Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoZofox
csendes tag
T. Avermedia!
A napokban hozzájutottam egy Live Gamer HD Lite kártyához.
A problémám az lenne, hogy amikor a kártyával felveszek, a kész anyagot megnézve nem folytonos a felvétel, hanem kissé szaggat. Bárhogyan is kísérleteztem, mindig ez lett az eredménye. Tanácstalan vagyok a dolgot illetően, ezért kérném a segítségeteket.
Üdvözlettel:
Peti -
ZsoltiDS
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #48 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
Avermedia_hu
senior tag
Szép napot!
kompozit csatlakozáshoz játék rögzítő eszköz nincs.
Vannak használható kártyák, de nem játék felvételre vannak fejlesztve. (más a design, menü)
Egy olyan kártya van, ami HDMI/komponens/kompozit is: H727 És TV tuner, de ez most nem fontos.Kompozit felvételre lehet használni digitalizáló kábelt (grabber): C039
Vagy olyan TV tunert, aminek van AV bemenete, pl. ez: A833
-
ZsoltiDS
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #1 üzenetére
T. Avermedia!
Van olyan termékük, amelyik alkalmas a HDMI-s konzolok mellett a régi konzolok rögzítésére is (Playstation 1-2, Xbox,) kompozit kábelről?
-
Mykes77
újonc
Hali! Vásároltam pár hete egy Avermedia live gamer HD kártyát.A problémám az lenne hogy a Xsplit használatánál sem a felvételnél sem a steamelésnel nem engedi használni az avermedia kártyát. Kis ablakban kiírja hogy a hardveres kódolás nem lehetséges és felkínálja azt a lehetőséget hogy használhatom az x 264 dekódert!
Miért van ez???
freemware frissítve,ill a3 hónapos ingyenes Xsplit szoftvert használom!!! -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
z3r0knight #43 üzenetére
Hello,
a windows saját vezérlőjében, a monitorok között sem tudod átállítani 1080p-re az AVerMediat?
Adatlapomon találsz email címet. Kérlek mailen keresztül válaszolj, könnyebb lesz úgy megkeresni a megoldást.
-
z3r0knight
csendes tag
válasz
z3r0knight #42 üzenetére
Ja igen, amit nem irtam ide, az NVIDIA panelt teljesen meghulyiti passthrough modban, a firmware pedig fel lett patchelve a legujabbra (v22).
-
z3r0knight
csendes tag
Ma vettem egy Live Gamer HD-t és van egy dolog, ami kicsapta nállam a biztositékot...
Beraktam a helyére, driver ok, fel is vesz.. DE! A win 8.1 teljes kezelőfelületét átállitotta 1280x720 modba, minden ikon 2x akkora mint kellene, bejelentkezésnél is. A desktopot ugy tudtam "átvágni", hogy amonitorga egyszerre megy a VGA DVI és a Live Gamer HD HDMIje. Képernyő klón stb.Ha passthrough-t csinálok, hogy csak a HDMIből jöjjön jel, akkor ugyanaz ajelenség globálisan, mint fentebb.
Ez valami rossz FW vagy mi a manó?????
-
audibusy
csendes tag
Hy!
Fontolgatom egy live gamer HD lite vásárlását. A kérdésem az lenne, hogy a játékhang felvétele hogyan megoldható, ha USB-s fülest használok? Annak a hangját nem tudom keresztül vezetni a kártyán.
A válaszokat előre is köszönöm!! -
Tegnap vettem egy Avermedia Gamer HD Lite-t és miután beszereltem a gépbe, nem jött kép. Ma már elsikerült érnem, hogy a programon belül az XBOX 360 képe megjelenjen. A saját gépemét viszont akkor látom program nélkül (vagyis csak átmegy rajta a jel), ha beállítom, hogy a képernyőt másolom (vagyis klónozom), de akkor nem tudom beállítani a Full-HD felbontást. Mi a megoldás erre az esetre? Arra gondoltam, hogy a DVI-HDMI átalakítóval összekötöm a kártyával, a HDMI kábelt viszont a tv-be megy. Ki hogyan oldotta meg a bekötést?
Videókártya: ATI Radeon HD 5670.
-
SEMY
tag
válasz
Avermedia_hu #34 üzenetére
Utána olvastam a dolognak , kiderül hogy a Twitch.Tv 2013.december közepétől 60s késleltetést tett minden streamre (a szerverek stabilitását szeretnék növelni).
-
SEMY
tag
válasz
Avermedia_hu #34 üzenetére
Még csak TwitchTv-re próbáltam stremelni ...felbontást és bitrátát próbálgattam ,de nem javult a helyzet.
-
-
SEMY
tag
Pár napja vásároltam egy Avermedia live gamer hd-t... kicsit elvagyok keseredve , játékot szerettem volna stremelni vele , de sehogyan sem tudom beállítani
A problémám az hogy igen nagy a késleltetésem 15 - 25 sec , pedig szerintem Fiberpower 120-al mennie kellene szépen. -
Fla$hly
aktív tag
válasz
Avermedia_hu #31 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor ezt megvárjuk
Köszi szépen az infókat.
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
sajnos a nagykerben lefogyott a készlet. Az utánpótlás nem érkezett még meg, rossz hír, hogy 1-2 hétről van szó.
Az új Portable, az LGP lite már érkezni fog február elejére. Az ára 25e Ft magasságában lesz. LGP Lite
Ha megnézed a specifikációt, nem lesz rajta SD kártyára mentés- tehát PC független felvétel- és AV bemenet.
Röviden PC/notebookra tud menteni és HDMI jelet. PS3 és komponens források kiesnek.
Mindezek a legtöbb LGP használónak nem jelentenek problémát.Minden egyéb funkciójában megegyezik az eszköz az elődjével.
-
Fla$hly
aktív tag
Sziasztok!
Rákerestem az Avermedia Live Gamer Portable kis kütyüre, és azt vettem észre hogy jelent pillanatban alig lehet kapni, és ahol lehet is, 50 ezer forint körül az ára. Régóta gondolkodom már azon hogy vegyek, gondoltam majd lejjebb megy az ára, december közepe körül 40ért is láttam, azt hittem majd lejjebb megy még, főleg hogy láttam az újabb hasonló cuccról a hírt.
Ennyire fogytán van jelen pillanatban Magyarország ebből a termékből? Vagy mi az oka ennek?Illetve esetleg van más olcsóbb alternatívája ennek a készüléknek?
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
csstriker86 #28 üzenetére
Köszönjük a gratulációt!
Már az országban van, remélem hamar listázzák a boltok. Néhány helyen már rendelhető.
-
csstriker86
csendes tag
Most nézem az Avermedia-tól most jött ki( december 13-án ) az Extremecap U3 röviden tömören usb 3.0 ( áramellátás is ezen keresztül! ); 1080p 60 fps; HDMI vagy komponens bemenet ; együttműködik az XSplit, OBS és WireCast -tal; VLC media Player és PotPlayer alkalmazásokkal; TwitchTV, Justin.TV és UStream platformokkal; Sony Vegas és Adobe Premiere Pro CS6 pluginek akár tömörítetlenül is bitrátája pedig akár 30 Mbps-os is lehet; H.264-es és AAC kodek; PS4-gyel is kompatibilis; ajánlott végfelhasználói ára pedig 45 000 forint lesz.
Gratula a cucchoz. Ez az Avermedia minőség.
-
v-a-lacky
csendes tag
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
ImpersonatoR #24 üzenetére
Elenyészően kicsi a késés, mert a jelet egyik szálon keresztül vezeti.
Gép függő is, mennyi lesz az érték.
De kb. az LGP esetén, gyenge géppel: 0,37 ms
erősebb géppel ez csak kevesebb. -
Egy ilyen kütyü hány ms et ad hozza a késleltetéshez kb ha a monitor és a videokártya köze rakom?
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia!
Jól értem, hogy a firmware frissítés közben szállt el a kártya?
Megszakítottad? Akkor mikor elment a kép? Az természetes, kéri is a rendszer, hogy húzz ki minden kábelt a firmware frissítés alatt.
A kártya új. Nem a V22-es firmware volt rajta gyárilag?Ha firmware sérült frissítés közben, akkor ezt magad nem tudod megoldani. Talán Teamviewerrel, távoli eléréssel orvosolható. De ez függ a sérüléstől, ha már az alap sem ment fel a kártyára, akkor csak a gyárban, speciális eszközzel lehet javítani.
Kérlek vegyük fel a kapcsolatot emailben: attila.cseke@avermedia.com
-
Geoser
csendes tag
Remélem tudtok segíteni. A következő a problémám: vásároltam egy live gamer hd lite-ot, és a beszerelés utáni első indításkor tökéletesen működött, felraktam a drivert, aztán a recentralt, majd a frimware telepítése közben elment a kép, és azóta ha a kártyán keresztül vezetem a jelet akkor nem jut el a monitorig (Ha kihagyom a kártyát akkor minden rendesen működik) és ezen felül, nem sikerül a frimwaret se telepíteni (régebbi frimwaret is próbáltam), mert azt írja hogy eszköz nem található ( a recentrel szintúgy). Az egész oprendszert újratettem, és még mindíg ugyan ez a problémám. Ma azzal is megpróbálkoztam hogy egy másik kábelen (d-sub kábel) viszem el a monitorba a jelet és a kártyán is átmegy egyszer egy hdmi és régebbi videokártya drivert is feltettem hátha, de nem. Van erre valami megoldás?
-
kisfiu87
tag
válasz
Avermedia_hu #19 üzenetére
1080i-n van a TV felbontása, mert ha 1080p-re veszem akkor valamiért elmosott és rosszabb minőségű a kép. 1080i-n sem tökéletes de legalább nagyjából ki tudom olvasni a szövegeket. Ezt mondjuk furcsállom mert ha HDMI kábelen keresztül játszok akkor 1080p-ben tűéles kép van.
-
Avermedia_hu
senior tag
-
kisfiu87
tag
válasz
Avermedia_hu #12 üzenetére
Szia, igen sikerült megoldani de most meg az a problémám, hogy nem vesz fel 1080p-be és a minőség sem a legjobb. 2-3 hónapja csinálom a videókat az új rendszerrel, de már feltűnt hogy azóta 1 videót sem rögzített 1080p-ben
-
kisfiu87
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok 1080p-ben videót felvenni?
Amióta frissítettem a firmware-t a legújabbra csakis 720p-ben vesz fel videókat és még a minőség sem nevezhető elfogadhatónak pedig optimálisra van állítva. -
Feruendios
tag
Ha esetleg valaki szeretné reklámozni a videókat amiket felvett írtunk egy honlapot ahol meg tudjátok osztani a videótokat és lehetőleg a célközönség is rátalál.
-
SRII
őstag
válasz
Avermedia_hu #14 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a hasznos infót, király vagy.
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
vannak olyan Hardveresen tömörítő eszközök, amik nem a gép erőforrásait használják a videó rendereléséhez.
Ezen az oldalon megtalálod mindet, bal felső menüpontban tudsz terméket választani: GamerZoneA maximális felvételi felbontás: 1080p@30. Tehát full HD.
H.264 MP4 fájlok készülnek, ezek sokkal kisebb méretűek, mint a tömörítettlen FRAPS anyag. (5-10x).
Renderelned már nem kell, akár azonnal töltheted Youtubera.
Az, hogy miért jobb, mint egy szoftveres megoldás, azt a fentiekben részleteztem.
Javaslom keress rá tesztekre a Youtube-on. Magyar tesztek, bemutatók is szép számmal készültek.2 héten belül érkezik a piacra a Live Gamer HD Lite.
Specifikációt megtalálod a fent linkelt GamerZone oldalon.
Várhatóan 20-25e Ft között lesz a fogy.ár a boltokban.Ennél olcsóbban hardveres capture kártyát a világban nem találsz. Szerintem.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy van e olyan olcsó! Viszonylag olcsó!!! felvevő eszköz ami full hd ban rögzít, és nem terheli a cput , vagy hogy is működik ez....?
milyen kódolást használ a felvevő?
ezt még renderelni is kell vagy nem?
tömörebb fájlokat készít mint a fraps?
miért jobb ezen felvevők megvétele mint egy ingyenes program?
mint látszik még nem is hallatom a dologról, így érdeklődöm, de minél olcsóbban szeretném megúszni. -
Avermedia_hu
senior tag
Ha a gép a régi FW verziót mutatja, akkor nem volt sikeres a frissítés.
Indítsd újra a GCHD-t, majd próbáld újra a FW frissítést.
Ha mégis sikerült az újat felrakni, szólni fog a szoftver, hogy már a legfrissebb van fent.
Ha nem, lefut ismét.Üzente a rendszer, hogy sikeres volt a frissítés?
-
kisfiu87
tag
válasz
Avermedia_hu #9 üzenetére
Lenne viszont egy kérdésem, próbáltam frissíteni a firmware-t a legújabbra (1.5)-ről 3.3.8-ra. Végig is ment, de maradt a régi ugyanúgy. Ne értem mi lehet a probléma.
-
kisfiu87
tag
A héten sikerült vennem egy Avermedia Game Capture HD kütyüt, és nagyon meg vagyok vele elégedve
A firmware-t még nem volt időm frissíteni, szóval gondoltam megnézem mit hoz ki a gyári szoftverrel egy 1080p felvételből
Kellemesen csalódtam, itt lesz a teszt ha valakit érdekel mire képes ez a szerkezet
-
Avermedia_hu
senior tag
Ne gondolj nagy dologra a videóval kapcsolatban.
Sokan még nem ismerik a Game Capture HD-t. Kis bemutatóra gondolok, mire jó, hogyan működik, mit szeretsz benne, mit nem. Amit írtál, az is szuper, egy régi-új FW összehasonlítás.
De oda bízom, amihez hangulatod van.A pendrive ügyében üzenetben egyeztessünk címet.
A másik kérdésben rosszul fogalmaztam.
Itt a PH-n, sokan itt találnak meg, ami kifejezetten tunerekre készített fórumom: [link]De a Facebookon is ott vagyunk: Avermedia Hungary Club [link]
-
Tegla80
addikt
válasz
Avermedia_hu #5 üzenetére
nem vagyok,nagy szaki és azt sem tom mire gondolsz "teszt videó" címen
(én szimpla véleményre gondoltam,h ez meg ez jobb lett ez meg ez rosszabb az új FW től)többen?? hol is
pm-ben vagy linkben megkaphatom?? -
Avermedia_hu
senior tag
Persze, hogy érdekel a teszt eredmény!
Másik fórumon többen vannak, sok esetben ide vágó témával, de itt is beindul majd a pörgés rövidesen. Remélem.
Ha esetleg csinálsz egy youtube teszt videót, Game Capture HD értékeléssel, akkor küldök cserébe egy reklám Avermedia pendrive-ot.
Arra pont jó lesz, hogy FW-t tudj frissíteni. -
Tegla80
addikt
válasz
Avermedia_hu #3 üzenetére
szia.
mindenem tudja az 1080p-t(aláírásomban látszik lentebb)
az input lag-ja nem is zavar,mert GT5 verseny replay-okat rögzítek vele
(jelenleg nem sok FullHD game van még,a GT5 az,de a BF3 pl "csak" 1280*720,itt az átfolyásos rögzítésnél pl nem is érződik.Gondolom a FullHD viseli meg picit.
Csak megemlítettem,mert karikor odaadtam tesómnak a HDMI kábelem és a "kütyün" keresztül próbáltam meg GT-z ni,de borzasztó volt a lag miatt és hagytam inkább.szóval,nem zavar amúgy,mert nem is úgy játszom(csak utána rögzítem vele)
pl ezt is[link]SSD : ezt jó hallani 1 hozzáértőtől ,h nem tesz kárt benne
amúgy ,nagyon klafa a kütyü!
megvételkor hezitáltam picit az ára miatt(36e volt online),de már nem sajnálom amibe került.Megéri az árát sztem(főleg ,h nem kell hozzá PC)
(ha esetleg megkapná a függetlenítést még multimédia lejátszónak is alkalmas lenne,de gondolom erre nem sok esély van.bár a remény hal meg utoljára.)
örülök,h ráleltem erre a topickra(és rád),mert így legalább Szakitól tudok,majd kérdezni
(nincs nagy pörgés itt,de Te gyors voltál THX érte!)egyenlőre ennyi
csaóui:a "3.2.0" még nincs rajta,mert megállt a pendrivem és most nemvan 2e ft sem,h beruházzak 1 újra. amint felrakom az új FW-t,megosztom mit tapasztaltam a mostani 3.1.4 hez képest (feltéve,ha érdekel
)
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
valóban új kihívások elé állította a mérnököket a 1080p felbontás.
Nagyobb jelentősége van annak, hogy milyen módban használod. (javaslom a keresztül vezetést, menü nélkül)
Illetve a TV megjelenítésének is nagyobb a befolyásoló szerepe. Ha nem tudja a 1080p-t, akkor rosszabbnak látod a képet, mint amilyen valójában. (A felvétel 1080p marad)A Game Capture HD nem fogja tönkretenni az SSD-t.
És nem fog töredezettség mentesíteni sem. Lesz elég dolga a felvétellel enélkül is. -
Tegla80
addikt
válasz
Avermedia_hu #1 üzenetére
szia.
kb negyed éve rendelkezésemre áll egy "Game Capture HD"Épp most szedem le hozzá az aktuális "FW" ami dec-ben jelent meg és gondolom szintén javítást tartalmaz.
mert amióta megjött a 1080p felbontásban való rögzítés lehetősége azóta ez hirtelen a 3.FW ami jön.
és tapasztalatból mondhatom,h el is kell,mert nagyon nagy lett a készülék input lag-ja ennek hatására(FW3.0.6 óta). remélem ezt próbálják meg javítani benne.amúgy:Teljesen megfelel az igényeimnek
jelenleg USB re veszek fel,de amint lesz rá pénzem a PS3-ban jelenleg használt OCZ 60GB SSD-t fogja megkapni.(a PS3 kap 1 128Gb ost)
Lenne is evvel kapcsolatban 1 kérdésem:
Nem fogja tönkrevágni az SSD-m ?
ez túgy értem,h a FW tudja e kezelni az SSD-t (is) vagy ezen is próbál majd töredezettség mentesítést csinálni,mint pl 1 HDD-n,ami esetleg való bele.(persze csak gondolom,h csinálna mert azt sem tudom,h p HDD-nél csinálja e.)szóval,SSD kompatibilis a "kütyü"
thx -
Avermedia_hu
senior tag
Azért indítok új topicot a felvétel és stream témakörben, mert nem találtam igazán ebben a témában fórumot.
Ez a fórum technikai kérdésekre lenne kihegyezve.A címből is adódóan, elsősorban az Avermedia játék rögzítő és streamelő (közvetítő) kártyáival kapcsolatban várom a hozzászólásokat, kérdéseket.
A témához kapcsolódó Avermedia eszközök köre bővül folyamatosan.
Más fórumokon (szerencsére) elértetek a kérdésekkel, de a téma és a hozzászólások így nem voltak egységesen elérhetőek.Amennyiben már van Capture és Stream témakörben élő fórum a prohardveren, szívesen fogadom a linket, és örömmel kapcsolódok oda is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest