Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szebe

    őstag

    válasz amargo #37851 üzenetére

    1. M7 - hétvégente fosch, sok-sok türelmetlen ember
    2. 7 - szintén tele, mert aki úgy dönt, hogy nem vesz matricát, az úgyis a hetesen megy. Emelett viszonylag sok a falu (Velencei-tó környéke extra szívás), meg aztán az a rengeteg körforgalom Érd magasságában... :U
    3a. Amíg nem volt a megyematricás rendszer, én addig a Fvár - Zámoly - Csákvár - Alcsútdoboz - Felcsút - 1-es főút-BP útvonalon közlekedtem. Az út minősége nem a legjobb, de simán lehetett haladni. Egyszer asszem sikerült háztól házig 1 óra alá becsúszni :DDD (Fvár-11.ker)
    3b. Felcsútig a 811-es úton mész. Ezt kevésbé szeretem, több a húzós kanyar, nagyobb forgalom, ellenben km-ben nagyjából ugyanannyi mint az A verzió, és egy fokkal azért szebb is.
    4. AMD Power által a #37849-ben linkelt verzió.

    A Seregélyes-Pszabolcs-M6 verziót meg kell mondjam őszintén, még sosem használtam, pedig Pszabolcsra sokat járunk :B

    Egyébként Fvár előtt szvsz teljesen felesleges elzötykölődni Nádasdladány felé, Polgárdinál nyugodtan ki lehet menni a hetesre Fvárig, és akkor onnantól a fent vázolt lehetőségek lépnek életbe.

    [ Szerkesztve ]

    "ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

Új hozzászólás Aktív témák