- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
válasz
mikrofon #1117 üzenetére
A mikroprizma raszterben kis gúlák vannak csiszolva a körgyűrűben ami az eléletlenedést felerősíti és jobban lehet észlelni. A Fresnell csiszolás meg a fényt az élességállító területre koncentrálja mivel az érzékeny a megvilágításra. (Ez koncentrikus csiszolás olyan mint a világítótornyok lencséiben)
-
mikrofon
veterán
válasz
Szten Márs #1116 üzenetére
jah már értem igen van. mégpedig dupla törőék, tehát kettő darab egymással párhuzamos 45°ban álló "törés" Tehát nem kettéosztott, hanem három részre osztott) és körülötte egy gyűrő, és ha fókuszban van, akkor egybefüggő a kép, ha nincs akkor duplán meg van törve és a körgyűrűben pedig látszanak a raszter foltok.
bocs de csak most tanulom...
-
mikrofon
veterán
válasz
Szten Márs #1112 üzenetére
A helios annyira jó? (lehet amatör kérdés....), vagy az 58 mm?
Ezt a terméket (
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330351255675&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1764wt_939)
vásároltam meg szállítással együtt 37.90 USAdollárért, ami kicsit több
mint 7e Ft. Egy hét alatt megérkezett. Ajánlott levélként jött így sem
ÁFA sem vám nem terhelte. Nem csak a mattüveg volt benn, hanem a
szereléshez szükséges eszközök: 2 csipesz, törlőkendő, két gumi ujj és
persze a matt üveg.ui: ujra van az eladónak!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony SEL FE 50mm F1.8
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest