 8GB CLASS 4-es micro SDHC-vel próbálkoztam, aminél a FULL HD felbontásnál csak 15-20 másodpercig bírta a kártya írási sebessége, majd figyelmeztet, hogy cseréljek gyorsabb kártyára, vagy váltsak kissebb felbontásra (HD vagy SD). Ez renben is van.
2. Kb. 1 óra nyüstölés után kártya írás hibát jelzett, miközben sem zoom, sem más funkció nem működött rajta. Ki-be kapcs nem segített, sd kártya megmozdítása helyrehozta a dolgot.
Szerintetek ez normális dolog? Lehet az hiba, hogy micro sd kártyát használok adapterrel?
(Fontos kérdés, ugyanis három napon belül elméletileg visszacserélik ha a kamera hibás!)
3. Amikor a gépemre töltöttem a videókat, akkor lepődtem meg igazán. Képek rendben, tökéletesek. Viszont a videó felvételek akadozva játszódnak le (GOM PLAYER-rel). Hozzá kell tennem, hogy a számítógépem nem egy erőbajnok: 1800Mhz egymagos proci, 2GB RAM, 128Mb videókártya. Lehetséges, hogy a lejátszás ezért akadozik, vagy az SD kártya lassúsága a baj? Tudnátok valami olyan programot ajánlani, amivel lejátszhatóak ezek a videók, esetleg DVD-re kiírva asztali lejátszóval?
Előre is köszönöm a válaszokat!