Hát nem is tudom. Először én is úgy voltam vele, hogy nem kell az N95, most meg már le sem tudnám tenni. Ami az anyagminőségét illeti, szerintem normális használat esetén éppolyan strapabíró, mint a többi telefon, persze nem kell dobálni, meg leejteni.
A készenléti idő tényleg kevés. Ezt tudom egyetlen negatív dologként felhozni ellene. Néhányszor beszéltem ma rajta, tegnap 12 órát töltődött és ma már tölteni kell, mert merül. 
GPS-el voltak egyeseknek gondjai, nekem kártyafüggetlen és eddig lekopogom, de nem volt gondom vele.
--R.I.P JuanG--

. Tobb keszulek is kisebb volt mint amekkoranak kepzeltem (pl n80, n95), nem mintha ezek szoba jonnenek most. Az e65 sem olyan vastag, mint amit a kepeket latva gondoltam, meg egesz kellemes volt a slide resze is. Bar piros darab volt kint; feketeben biztos szebb. Egyedul az ezust berakas zavart kicsit az elejen. Az i600 szep vekony, kicsit szelesebb mint vartam, de elfogadhato mereten belul van.
)billentyuzet konnyen szokhato-e es hasznos-e, valamint, hogy a WM mennyire felhasznalobarat es mennyire konnyu megszokni. Programokkal valo ellatottsagaban hogy viszonyul a symbianhoz?

. Talán Symbianra több az ingyenes app.