Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz fatal` #26153 üzenetére

    Szerintem sem.

    Egyébként nálunk sokat számít ki miben ül, meg úgy általában véve is fontosabbak a külsőségek, mindenki meg akarja mutatni. Nagyon sok a sznob, felszínes ember, az alapján ítélnek amit látnak, a többire talán nem is kíváncsiak.
    Pedig többféle módja van annak hogy az ember drága autót vezessen, és ezek közül csak az egyik a vásárlás.
    Gazdaságilag "fejlettebb" országokban ahol nem a megélhetésért megy a harc nem ennyire jellemző ez a magamutogatás, senkit sem érdekel a másik autója (márkás ruhája, napszemüvege, telefonja stb) és teljesen természetes hogy egy (jól megfizetett) agysebész mondjuk Smartot vezet mert neki az tetszik vagy könnyebben parkol vele. Ez itt marha ciki lenne, itt az a menő akinek egyik kezében bmw kulcs van a másikban meg szifonnégy, zsebretenni tilos. Erre tapadnak azok a nők akik egy dologra jók.
    Itthon ha valaki megvesz 30 éves hitelre egy komolyabb autót az nem az övé hanem a banké, viszont nincs ráírva, így királynak érezheti magát azzal szemben aki zsebből kirántja a Suzuki árát, amíg el nem veszik tőle mert képtelen törleszteni.

    Szóval abból hogy ki mit vezet nemcsak a tudása nem derül ki de az sem hogy kié a kocsi. Egy üzletkötő aki naponta többszáz km-t megy nyilván elég gyakorlattal rendelkezik de ritkán kap csodaautót erre a célra.
    A cégvezetőkre pedig szerintem kevésbé jellemző hogy egész nap a kocsiban rohadjanak, akkor alkalmazottnak hívnák őket.

    Persze mindenre van ellenpélda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák