Hirdetés

Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    umek7:

    Nem érted. :( Nem néz körbe, mert tudja, hogy itt egy csomó segítőkész emberke van, akik majd jól megmondják, hogy mi lesz neki a jó, mert értenek hozzá. :K Ezt most nem gúnyosnak szántam. Ha én ilyen gondban lennék, simán jönnék ide érdeklődni, és biztos vagyok benne, hogy a számomra legmegfelelőbb készüléket venném meg a végén az ajánlások alapján. Persze nem mindegy, hogy ki ajánlja.

    Egyébként mivel a HTC csak (na jó, majdnem csak) okostelefon-fronton nyomul, akit nem kifejezetten az okostelefonok érdekelnek, az nem fog találkozni a nevével, vagy ha ilyet lát, hogy "HTC", akkor meg sem nézi, hogy mi az, mert biztos valami új kínai izé.

    NTonee:

    Én alapvetően egy békés, kedves ember vagyok. Úgy látom, hogy a régi topiklakók többsége meglehetősen bemorcogott az ignorálnivaló illető miatt, ezért eleve kissé keményebben állt hozzá egy olyan emberkéhez, akinek kissé hiányosak az ismeretei, de ezzel nincs tisztában. Mivel nem tudott arról, hogy a HTC és a ZTE névnek számít mobilos körökben, ezt írta le. Ha ettől eltekintünk, a kérdezők többségéhez képest nagyon korrekt leírást adott arról, hogy mit szeretne és mennyiért. Azt is szó nélkül mondta, hogy tudja, hogy nem fog egy szuper telót kapni ennyiért, de minél jobbat szeretne. Mivel (szerintem) még nem volt ilyen típusú androidos telefonja, nem tudja, hogy a két napos akksiidő ebben a kategóriában szupernek számít. Leírta, hogy miket nem szeretne, mert azokat nem ismeri. Az Alcatel a maga idejében nagy név volt, érthető, hogy rákérdezett. Azt sem olvasta, hogy momentán az SE kamerái a legjobbak a tesztek szerint. Azért kérdezett itt a fórumon, mert úgy gondolta, hogy itt segítséget kap. Ehhez képest szépen megtámadta mindenki, azért, mert nem tud annyit, mint mi. Nyilván azért kérdezett, mert nem tudott dolgokat. Miután megtámadták, védekezett. Én is így szoktam. A régebbi modellekkel kapcsolatban (pár évet kell visszamenni) teljesen helytállóak az ismeretei. Az aláírásából pedig egyértelmű, hogy technikai dolgok terén néhány év késésben van, azóta nem követi az eseményeket: kis telefon, kis kocsi a divat. Ennyire egyszerű. Nem bántott senkit, nem szólt be senkinek, és mindenki megtámadta. Nem hagyta magát. Teljesen jogos. Én sem szoktam szó nélkül hagyni az ilyesmit. Nem volt egészen igaza, de normális stílusban reagált.

    Részemről (ha elfogad tőlem is ajánlatot), nagyon szívesen segíteni fogok neki a legjobb tudásom szerint, mivel normálisan, érthetően kérdezett, és nem vár csodákat, nem szid senkit. Pár márkát nem szeret, amit mi igen. És? Mindenkinek ugyanazt kell szeretni?

    Bocs, kicsit hosszú lett, de muszáj volt leírnom. Nem szeretem az igazságtalanságot, és ezt a dolgot nagyon annak éreztem.

    UI.: Nem akartam senkit megbántani, ha valaki úgy érezné, hogy támadó voltam, akkor kérem, hogy ne haradujon.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák