Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megint lett időm egy kicsit fogalkozni a kép betöltő progimmal.
Azt szeretném elegánsam megoldani, hogy feltöltök X darab képet, és amikor mindegyik betöltődött, akkor kirajzolom őket.
Azért kell megvárni a betöltődést, mert a kirajzolásnál szeretném tudni a szélességüket.
Jelenleg ezt úgy oldottam meg, hogy a kép objektumok onload funkciója meghív egy függvényt, ami egy globális változóban eltárolja, hogy melyik van már betöltve, ezután futtat egy ellenőrzést, és ha mindegyik kész van, akkor rajzol.Viszont van egy sejtésem, hogy globális változót használni nem elegáns (sokszor kaptam már ilyen kritikát), így elkezdtem gondolkodni, hogy hogy lehetne ezt szebben megoldani.
Egyelőre nincs eredmény, így inkább megkérdezem Tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest