Hirdetés

Aktív témák

  • Zsombe

    senior tag

    válasz Neró #1627 üzenetére

    Jah, szóval azért írtad az N82, hogy villogjni tudjon vele? Jó kis felfogás. Soha nem értettem az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy egy mobillal villoghatnak, presztizst vásárolhatnak vele, avagy többnek látszanak ezáltal mások szemében. Szerencsére van jó pár értelmes ember, akik nem így gondolkodnak és csak szánakozva nevetnek az ilyeneken.
    Azért "törődök" más dolgával, mert ez olyan topic, ahol a userek mástól kérnek segítséget, tanácsot, ezért merészeltem beleokoskodni. Ha ez neked nem tetszik, akkor legközelebb ugodr át a hsz-eimet.
    Azzal tisztában vagyok, hogy a K800i-t veri az N82, hiszen utóbbi okostelefon, bár azért a simán jelzőt nem raknám elé, mert nem mindenben..... De azért javasoltam az illetőnek a K800i-t, mert nem használja ki az okostelefonok adottságait, számára felesleges, akkor meg minek vegyen ilyet?
    Abban igazad van, hogy árat nem írt, de minek dobjon ki kétszer annyi pénzt egy kütyüre (még ha fel is veti a pénz), ha úgysem használná ki? Aztán csak jól elértéktelenedik a készüléke, bukik majd rajta jó sok pénzt csak azért, hogy ne használja ki a tudást, ami benne rejtőzik. Tudom, hogy nem írta, hogy N82-t venne, hanem te javasoltad neki, ezért is a te hsz-edre reagáltam.

    ''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Aktív témák