Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hosszu.
Anno 9 felev alatt megszereztem a 270 kreditet, csak maganeletileg eleg zuros idoszakom volt, meg utaltam a diplomaterv temamat, meg ugy altalaban keptelen vagyok barokkos kormondatokban 40 oldalt fogalmazni, arrol amit kb. 5 oldalban szabatosan le lehetne irni, igy vegul nem irtam meg az elvart 60-70 oldalnyi rizsat.
Kozben elkezdtem dolgozni, aztan jottek a "majd kovetkezo felevben nekiallok" fogadkozasok, aztan persze nem lett belole semmi, mert akarhanyszor megnyitottam a felkesz doksit, elojott a heveny worditis, ami mindenfele gyomorgorcsben nyilvanult meg, aztan inkabb Alt+F4, kovetkezo felev...
Vegul mar konzulensem sem volt, mert idokozben ledoktoralt, sot az idos prof, akinek a temakoren "dolgoztam" azt is felfele buktattak, valami miniszteriumi osztalyvezetot csinaltak belole.
Igy volt egy dogunalmas elmeleti temam, ami baromira nem erdekelt, sok ev tavlatabol mar tampontom sem volt hozza, hogyan is kene befejezni, aztan nem lett befejezve, vegul 21. felev utan kiraktak, kepzesi ido x2 miatt.Most viszont baromira hianyzik a papir, mert diploma hianyaban csak a szajukat huzzak a HR-es p*csak az allasinterjukon, hiaba van 6 ev informatikusi munkatapasztalatom, koszonjuk, majd ertesitjuk..
Vegul inkabb felvesznek egy frissen vegzett zoldfulu kezdot, mert annak van papirja...Igy beadtam megint a felvetelit, viszont 5 eves egyetemi kepzes mar vagy 5 eve nem indult, igy jobb hijan BSc-re.
Az mar biztos, hogy most tavkozles helyett valami jobban eladhato, gyakorlatiasabb szakiranyt valasztok. (anno 1.1 "informatikai infrastruktura fejlesztese" volt a nyero, azon legalabb megtanult az ember normalisan szoftvert fejleszteni Java vagy .NET platformra.)Ujra nem kell kezdenem, mert a targyaim nagy tobbsege akkreditalhato, mert a mostani kepzesben is hasonlo temakoroket oktatnak, mint 10 eve, max a targy kodja valtozott, meg az erte jaro kredit csokkent (pl. Analizis 8 helyett 7), hogy a toltelek targyaknak legyen helye a felevenkent 30 krediten belul.
Amugy melyik hulye talalta ki, hogy a targyakkreditaciora szolgalo 24A/B kervenyt TARGYANKENT kell benyujtani??? Tolthettem ki 50 kervenyt, mire az osszes targyam vegere ertem...
3 ora Neptunos kereses utan feladtam, vegul a google dobta ki a villanykari dekani weblapjat, ahol le volt irva, milyen regi targy melyik ujnak felel meg...CS tanszek? Eleirod a www-t, vegere .bme.hu, aztan megtudod.
Kb. annyira legendas az infosoknal, mint villanyosoknak az EVTSZ.
Computing Science roviditese angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest