Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz dragonfx #2456 üzenetére

    Ki vitázik? :)

    Beszélgetünk és a kettő nem ugyanaz :)

    Az, hogy elszaladt előtte egy szarvas vagy csak azt mondja két külön dolog de bebizonyítani, hogy melyik igaz lehetetlen és nem érdekelné a rendőröket sem, hogy most miért állt meg inkább a mögötte jövő miért nem állt meg kérdés lenne az érdekesebb számukra.

    Rendőrök: normális, hogy személyi sérülés nélküli balesetnél ahol a két autót le lehet tolni (az egyiket konkrétan kézzel lehet nem lett volna könnyű de levontatni biztos ment volna) az útról 1 órán át helyszinelnek az egyik legforgalmasabb kereszteződésben ahova mellesleg a rohammentők is bekanyarodnának?? Csak mert ott hiába előzékenyek az autósok a mentővel szemben ha kilométeres sor áll és nincs hova húzódni akkor a mentőt is feltartják (hozzá tartozik, hogy legtöbbször nem ott fordul le a mentő hanem keresztül megy a kereszteződésen). [link] Egyébként erről beszélek.

    Máv: na igen, én is ezt mondanám :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák