- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #2266 üzenetére
Ma megcsináltam az új Wintel W8-as hűtését. Amikor szétszedtem, sokkal nagyobb hűtőborda fogadott, mint a korábbin (gyakorlatilag az összes helyet kihasználták a dobozban), de azért ennek is kivágtam a tetejét. Nem annyira, mint korábban, csak egy 20x40 mm-es lyukat csináltam, hogy "levegőzni" tudjon a 2 db, egyenként 20x20x6 mm-es hűtőborda és hogy akkor is jól mutasson, ha nem teszek a tetejére még egy nagyobbat, mint a múltkor.
Szóval megint tettem a gyári hűtőborda és a doboz tetejének alsó felén lévő fémlap közé szilikonos hővezető lapot, ill. ragasztottam a gyárira még 2 db, kisebb hűtőbordát. Igen ám, de a mostani gyári borda nemcsak szélesebb és hosszabb, de vastagabb is, mint a korábbi, így a felragasztott hűtőbordák teteje nem egy szintben van a ház tetejével, hanem kilóg. Szerintem nagyon jól néz ki, de ha tenni szeretnék rá egy nagyobbat (ami kelleni fog, mert a múltkori hűtés hatékonyabb lett), akkor jobb lenne, ha nem lógna ki. Na mindegy, csak oda akartam kilyukadni, hogy igyekeznek a kínaiak, de egyszerűen nem elég a passzív hűtés egy ilyen zárt dobozban. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi a helyzet a tabokkal? Azok is ugyanígy melegszenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest