Hali!Na akkor én is dilemmázok egy picit...N80 vs. 6120 Classic meik jobb?N80-ba gondolkoztam de most bejött ez a 6120 Classic is és gondolkozok mert az ugyebár FP1.
Válaszokat várok!Köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Okostelefonok » Melyik okostelefont vegyem? (Olvasd el az #1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!) (kiemelt téma)Hozzászólások

nike_
(PH! kedvence)

nike_
(PH! kedvence)
UP!
Összehasonlító link.
Pro N80:
- kamera,
- kijelző,
- infra,
- WLAN.
Pro 6120:
- HSDPA,
- újabb, gyorsabb op.rendszer,
- mini USB,
- gyorsabb Bluetooth.
Én a 6120-at venném.
...
9.2-es még az 5700, és a 6290 is (meg az N95 de az mont mindegy
) azokat is érdemes megnézni, az 5700 "egyedi" külsejű, mondhatni csúnyácska (bárki bármit mond
) viszont a 6290 korrekt kis gép, olvasd el a teszteket itt arénán, és válassz 
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

nike_
(PH! kedvence)
OK,köszönöm mindekttőzöknek de sztem a 6120 lesz. 

goom
(tag)
Sziasztok! Használ itt valaki Nokia E65 telefont? Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének.
Navigare necesse est
Jó a 6290, csak kicsit nagy, és nincs benne A2DP, én ez miatt választottam a 6120-at.
Vagyis erre fáj a fogam
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Lásd E65 Topic
Eddie: Igen, nagy, de összecsukható, felezhető a mérete, csak a zsebnek nem tesz jót
A2DP pedig valószínű sw update-tel belekerül, mint az N73-ba.
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --
Hát de inkább gyáriba legyen benne minthogy várjak egy esetleges új szoftverre amiben benne lesz.
Tehát a 6120-at mindenkinek ajánlom 
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

goom
(tag)
Köszönöm! Végigböngésztem a listát, de mégis 'sikerült' átsiklanom felette. Bocs.
Navigare necesse est

gyusee
(újonc)
hali!t-mobile mda touch..mit tudtok róla??..érdemes megvenni..vagy esetleg valami más? 
Szerintem egy jó készülék tehát szerintem igen, érdemes megvenni (nevezzük nevén HTC Touch).
Bár választék van bőven a PDA telefonok között is. Szét kell nézni a tübbi HTC készülék közt na meg az ETEN, Asus, FS, HP házatáján, hogy csak pár nagyobb nevet említsek
Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.
milyen tudásra van szükséged, fontos-e a dizájn, mennyi a keret, és csak T-s telók jöhetnek szóba?

gyusee
(újonc)
Igen csak T-s közül kéne választni...dizájn is fontos persze,de inkább a tudás...
esetleg még a Compact III jöhet szóba, ami a HTC Artemis T-sített változata és gps is van benne. tesztet olvashatsz itt és a mobilporton.

gyusee
(újonc)
Abban sajna nincs wlan...ami ugye jó ha van....inkább akkor a Vario II(ami eredeti nevén HTC Hermes)...csak az picit bagy..viszont prociban meg sok másban is többet tud az emlitett kettőnél...
[ Szerkesztve ]
Az Artemisben ha jól emlékszem van WiFi. Ha kell a qwerty bill. akkor a Hermes. Ha nem akkor Touch vagy Artemis. Ha kell a GPS akkor Artemis ha nem akkor Touch.
az Artemis-ben van wifi, a T csak nem olyan kötsög hogy az ő változatából kiveszi...
bár pont a Vario II-nél trükköztek ezzel.

apez
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Sajnos megadta magát a telefonom... ezért úgy döntöttem másikat veszek, csak nem tudok dönteni ASUS P535 vagy Nokia E65. Mindkettőnek tisztában vagyok a tudásával, és adataival, de neekm valaki olyannak a véleménye érdekelne aki esetleg indkettőt használta már, vagy legalább "nyomkodta".
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.: apez!
Bla bla bla
Én már nyomkodtam E65-t és tényleg nagyon jó telefon. Ami a legjobban megfoott az a nyitómechanika mert az tényleg jó.
Ettől függetlenül én a P535-t vennén (de ez én vagyok
).
Hol tudnám megnézni kb ársorrendbe álítva az S60v3 oprencert használó Nokia telefonokat?
Esetleg van tippetek melyikkel nincs (sok) probléma?
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
6120 a legolcsóbb v3as mobil, és azt mondják nem rossz 

user01
(fanatikus tag)
Ez attól is függ, hogy szolgáltatótól vagy függetlenül akarod venni. Ha szolgáltatótól, akkor a Pannon ára verhetetlen, kb. 10ezer Ft-ért elhozhatod 2 év hűséggel + internet csomag megrendelésével a 6120c-t. Nagyon jó kis telefon. Nekem még semmi problémám nem volt vele. Amúgy függetlenül is ez a legolcsóbb.
Samsung i600 nem jön szóba?

apez
(lelkes újonc)
Hát annyira nem is néztem (pontosabban egyáltalán nem is néztem ezt). A nokia azért van az úgy nevezett "listán", mert eddig is nokiám volt, az asus meg azért mert a laptopom is és egyég informatikaieszközöm is az és meg vagyok mindkét termék gyártójával elégedve.
Így első ránézésre kicsit "megilyesztett" az a sok gomb a Samsung i600-on, de azért utánna olvasok... 
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat és persze várom a következöket is!!!
Bla bla bla

pecskeke
(újonc)
Bluetooth-os chat progit keresek, ki milyet használ?

karatekutya
(újonc)
Én első körben vettem egy Asus P535-öt, aztán nem nagyon voltam megelégedve vele, közben kaptam egy i600-ast tesztre és az jobban bevált (a P535-öst meg közben lenyúlta az asszony
)
Tehát: nekem igazából telefonra van szükségem, amiben azért van naptár (mivel a munkám során sokat használok Outlookot) és lehessen vele zenét hallgatni, meg vmi egyszerűt játszani, ha éppen csak ez a cucc van nálam (és nincs notebook).
Erre persze akkor jöttem rá, amikor már megvolt a P535-ös. Az egy PDA, sok jó képességgel, és pluszban telefon funkcióval (de az csak egy a sok közül).
Az autóban is sokat használom a telefont, a bluetooth része a P535-nek katasztrófa, nem használható kényelmesen, ez az i600-ban rendben van (végül is, az egy "telefon").
Minden más sztem jobb a P535-ben. Gyorsabb, több memória van benne, szabványos USB csatlakozója van, és persze a GPS sem rossz (habár nem használtam sokat, utólag tudtam volna nélkülözni), a fényképezőgépe sem rossz.
Az i600 elméletileg WM5-tel jön, a P535 viszont már WM6-os volt, azt szerettem. Amikor kezembe került a WM5-ös i600-as, egy csomó mindent kerestem vagy egy napig, mire rájöttem, hogy nem azért nem találom mert hülye vagyok, hanem mert a WM5-ben még nincsen benne
(közben azért feltoltam a WM6-ot is a z i600-ra).
A sok gomb ne "ijesszen" meg
elég hamar meg lehet szokni.
Ha még ráér a vásárlás, és nem sajnálod rá a lóvét, akkor inkább várd meg az SGH-i780-ast.
IKnowKungFu
én szinte azonnal feltoltam a wm6-ot az i600-ra de azért érdekelne hogy mi a számottevő plusz a wm5-höz képest... mert sztem nem sok.
igen, sok objektív paraméterben jobb a p535, de az i600 mellett is szólnak olyan apróságok mint a lényegesen alacsonyabb ár, kisebb súly és a qwerty. szóval ezt a kütyüt akkor érdemes megvenni ha a billentyűzetet tényleg (ki)használja a júzer.
i780-ra én nem várnék mert sztem még legalább fél év mire megjelenik.
Ez a kérdés inkább a Nagy Symbian topicba illett volna.
Én BlueChat-et, elvileg tud 2-nél több emberrel is egyszerre, de nekünk nem nagyon sikerült összehozni 2-nél többel 

apez
(lelkes újonc)
Hát várnék én a vásárlással, de az a helyzet, hogy már egy hete nem jó a mostani telefonom (6110-s nokia négy év után hősi halált halt...
). és elégé sürgős lenne a dolog. Szóval semmiképpen sem fogok várni egy hétnél többett.
Tegnap beszélgettem egy sráccal, neki ASUS P535-je van. Neki a legnagyobb gondott az okozta, hogy amikor ki akarta kapcsolni a billentyű zárat akkor mindig letolta a kezével a hátlapot és mivel a gyárban a hátlapot egy mikrokapccsolóval látták el így ilyenkor ki is kapcsolt a telefon. A prolémát azóta kiküszöbölte egy kétoldalú ragasztóval ami a hátlap alatt van. Kicsit gáz tervezési hiba...
De ezt az egyett leszámítva, csak dicsérte! Meg van elégedve a tudásával, az összeszerelésel és az aksival is. SAjnos pont nem volt nála... (ilyen az én formám :S ), így nem tudtam kézbe venni.
Amúgy írtál valamit amiről én teljesen elfelejtkeztem...
...mégpedig, hogy telefont akarok venni ami tartalmaz még plusz hasznos dolgokat, vagy PDA-t ami tudja a GSM funkciót. mert ugye a kettő nem ugyan az. szóval most újra gondolom az egészet, hogy melyik funkciót menyire fogom kihasználni. Köszi az infókat!
És várom továra is a tapasztalatokat! 
Bla bla bla
sztem akkor itt neked kell döntened hogy telefonos pda-t, vagy pda funkciókkal is rendelkező telefont akarsz-e venni.

nike_
(PH! kedvence)
Szerintetek az N70 jó telefon?Egyik mobilboltos ismerősöm azt mondta hogy rámennek a 6600-ás progik.Megvegyem vagy ilyen árkategóriában mást válasszak?
N70-et szerintem ne vegyél már.
Régi és tetűlassú

nike_
(PH! kedvence)
Amit én láttam(és ipróbáltam)az nem volt lassú.Szóval akkor megvegyem?Amúgy olcsóbban tudom
Vagy ha nem,akkor mit ajánlasz ilyen árkategóriában?
[ Szerkesztve ]

nike_
(PH! kedvence)
Bocs,már késő volt.
Amúgy meg a W800i is régi teló mégis sokan vesznek még mindig mert olcsó de jó.Én igy vagyok az N70-el is.Főleg hogy a 6600-ás progik jók rá.
Jó a W800i nem op.rendszeres megértem.De az N70-re meg már rengeteg progi van.SE-m volt és most már nem nagyon kedvelem. 
[ Szerkesztve ]
Hát ha nagyon olcsó, vedd...
Bár én inkább akkor már N73-at vennék
vagy 6120c
Hát a kettő messze nem egy árkategória.
De ha itt tartunk, szinte minden proginak van már 9.1-es verziója, és sokkal stabilabb mint a régiek, és ha eljutunk idáig, akkoris van sok: 6120c: kisokos, gyors,olcsó. N73: faja kamera, lassabb, nagy kijelző. 6290: gyors, nagy kijelző. E65: WIFI, lassabb. N80: WIFI, legszebb kijelző, lassabb, gyenge akksi.

cornfake
(fanatikus tag)
en is SE-rol vatottam n70re.soha tobbe.nem a telefon lassu,hanem amig bootol.es igen gyenge az akksija is.de a kameraja mocsokjo,szivem szerint a kov telefonomba is atepitenem 
szerintem...
I'm what's left, I'm what's right..
Samsung I520 vs. SonyEricsson P1i ?
Elvileg még ebben a hónapban jön a samsung symbianos candybar telója! (beépített gps-szel)
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄
Téves típust írtam!
Szval:
Samsung I550 vagy SonyEricsson P1i?
► Més que un club ◄
i600 néhány tapasztalat
Október 9.-én vettem, már majdnem egy hónapos. Nagyon jó felszereltséggel jött, mert adtak hozzá 2 akksit, 2 hátlapot, adatkábelt, stereo fülest és külön akutöltöt meg persze hagyományos töltőt is.
Előtte még nem volt okostelefonom ,ezért nincs mivel összehasonlítanom.
Néhány fontos dolog:
- A qwerty könnyen megszokható és elég nagy a kezem, de ritkán nyomok félre. Ékezetes betüket nem használtam sokág, de aztán rájöttem, hogy ha magyarra állítom a tel nyelvét, akkor a WIN marad angol, de a T9 kiírja a magyar szavakat.
- Az akksi sokáig bírja, két-három napot is akár. Mondjuk az USB tölti is, ezért ha sokat van a gépen, akkor tovább tart.
- A WIFI tök jó. Egyszerű kezelni és erős a vétel. Elég gyors is szokott lenni.
- Doksik rendszeres olvasására nem igazán alkalmas, mert ha kinagyítom a képet, hogy olvasható legyen, akkor lehet jobbra-balra görgetni és az macerás. Meg a lapozás is nehézkes.
- Vannak benne olyan apró finomságok, amelyek a használat élményét növelik, pl az, ha alapképernyőnél beírok egy - két karaktert, már hozza is az összes kontaktot, amelyben az megvan.
- A jobb oldali gomb testreszabható, de nem lehet bármit hozzá párosítani, pl. a hívásátirányítás csak macerásan értheő el, nem lehet egy gombossá tenni.
- A kamera elég jó, bár profi képeket nem csinál.
- A fülesnek egyedi csatlakozója van, ezért minden más felejtős.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
hello, ha gondolod, nézz be a dedikált i600 topikba, bár kicsit elsüllyedt.
a tapasztalataiddal egyetértek, bár a kamera sztem minősíthetetlen f.s, nem értem hogy egy 2 (3?) éves D600 optikáját miért nem lehetett belekrakni.
füles csatlakozóhoz átalakítót vadászok, ha találok, beszámolok róla.

nike_
(PH! kedvence)
Sztem P1 de panaszkodtak a kamerájára egy spanyol oldalon,sztük szoftver,de nekekm am.nagyon tetszik 
Szerk.:Tehát ha vigyázol rá akkor semmi baj nem lesz.
[ Szerkesztve ]

arcos
(tag)
Van olyan telefon, ami tud wifi-t, gps-t is egyben? A Samu i550 lett volna a célom, de olvastam, hogy nincs benn vezeték nélkuli kapcsolat. Olyan model érdekelne, ami vagy már a piacon van, vagy karácsony elott megjelenik.
Elég ha a világegyetem tágul, a pocaknak nem muszáj!

cornfake
(fanatikus tag)
Azt a funkciót hogy egy megadott időintervallumban csak meghatározott telefonszámok (pl, a telefonkönyben megtalálható, vagy egy konkrét csoport tagjai) hívásai csörögjenek, a többit dobja el. Ezt pontosan hogyan hívják, ha egyáltalán létezik ilyen ill. melyik készülék/program tudja ezt.
A konkrét cél az lenne, hogy pl. 20:00-tól másnap 10:00-ig csak akkor csörögjön, ha a olyan hív akit ismerek.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Hívásszűrés? 
...
Most, hogy egy szóval elintézted amit kiakartam nyögni már feltudom tenni a kérdést.
Melyik az a telefon amelyikben a hívásszűrés időzíthető, nem csak tól-ig, hanem a hét napjait is figyelembe véve?

Bocs, de többet nem tudok segíteni...
...