Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben sajnos hanyagoltam a fórumot. Esélyes egy 4S 64GB-re váltás (már meg van rendelve...
), szóval lenne pár kérdésem.
A hátsó üveg ugyanúgy kevésbé karcálló, mint az első (lásd i4)? Érdemes fóliával védeni, még ha az elsőre nem is tennék? A keret mennyire karcálló? Valószínűleg egy becsúsztatós tok lesz a nyerő hozzá, mivel gyakran raknám autós tartóba. Ha fólia, akkor IS-t "javították" már? Vagy még mindig lemászik hátulról? Más javaslat? Normális ár-érték arányú becsúsztatós bőrtok is érdekel, ha tudtok kapásból ilyet.
Van valami szériahibája, amire érdemes odafigyelni az idők folyamán? (3GS - repedező hátlap, 4 - home gomb)
Meg lehet nehézségek nélkül oldani, hogy ha apám fogja használni a 3GS-t, akkor ne kelljen duplán megvenni a programokat, de különbözzön az iCloud-os névjegyzék, és egyéb cuccok? A backupokat tudom, hogy külön kezeli.
-
Orient84
aktív tag
Kicsit hülye a kérdés,de már csak ma kérdezek,mert holnap pontot teszek a végére
Ha karcálló üvege van a 4snek,akkor kell rá ultrabrutál 3-4-5 ezer forintos nem tudom milyen márkás fólia?
Akkor elég rá a 1-2ezer forintos is,nem? -
tgr
tag
sziasztok,
új tulajként engem is érdekelne, mivel érdemes védeni a telefont. kell-e fólia, elég-e fólia, kell e bumper, etc. ha valamelyik igen, mit érdemes venni.kösz!
-
Orient84
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #49607 üzenetére
akkor lehet inkább az lesz,mint egy noném fólia
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
CyberSoma #49215 üzenetére
Biztos nem látott még ilyen telefon azért nézte meg nagyítóval is.
Én egyébként zagg shieldet használok, lehet túlzás, de volt pár eset amikor nagyon jól jött, és 1.5 éve fenn van, sose cseréltem le, ismerősnek van ilyen eldobható vékony fólia pár száz forintos tétel, de azok ha egyszer sérülnek kuka.
-
HUNPSP
aktív tag
Elől van fólia, hátul pedig a tok. Eddig mindig raktam előre-hátulra fóliát, de most fölöslegesen csak egy csomagot ezért nem vennék, szerintetek rakjak hátulra is, tud bármitől majd karcolódni-erősebben koszolódni a tok alatt (porszemtől, akármitől)?
Plusz alul az usb csatlakozó, és a hangszóróknál hogy tisztítsam ki normálisan úgy, hogy a képernyőhöz ne menjen be a kosz?
Most megakarom csinálni normálisan, aztán már csak vigyázni kell rá. -
szijartg
őstag
van ilyen kis szütyőm, de az sem igazán praktikus... ok persze védi a készüléket.
csak elég időigényes mire kiveszed a zsebedből meg a szütyőből, ha meg kapkod az ember akkor meg ki is ejtheti belőle. így jártam az omnia II-vel annó, ígaz annak nem lett semmi baja.
és az biztos hogy szebb fólia nélkül.
a gyári még kisebb módosításokkal rajta van a hátulján, az nem zavar, de az már tiszta karcérdekes módon, ahol moddoltam a kameránál ott sértetlen a készülék.
-
szijartg
őstag
Akinek nincs a kijelzőn fólia, annak nagyon karcosodik? 4s-ről van szó
Kicsit már zavar hogy van rajta valami, csak nem merem levenni, hátha nagyon karcosodna.
meg a széle és a fólia közt van 1mm hely ami az üveg... ez is zavar.
Cimbimén nincs de neki nem láttam rajta karcot, pedig nem kíméli. -
Tibee86
nagyúr
Egy hátlappal megoldottam ezt a problémát, hiába tetszik jobban nélküle, meg lehet, hogy a fólia miatt, de iszonyatosan gyűjti a zsírt, meg a koszt a hátlap is, így már az sincs
Gyenge lefedettség meg annyira mégse gyenge, mert az asztalon ott a 4 csík. Van itthon pár már őskövületnek számító telefon, meg én is nyúztam sokat, soha egyikkel se sikerült ezt produkálni, úgyhogy az én véleményem szerint, igenis sokkal gyengébb, rosszabb antenna van az Iphone-ba.
Na mindegy, attól még nem cserélném le semmi más telóra -
__H4X0R__
senior tag
@manchester85
A cikkben egy bővebb videó.De azt fontos megjegyezni hogy tényleg megvéd, de a fólia egy erősebb hatás esetén leválik a képernyőről. Azon pedig érdemes elgondolkozni, hogy ez hosszútávon megéri-e. Persze jobb mintha 90k-ért cseréltetne az ember képernyőt, de az ár egy kicsit húzós....
-
törölt tag
Biztos én kaptam valami egyedi üveggel szerelt készüléket, de 10 hónap fóliamentes használat után is makulátlan karcmentes elől-hátul
Más, vodánál cseréltek már valakinek telefont? Csak az érdekelne, hogy mennyi idő ez, elküldik hetekre a telefont, vagy megvan hamar? -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #46931 üzenetére
Ha ennyire zavarnak a karcok miért nem vettél rá már az első után fóliát? Még most sem késő a teszkóban 900 Ft, igaz csak előlapra van de a legutolsó gsm shopban kapsz elő-hátlapit is occsón.
Én mint múltkor is írtam az első 2 hónapban fólia nélkül használtam napi 8 órában, dugdostam farmerzsebbe és ki de nem lett rajta karc egy darab sem.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
manchester85 #46931 üzenetére
Talán a biztos fólia?
Video
-
hami85
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb kijelző védő fólia iphone 4s-re. Olyan érdekel, ami azért nem ront a felhasználói élményen, de mégis megvédi a kijelzőt!
Köszi előre is! -
leroyclub
senior tag
-
Hooper
őstag
Azért ahhoz képest hogy gorilla glass van az i4S elején 2hónap fóliamentes használat után (csak zsebben, más nincs mellette soha!) van pár szép hosszú hajszálvékony karc a kijelzőn
-
jilian
addikt
Kéne nekem egy nagyon jó fólia egy feltétellel:
- minden szögből tükröződés mentes legyen
van ilyen?
iPad méretü kijelzőre kellene de sajna az iPad topikban nem kaptam még választ. -
szijartg
őstag
Mit gondoltok, az utólagos fólia nem fogja bántani azt a bevonatot a kijelzőn amit rá raktak?
Zsírtaszító réteg vagy mi a p@cs.
Vagy az csak marketing duma lehet... -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #45502 üzenetére
Köszi, de már letettem róla. Így szép ahogy van. Van rajta elő és hátlapi fólia, azt slussz.
Egyébként én használok freemailt, arra hogy minden spam arra menjen.Minden helyen ahol regisztráltam anno, azt adtam meg.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
bicajbarat #45169 üzenetére
Személy szerint Ozaki iCoat Wardrobe tokot használok, melyhez alapból társul egy fólia is. Kemény tok, 1 illesztésű, tehát a tokot szét kell szedni, majd bele kell csúsztatni az iPhone-t. 100%, hogy nem esik ki a tokból, a pereme kiemelkedik a képernyő felületén, így némi védelmet nyújt így is. Annyira nem is vastag, jó persze nem egy A4-es papírlap vékonyság, de az kétség kívül nem is védene túl sokat. Csak ajánlani tudom. Még esetleg járj utána h a SwitchEasy Vulcan tokok kompatibilisek-e a 4S-hez, mert azok is rendkívül jó tokok, de az kemény szilikon-műanyag keverékből van.
-
-
szelesjanos
tag
sziasztok!
tudnátok olyan szilikontokot javasolni iPhone 3GS-re ami kicsit jobban benyúl a kijelző szélénél, mert amit most vettem, az pont annyira nyúl be, hogy a kijelzőn lévő fólia szélére esik és felnyomja a fólia széleit. Olyan kellene, fedésbe kerülne a fóliával és betakarná azt egy-két minit
Köszi!
-
jozsi252
veterán
Elől nekem nincsen fólia a telefonon. Viszont ugye azért eltud zsírosodni a kijelző. Milyen anyagot ajánlanátok a tisztítására? Mert ha jóltudom van ezen alapból rajta egy zsírtaszító réteg, és nemnagyon akarnám hogy ez a réteg lejöjjön róla.
Mert pl néztem ezt SGP LCD tisztító készlet ez jólehet szerintetek? vagy valaki vett már ilyet.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga #43685 üzenetére
Akkor most már oda is fólia kell. Új piaci rést érzékelek
-
Ragnar95
félisten
válasz
eszgé100 #43464 üzenetére
Én meg pont most tervezek bumpert venni, mert a szilikontokkal kb 2x olyan vastag a teló, mint amúgy
Remélhetőleg sikerül olyat választanom, ami alá nem megy be a por. Amúgy elég komoly, múltkor levettem a szilikontokot és a hátlapi fólia tiszta kosz volt úgy,h a tok körülöleli ugye a telót, túl is lóg a kijelzőn, szóval elég fura, hogy ment be alá a por, max a kamera kivágásánál,de akkor is.... -
__H4X0R__
senior tag
válasz
gzbotii #43443 üzenetére
Hát, ha lehet akkor ne használd a gyári védő fóliát, mert az nem normál használatra van, egyrészt azért, mert a hátlapi fólia letakarja a kamera lencséjét, és a vakut is, így amikor az kisül, a kép minöségén rengeteget ront rajta. Érdemes normál fóliát rakni a hátlapra, ha nem hordod kemény tokban, előre, meg tényleg nem árt, ha nem tokban, de legalabb az apróbb karcolásoktól a képernyőt óvd meg. Az oldala pedig fémböl van, aminek a használattól nem kéne kopnia, kivéve ha valamilyen más fémmel erősen karcolgatod.
-
Tibee86
nagyúr
Sráácok, valakinek van a telefonján SGP fólia??? Elég olcsó, kíváncsi lennék milyen lehet. Ha valakinek van, megoszthatná tapasztalatait. Kösziköszi
-
vadászcsiga
félisten
-
Ma a nagy bevásárlás alkalmával láttam egy hölgynél egy iPhone 4-et. Tipikus példája annak, hogy sz*rik rá, minden tok és fólia nélkül beb*ssza a táskába, és persze,ha csörög, ott kutatja kulcsok meg minden közt fél óráig. Úgy nézett ki az a telefon, hogy komolyan megsajnáltam, hogy hogy lehet így bánni vele. Értem én, hogy használati tárgy, de azért....
-
LogitechG15
tag
Sziasztok,
létezik olyan iphone tulaj aki elcserélné 16/32 gigás i4-ét 8 gigásra? Persze értékegyeztetéssel. Van egy t-mobilos 8gb-os i4-em február negyedikén került ki a dobozból (beázott telefont cserélték ki erre, de sajnos csak 8 gigásra tudták). Hibátlan, elöl hátul fólia van rajta 0 perces korától, az egyetlen baja hogy én elég iphone centrikus vagyok(biztos nem volt gyerekszobám) és nagyjából a zenéim elfoglalják az egészet...Bármilyen ajánlatot szívesen meghallgatok.
Elnézést ha ez piacozásnak számít, de ezt találtam erre a legérdemesebb helynek. -
neooen
aktív tag
válasz
jimhun #41075 üzenetére
Köszönöm szépen!
szerk.: iPhone 4S-re vonatkozik (habár gondolom ez mindegy)
1.
Kb 3-4 évente szoktam telefont cserélni, ezért érdekelne, hogy mennyit bírhat ki az akksi. Hány feltöltés/lemerülés ciklus kezdhet el érezhetően csökkenni "ereje"?2.
Mekkora adatforgalamt generál kb az iGO, mondjuk 1 órás használat mellett? Folyamatos internetkapcsolat kell neki?3.
Milyen eszköz vannak a telefon sértetlenségének a megőrzésére (tok, tartó, fólia anyámkínja), linket is kérnék.
4.
Dokkoló (az mi?) meg hifivel összekötés (meg még mi?). Micsoda??5.
Át tudom-e vinni a Nokia E65-ön lévő dolgaimat valahogy egy iPhone 4S-re (névjegyzék, üzenetek, naptárbejegyzések? Gondolom esélytelen... Ja, nem manuálisan, értem?!6.
Mire használható a Bluetooth?7.
Videólejátszója mennyire mindenevő? Mik a nyűgjei?8.
Mi a különbség a 4S és a sima 4-es között?9.
Mi az a Jailbreak? Miért olvasom mindenhol ezt? Mire jó ez?Egyelőre ennyi lenne. A türelemért és a szóért 1000 hála
.
vadászcsiga
"Fszomat sem érdekli melyik a jobb telefon, akinek van türelme majd leírja én biztos nem fogom. Ittakary amúgy is összefoglalta."
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk
.
-
Zolom89
senior tag
Bocsi az OFF-ért, meg tudom hogy nem ide kell írnom, de gondoltam hátha érdekel valakit, hogy megválok az i4-től.
Szóval eladó.
Amit tudni kell róla hogy Január 23-ai. Vodás.Fekete 16GB-os. Karcmentes, elől-hátul fólia első naptól. Sajna a fülesét nem tudom adni, de cserébe van hozzá egy tok ami vádi a hátulját plusz oldalt a fémet. A tok anyaga gumihatású műanyag.
Valahogy nem birom ki hogy ne váltsak 4s-re és így lett eladóHa érdekel valakit akkor Pü-be jelezze!
-
belovary
senior tag
Szisztok!
Kérdésemet iPhone 4 tokokkal kapcsolatban tenném fel, és kérném azután a véleményeteket.
A 4-es úgy egy éve van meg, de a home gomb miatt cserélték a napokban. Az előzőn szinte első naptól fogva volt fólia, és tok. Easy Switch Vulcan, ami a leírásokban elég jó védelmet ígért. Ez így is volt. De amikor visszavittem, hogy gondom van a home gombbal, és le kellett adnom, levettem a tokot, és akkor vettem észre hogy a gombok, és a néhány részen az oldala megsérült. Olyan mintha a szilikon ráolvadt volna, de nem lehetett leszedni róla. Egyszóval lenyúzodott a fém. Karcolásnak nem nevezhetném...
Most nézelődök a neten, hogy milyen tokot is, de nem egyszerű. Persze néztem a brutál otromba, viszont atombiztos tokokat, mint a Tank, Survivor, Gumdrop... de így neten okés, de élőben gondolom más...
Néztem a SGP Linear Blitz tokot is, de nem ismerem, és nem igazán tudom, hogy a bumper része belűl milyen anyagból is van, nehogy ezzel is úgy járjak, hogy karcol.
Szóval ti mit használtok ami bevált, vagy esetleg amiről tudjátok hogy okés... jöhet bármilyen infó, vélemény, link...
Előre is köszi!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
mivel nemrégen lecseréltem az iphone4-emet 4s-re így megválnék tőle.
nézegetem a piacot, látom h rendesen megkérik az árát, még a használt iphone 4-eseknek is.
kb mennyit érhet egy2010 decemberi, fekete, 16 gb-s T-Mobile függű, teljesen hivatalos teló (számla + jótállási jegyet adom mellé ha kell)?
Kijelzőn képernyővédő fólia, szinte karcmentes, volt rajta újkorától kezdve Brando műanyag kemény tok (emiatt a sarkai minimálisan kopottak).
90%-ban hívásra használtam és mivel nem árulok zsákbamacskát így 2 hibát is el tudok órla mondani:
- 10-ből 1-szer a középső gomb nem reagál elsőre (lehet tisztítani kell?)
- gondolom a szoftverhiba miatt -- néha lejön a hálózatrólakku ok, simán bírta a 1,5-2 napot is
nem itt akarom hirdetni, majd az apró rovvatban
köszi előre is
üdv.
ferikek
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Ragnar95 #40599 üzenetére
Ennyi.
Ezen kívül azt akartam mondani, hogy van különbség olcsó és olcsó között is.
Nem kell havonta cserélni, semmilyen okból, még olyanból se hogy karcolódna.
Nem tudom ki mit csinál vele, én üres zsebben hordom, volt amikor a 4-ek időnként kulcsok mellé kerültek, és akkor sem lett karcos a fólia.
Ha karcos is lett volna, akkor is mi történik? Maximum veszek egy sima előlapot 200Ft-ért.Az a gond hogy nagyon nem tudok nyilatkozni ilyen leejtős karcolódós dolgokról, mert tényleg úgy vigyázok mindenemre mint a szememre, főleg egy-egy ilyen Almás cuccra.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Tibee86 #40575 üzenetére
"Ha iphone-ra tellik, akkor sztem egy rendes fóliát már megérdemel."
Ebben az országban ez sajnos nem így van... mármint nem feltétlenül telik egy normális fóliára is, sajnos.Én azt mondom, és pont tegnap is írta valaki, hogy nyugodtan vedd meg az olcsó fóliát.
Én olyat kerestem, ami normálisan van kivágva elől is (hangszóró+előlapi kamera), meg hátul is. Talán ebben is mutatkozik hogy nem összehányták a fóliát, csak azért hogy legyen, hanem ügyeltek a részletekre is.
A fehér 4-emen Tmobilos macally fólia volt, esett 2x összesen talán, nem lett baja, átlátszó féligmeddig szilikon és egyben műanyag tok is volt.
Most kb. 800 forintos fólia van a 4S-en, egy csomagban voltak, normális törlőkendővel.
Én is szerettem volna ha a boltban felrakják, de kitalált indokra hivatkozva nem rakták fel.
Sebaj, pont beszéltük az elmúlt napokban, hogy mindig újra és újra felhasználható egy fólia ha esetleg buborékos lesz, vagy bármi ilyesmi.
Szappanos víz, és szárazon/nagyon enyhén (épphogy vizesen) cseppesen mehet is a kijelzőre/hátlapra, tökéletes lesz. Arra figyelj majd még ha esetleg egyedül rakod fel, hogy ne lógjon ki semelyik oldalra, mert buborékos lesz (és nem csak egy pontban valószínűleg).Úgyhogy az 500Ft-os fólia is ugyanolyan jó, és a felrakástól ne félj.
-
Tibee86
nagyúr
Nekem ez van:
http://www.speedshop.hu/termekoldal/47625_kepernyovedo_folia_apple_iphone_4_4s_karcallo_vedoburkolat_atlatszo_wrapsol.html
Igaz már csak az előlapi van fent, de viszont tényleg jól védi a telót, még az oldalára is van fólia, csak végül a tok mellett döntöttem, ezért szedtem le hátulról, meg az oldaláról, mert kicsit szorult a tokban.
Brando-t ezt javasolnám: http://www.speedshop.hu/termekoldal/45438_kepernyovedo_folia_apple_iphone_4_4s_brando_ultra_clear_protector_plus.html
de ez csak előlapi, az elő- hátlapi irreálisan drága(7200), akkor már 2 ezerrel drágábban invisibleSHIELD:
http://www.invisibleshield-hungary.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=145&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=1
Itt is jó dolgok vannak, bár ezekről semmi tapasztalatom, de az árak elég barátiak, itt találhatsz akár tokot+fóliát egybe:
http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4-kiegeszitk/tokok.html
Tok amiről tudom h jók, azok a gear4, Ozaki(ehhez még fóliát is adnak), vagy Krusell. Persze ha ilyen kemény tokban gondolkozol.
A direkt link nem jött össze, de csak ki tudod másolgatni -
S3cu
tag
Sose értettem ezt a fólia mizériát..nekem nincs rajta, de 1,5év után se karcos, sőt, makulátlan.
-
Tibee86
nagyúr
Speedshop, ott fel is rakják neked. Hogy mennyire érzékeny a karcokra a kijelző nemtudom, elvileg bírnia kéne, bár nekem új kora óta rajta van a fólia. Fóliából is szerintem érdemesebb minőségibbet (drágább) megvenni. Nem érdemes ezeket az 500 ft-os fóliákat megvenni, karcolódnak, hamar feljön, gagyiiii. Brando-t szokták még javasolni, ami jóó, bár nekem elöző telefonomon az volt, fél év után cserélhettem le, mert iszonyat karcolódik. Én wrapsol-t vettem, igaz ez kicsit vastag, de ez biztos nem lesz karcos, és nem fog feljönni pár hónap alatt. Ha iphone-ra tellik, akkor sztem egy rendes fóliát már megérdemel. De persze ez csak az én véleménem. Tokoknál, kb hasonló, nekem egy gear4 van, igaz h dráága, de legalább minőség.
-
HUNPSP
aktív tag
A gyakorlatban mivel jobb a matt fólia, mint az alap?
Az ujjlenyomatok nem látszanak rajta jobban, mint egy simán?Van ez a tükrös fólia is, ilyet még véletlenül sem tervezek, de ennek pláne mi értelme van?
A matton gondolkodtam, kipróbálnám hogy milyen vele a telefon, csak a még több ujjlenyomat miatt félek tőle. -
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40457 üzenetére
Na, kipróbáltam így vizesen (de csak nagyon enyhén) rárakni, mit ne mondjak, szinte láthatatlan rajta a fólia.
Kicsit félek amiatt hogy semmilyen és semennyi víz ne jusson be pl. az első hangszóróba, de remélem nem lesz belőle gond. Próbáltam egyből fel is itatni, már ha kijött valamennyi víz, nem figyeltem.
Mindenesetre ezek után máshogy nem is próbálom, persze az első alkalommal azért egy tökéleteset megpróbálok majd alkotni.
A szifon lenti részéről kezdtem, és folyamatosan bankkártyával vittem fel a tetejéig.
Amivel még esetleg gond lehet, hogy akár csak egy nagyon kicsit is, de kilóg a fólia a telefonról... na akkor ott még buborékos lesz a szélén, és ott is marad. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #40432 üzenetére
A felső hangszóróval kapcsolatban lehet?
Apropó fólia. Mivel mossam tisztára hogy ne maradjon foltos többszöri le-fel rakás után? A Clingo megint leszedte
vagy ennek annyi?
Egyébként nagyon szeretem ezt a tartót, gondolkodom egy autóba rakhatón is, a mostanihoz két kéz kell ami néha macerás ha a kormányt is fognom kell. -
norbi2010
őstag
Helló
Valaki nem tudja hogy rakjam fel a tokomat úgy hogy a fólia ne legyen buborékos?Ilyen tokom van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
LaptopSystem #39273 üzenetére
Nincs, csak az egész hátlapon van egy fólia, amikor kiveszed a dobozból.
-
-
szezso15
addikt
válasz
KonzolKartel #39175 üzenetére
Fólia kérdésben elég igénytelen vagyok, én Vateráról vettem meg a legolcsóbbat a 3Gs-emre...
-
TonTomika
aktív tag
Osztom a véleményt, én is szívesen elolvastam a véleményét, mert valóban objektívnek éreztem.
A fólia, meg a pénzlevonás, meg az iTunes kezelési alapismeretek meg "méér nem tudok rá másolni?!" problémákat szintén nem érzem eléggé szakmainak.
Helyette beszélhetnénk pl arról, hogy valaki próbált-e már otthon csinálni Siri Proxy-t, vagy esetleg fejlesztett-e már valamilyen webappot stb stb. Engem ezek jobban érdekelnének.
-
DanielK
addikt
Ha valakit érdekel a kijelzővédő fólia felrakása, az itt megtalálja.
-
Criton
veterán
Megnéztem, teljesen más a Serial No. az új/csere készüléknek, ez még elvileg nincs fent az Apple oldalán, szóval nincs aktiválva. (Please activate your iPhone, ha a Serial No. ra keresek.)
Szerintetek az aktiválás után a mai naptól megint 12hónap garancia van
Vagy az Apple-nél tudnak most akkor a cseréről és hozzárendelték a régi Serial No. hez
A telefonon gyári fólia van, karcot eddig nem láttam rajta, a power gomb egy kicsit "lazább" mint az előző telefonon.
-
Criton
veterán
válasz
bandigno #38646 üzenetére
rendben köszi
Ha most bekapcsolom a telefont, elvileg olyannak kell lennie mint ha most nyitottam volna ki a dobozt nem? Újra kell aktiválni a telefontA garancia dolog nem világos, ennek most elvileg új SN száma van...bár ennek most még annyira nem néztem utána.
SZERK:
Holnap kap a telefon egy 700forintos fóliát azt jóvanEz a fólia szerintetek jó lesz? Fel is rakják, igaz nem 700 forint de nem is 8000 mint az előző
-
Miért tennénk? Én is pont most vágok a kísérletezésbe, most egy SGP fólia van fent, 2,5 k volt belőle 2 db, de most rendeltem "utángyártottat" ötödannyi áron: [link] Kíváncsi leszek, mert a tokok is egész jók voltak, amiket innen rendeltem, 1-2 dollárért, annyira, hogy megkérdőjelezem az 5-6k-s ugyanilyen tokok létjogosultságát. Persze, akinek kell az amúgy 2 hét alatt lekopó "ozaki" meg stb felirat, áldásom rá
-
andew
tag
válasz
robrob007 #38526 üzenetére
Én megvettem vaterán a legolcsóbb fóliát.
most majd jönnek és jól belémkötnek hogy így meg úgy szar de, hogy én nem fogok 3-6k-t kiadni egy sz*ros fóliára az is biztos
600ft volt. elő és hátlap fólia is. elég merev. egyből felment és kisimúlt.
ezzel senkinek sem akarom azt mondani, hogy ne vegyen hókuszpókuszokat de szerintem nem tud 10x annyit az a "spéci" fólia.
ne kössetek belém
-
robrob007
tag
válasz
ittakary #38519 üzenetére
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet, ahol lehet venni rendes és minőségi fóliát a telóra előre meg hátra?
A szakavatottak a SwitchEasy PureProtect+-ra szavaznak.
Valakinek valami véleménye?
A PureProtect+ nem tapad, mint egy pár más fólia? Megvan az üveg érzet? :-)Köszönöm a válaszokat:
Rob -
kiszu
senior tag
Nincsmit. Sok embernek fel sem tűnik.
Meg a másik,hogy ha fehérre teszel fóliát akkor ha bármi a fólia széléhez-éléhez tapad az meglátszik. A fehér kidobja. Az üveg és az azt körülölelő műanyag köré ha alár egy fekete szösz vagy egy hangyafasznyi piszok is bemegy akkor az is látszik.
Feketénél semmi ilyen gond nincs.
Én ezért vadásztam fekete 4S 32GB ra 1.5 hónapig. -
jozsi252
veterán
Valószinű hogy rendelni fogok brando oldaláról egy ultra clear fóliát i4-emre. Azlenne a kérdésem hogy rendelt-e valaki mostanába onnan? ha igen akkor mennyi idő alatt jön meg a szállítmányt?
Mert néztem hogy csak 3 dolcsi a szállítás a világ bármely országába, és még ígyis jóval olcsóbb a fólia mintha itthon venném meg.
-
DanielK
addikt
válasz
robrob007 #38295 üzenetére
Olyan nincs, amilyet szeretnél... Vagy nem ront a kijelzőn vagy nem szedi az ujjlenyomatokat. Ha azt választod, hogy ne rontson a kijelzőn, akkor Brando UltraClear. Ezt akár csak előre vagy akár előre is és hátra is meg tudod venni ( előlapi vagy elő és hátlapi fólia)
-
robrob007
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban dönteni, hogy melyik kijelzővédő fólia a legjobb.
Tudom, hogy sokan írtatok már ebben a témában ide a topicba, de ha megtennétek azt, hogy ajánlotok nekem egy jó kijelzővédő és hátlapra való fóliát azt megköszönném.
A Bodyguardz teljes készüléket védő fólia szettet próbálta már valaki?
Az ilyen HD matt kijelzővédők mennyire ragadósak és mennyire rontják el a retina kijelző színét?
[link]
Az SGP vagy a Bodyguradz a jobb?
Olyan fóliát szeretnék, ami hasonlóan jól csúszik, mint az üveg és nem torzítja el a kijelző szép képét + ha lehet, akkor annyira ne is csillogjon meg amennyire lehet az ujjlenyomat se legyen látható rajta. Tudom nagy az igénycsak valami jót szeretnék találni.
Köszönöm előre is a válaszokat:
Rob -
válasz
norbi2010 #38167 üzenetére
Szemcsés attól is lehet,hogy szarul rakod fel... az invisible shield is, felrakáskor ha többször leszeded igazgatni, és úgy vissza, akkor mikor pár nap múlva megszárad a kijelzőn, szivárványos-szemcsés lesz, az is baromi idegesítő. Ha pedig biztosan tudod,hogy maga a fólia ilyen ratyi, cseréld le mindenképp.
-
Sickboy25
addikt
ma megkaptam a para blaze tokomat, és van benne két kijelzővédő műanyag...
Az egyik sima átlátszó, a másik viszont olyan mint a tejüveg... Gondolom egyik segíti a másikat a felrakásban... Vagy nem? Vagy akkor mire való?Jah addig eljutottam, hogy a műanyagon van a fólia
-
FefeeX
veterán
válasz
ittakary #38012 üzenetére
Pedig jó az. Volt ilyen is, olyan is, mikor friss, teljesen jó az olcsó is, abszolút észrevehetetlen, hogy rajt van a telefonon. Aztán telik az idő, 3-4 hónap múlva már karcos lesz, és ideje cserélni. Tehát mondjuk egy év alatt 1000-1200 forintba került a fólia... (utána meg már nem nálam van a teló)
kali: Nekem restore az új, 6os végű FW-t tolta fel, hiába írta előtte az iTunes, hogy a legfrissebb van fenn (5ös)
-
-
andew
tag
Esküszüm nem fárasztalak a hülye kérdéseimmel titeket tovább.
ahogy nézem az előlapon van fólia. Egy jó kis tokot tudnátok mondani? Ezelőtt volt sima i4-em ehgy darabig egyszer leesett megpatttant.
Valami vékony elegáns de kényelmes kéne
-
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #37820 üzenetére
Elvileg semmi. Ha jön az új iPhone akkor ismét fel fogom majd tudni használni. Az Apple ID-t nem adom el.
De egyre távolabb kerülök a cserétől, és egyre sanszosabb hogy a következő iPhone-ig maradni fog az i4.Túl sok lenne a kompromisszum egy GS2 cserénél, ami persze erősen szubjektív. Nekem kompromisszum, míg más előnyösebbnek tartaná.
Elég csak azt szem előtt tatanom, hogy egy 32Gb MicroSD kb. 15k, egy 2000mAh akksi 8k, hozzá egy fólia, és egy tok...Ott tartok hogy a cseréből adódóan költöttem +30k-t.Azon kevesek közé tartozom, akiknek nem kicsi a 3,5 col. Ritkán videózok, illetve tv-zek rajta, ahol a nagyobb kijelző tényleg előnyösebb. Netre, játékra + egyéb apróságokra nekem elég a 3,5 col.
Azért adok egy esélyt neki, és elballagok a gyorsboltba.
-
válasz
DanielK #37757 üzenetére
Inkább csak az, hogy még a drága fólia olyan,hogy hiába rakod fel tökéletesen, a szélén marad egy levegőcsík, egyszerűen nem tapad oda, pedig ott ugye nem az van,hogy "alatta maradt a bubi", hisz a szélén van. Egyszerűen nem ragad rá. Pont ezért végeztem a drága fóliákkal. Ahogy a tokok is, a tizedannyiba kerülők is simán vannak olyan jók, ha jó helyről rendeled,úgy a fóliákkal is ez a helyzet. Egy drága fólia áráért elronthatok 10 olcsót és ez a nem mindegy.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #37755 üzenetére
Akkor nem csak Critonnak vannak dolgai.
(#37756) Criton: ha már nem látsz a karcoktól vagy annyira felpöndörödött esetleg. Amúgy nem kell. Párom a régi SGS-emet használja, amire a speedshopban tették fel a brando ultra cleart, tavaly márciusban. Azóta van pár karc rajta (táskában hordja, és a csak a hátulját védi egy lyukacsos Samsung tok), de őt nem zavarja annyira. Mondtam neki, hogy van azért még 2 fólia rá hotton (vettem pár tokot hozzá...
), ha cserélni kell szóljon. Még nem szólt.
A másik telefonomat is ő használja (Nokia E51), amire feltettem egy brando ultra clear fóliát a speedshopban még 2008-ban. Azóta egy karc sincs rajta (pedig ugynabban a táskában van, mint az SGS) és még mindig rajta van a telefonon. Ott mondjuk a kialakítás miatt nincs rajta karc, meg jóval kisebb kijelző. -
válasz
DanielK #37751 üzenetére
A helyzet az, hogy elég vastag ez az üveg... biztos jó, de vannak kételyeim azzal kapcsolatban,hogy egy "becsúsztatós" tokba, ahova eddig pont befért, ezzel együtt hogy fog belemenni, meg mennyire mozdítaná el a felületen a "fóliát", mivel ekkora vastagságon a szélén már mibe kapaszkodni, hogy úgy mondjam.
Én többek közt most ilyet is rendeltem: [link] Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a különbség 5-10-ed áron...
Criton: ha jól felteszem, egy crystal fólia 3 hónapot simán rajta van, akkor is csak azért veszem le, mert már viszket a tenyerem, hogy úgy le kellene cserélni (pedig felesleges lenne arra viszont jó,hogy újabb 1-2-t elrontsak, mire egyet tökéletesen felteszek).
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest