Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kartács

aktív tag

válasz Kartács #15626 üzenetére

No kérem szépen Uraim (esetleges Hölgyeim)! :U

Scythe Grand Kama Cross megérkezett piciny házamba,

Csomagocska:
    Elég méretes kis dobozka s ami benne rejlik:
    -3db lefogató minden típushoz elvileg
    -paszta ami elég érdekes kis gumis anyagnak hat így a zacsin' keresztül, de nem akartam vele próbálkozni így tettem a jól megszokott ezüstözött pasztámból a kicsire.
    JA majdnem kihagytam legfontosabbat... A hűtőt ami a BRUTÁLIS mérete ellenére pehely könnyű (valami 700g+ körül van a súlya, ha jól emlékszem).

Lent látható konfigomon a gyári hűtő volt ez idáig ami úgy sikított, ha maxra voltak pörgetve a dolgok mint egy Thai Ikerlány pár.

Szerelés:
    No ezzel picit küszködtem nem egészen 5percig ami még elfogadható azt nézve, hogy egy több mint 5-6 éves Codegen Feel-V házikóm van amiből kikelet kapnom az új Corsair TX750W tápom (csak kicsúsztattam) és a VGA-t is félre kellett emelnem mert nem akartam összebarmolni semmit s ezek nélkül elég kemény és veszélyes dió lett volna rátennem a hűtőt a procira.
    Így már egyből ráakadtak a kengyelek igaz a hüvelykujjam is majdnem kiakadt a nyomástól, de úgy is áll a hűtő mint Katiban a gyerek!
    Megjegyezném a küszködés közben vettem észre, hogy a beakasztós kengyel 3 fokozatban "lazítható" azaz, hogy mennyire szorítson a dolog ezt én alapon hagytam a legerősebben.

És akkor jöjjenek a képek és beszéljenek az adatok :R
    Ja és Vista64bit OP.

Gyári hűtő alapon
    Kép

Gyári hűtő 100%-on
    Kép

Grand Kama alapon
    Kép

Grand Kama 100%-on
    Kép

Pár infó:
    -Házon nincs oldallap, mert hűtés sincs a házban
    -A lakásban jó ~25C° lehet
    -Egy hét kb és érkezik a CM HAF932-es házikóm akkor megint írok majd, hogy profi szellőzés között mit hoz a kicsike.

Új hozzászólás Aktív témák