Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz interstate76 #2266 üzenetére

Ma megcsináltam az új Wintel W8-as hűtését. Amikor szétszedtem, sokkal nagyobb hűtőborda fogadott, mint a korábbin (gyakorlatilag az összes helyet kihasználták a dobozban), de azért ennek is kivágtam a tetejét. Nem annyira, mint korábban, csak egy 20x40 mm-es lyukat csináltam, hogy "levegőzni" tudjon a 2 db, egyenként 20x20x6 mm-es hűtőborda és hogy akkor is jól mutasson, ha nem teszek a tetejére még egy nagyobbat, mint a múltkor.

Szóval megint tettem a gyári hűtőborda és a doboz tetejének alsó felén lévő fémlap közé szilikonos hővezető lapot, ill. ragasztottam a gyárira még 2 db, kisebb hűtőbordát. Igen ám, de a mostani gyári borda nemcsak szélesebb és hosszabb, de vastagabb is, mint a korábbi, így a felragasztott hűtőbordák teteje nem egy szintben van a ház tetejével, hanem kilóg. Szerintem nagyon jól néz ki, de ha tenni szeretnék rá egy nagyobbat (ami kelleni fog, mert a múltkori hűtés hatékonyabb lett), akkor jobb lenne, ha nem lógna ki. Na mindegy, csak oda akartam kilyukadni, hogy igyekeznek a kínaiak, de egyszerűen nem elég a passzív hűtés egy ilyen zárt dobozban. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi a helyzet a tabokkal? Azok is ugyanígy melegszenek?

Új hozzászólás Aktív témák