Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    Nem bírom ki..tiszta hülye vok. Szereztem ugye egy új bnőt akit huszonakárhány éve láttam, kicsit náluk laktam, vigyáztam a 4 gyerekre, Ő volt a legkisebb.. (apjuk külföldi meló, mutijuk meg kórház stb..) Na..nincs is ezzel semmi baj, csak ugye van neki férje meg ilyenek. Én, mivel egyenes vok:) , elmentem Bogimmal hozzájuk. Nagyon örültek nekünk, a mutija tesói is. összejöttünk és hawaii..Persze lebuktunk, eléggé feltünő volt, az egész. Először a mutija jegyezte meg, hogy úgy látja, most nem úgy aludnánk 1ütt (csaj meg én) mint régen, mert mikor odakerültem valahogy hozzájuk..a csaj pici volt, mindíg befosattuk horrorokkal és este párszor alámpisilt.(ez igaz)..Változik a világ. Meg mondta, hogy emlékszik, pár éve jártam arra (Berente), nagy híre volt mert a kocsmából kivertük a romákat a haverral. A férje is ott volt, de parázott, hazaszaladt, lefeküdt aludni, Ő nem látott semmit. Mint kiderült jól is tette, hisz aznap le is zárta a rendőrség a falut, (mi 72 órát pihentünk Kbarcikai yardon). Csak azt sajnálták, hogy mikor kitolódott a balhé az utcára (cigánysor vs haver meg én), nem csak a szomszédét, az ő kerítésüket is darabokra törtük. :U
    Mind1, jól elvoltunk Bogimmal és lottót is vettem, vasárnaptól full gazdag leszek. Írhatjátok össze, hogy kinek mit vegyek:)

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák