Hirdetés

  • Touroll J1 - amikor az átlagos is elég

    ma A megszokott konstrukciót, vagyis pedálszenzort és hátsó agymotort kínál a Touroll, nincs benne semmi rendkívüli, de kedvező az árfekvése.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Sziasztok,

    Okostelefont keresnék, és ebben kérnék tanácsot. Nem volt még okostelefonom, eddig sima Sony Ericsson mobilokat használtam (K750-800-Elm). Az Elmen elég sokat böngészgettem.

    Hatalmas tenyerem van, múltkor a boltban nézegetve az Arc volt az a méret, ami nálam "normális", és még nem túl nagy. Amire használnám, az főleg netezés (cikkolvasás, youtube nézés, ), nagyrészt WIFI-vel, kisebb részt mobilneten. Használnék még levelezést rajta, naptárat, a melóhoz szükséges dolgokkal, viszonylag minimális írással.

    Az ár mondanám hogy tökmindegy, de 100 alatt szeretném, mert idegesítene, hogy egy szaros mobiltelefont vettem egy kisebb notebook áráért. Bár mindkettő másra való...

    Méretben 3.7-4.5-ig jó, Androidos legyen, ne akadjon alap szoftverrel, és könnyen lehessen rajta böngészgetni. Kamera és HD videó nem érdekel, maximum annyi hogy legyen benne. A kijelzője legyen legalább 480x800, és napfényben se folyjon ki a szemem tőle. Súlya tökmindegy, 100-150g között jó. Féltégla nem akkora előny. 1 napot bírjon ki az aksija 1 év múlva is.

    Neo-t néztem, kicsit műanyagos, mérete lehetne nagyobb, többi paramétere jó, de kicsit drága. Arc igazából tök jó, de drága ahhoz képest ami benne van. Ray-t néztem még, de az nekem rohadt pici. Illetve a Pro gondolata csábított el a plusz billentyűzettel, kérdés, van-e értelme... Meghát az ára is vagy 15-el lesz drágább a Neo-nál. Ezeken a fizikai billentyűzet jó valamire egy nagy kezűnek?

    2 irányban gondolkodom: vagy egy drágább, nagyobb ami mindenre jó, vagy egy olcsó lemondós, de a célnak megfelelő.

    Melyik készüléket ajánjátok Androidos témában a fentiek szerint?

    Választ előre is köszi!

Aktív témák