- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukszi1
tag
Inkább csináltak volna egy tabletetet amibe a stick rakható igy használhatad volna tabletnek is meg sticként a tvvel
-
zoltan6
addikt
geekbuying-on már árulják is ezt a torzszülött pipo x8-at 150 dollárért.
-
Upo
addikt
Hogyne lenne dual bootos, ráadásul sukár törtarany színben!
Dehát ugye a 32G tárhely felezve van, és a win-nek a 16 az nem egy acélos. Szerintem simán használhatóbbak lennének ezek a dual bootosok, ha az androidnak 8 gigát hagynának, a felszabadult 8-at odaadnák a windowsnak. Tehát 24+8 felállásban a 16+16 helyett. -
aelod
veterán
válasz
tatararpad #1287 üzenetére
Ha lesz időm kipróbálom ezt az AMIDuOS-t.
-
-
kukszi1
tag
Nem kell kijelzö a kütyüre. Telefonal simán tudod irányitani még másik országból is. Rdm+ progival.
-
Asti_hun
csendes tag
Jön a Pipo X8 is, amiben már kijelző is lesz: [link]
-
Mike88
senior tag
válasz
JoDy_28 #1274 üzenetére
Csináltál egy microsoft fiókot, s azzal is vagy bejelentkezve vagy sem? Nálam probléma nélkül aktiválódott, de nem különösebben tud érdekelni, hogy 1 év ingyen ms office, open office-hoz vagyok szokva, ingyenes, kevés helyet foglal, amire én használom azt kiszolgálja. Persze nyilvánvalóan nem felel meg mindenkinek ezt nem is vitatom.
-
JoDy_28
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Pipo X7-es gépem és az office aktiválásnál problémát ír ki. Valaki találkozott már ezzel az üzenettel:
Office isn’t associated with this account.•If you’ve already activated Office, sign out and then sign in with the Microsoft account you used to activate Office.
•If you have Office but haven’t activated it, you can use your product key to activate. Activate Office now
•If you don’t have Office, you can buy it in the Office store. -
PeterPH
senior tag
Én is LAN-t használok, szerencsére amúgy is behúztam már erre a helyre korábban. Viszont ha normális WiFi lenne benne, akkor a 100MBit helyett valós 150-200MBit elérhető lenne, anélkül hogy újabb külső eszközöket dugdosnék rá.
Félreértés ne essék, nem fikázásból írom, nekem tökéletesen kielégíti az igényeimet a Pipo, de akinek fontos a WiFi, az tudja, hogy a beépített nincs a helyzet magaslatán. -
Mike88
senior tag
Aelod kérdezte tőlem privátban, hogy:
"Ez a wintel cucc mennyire fogja jól a wifi jelet? Mert belső antennája van ahogy látom."Erre a válasz tömören:
A wifi az nem túl jó! Ahogy gondoltam is, még mielőtt megvettem, már akkor előre vizionáltam a dolgot, hogy ez jó nem bír lenni. Nem nagy probléma ez, mint írtam veszel egy sma aljzatot, belefúrod a dobozba, majd rákötöd a belső antenna koax kábelére, s rácsavarsz egy antennát, egy gyakorlatiatlan embernek is max. 15 perces művelet. Ezzel szinte biztos, hogy tudod növelni a vételt. Még így is sokkal jobb vételt lehet vele produkálni, mint a hasonlóan hitvány belső antennával szerelt andoidos stickekkel. DE ha csak 1 válaszfalat lőnél át, akkor szerintem nincs gond a vétellel, nálam 2 válaszfal után volt kb. 50%-os vétel.Azért írt privátban, mert a kérdések között volt olyan is, ami nem publikus téma, de nyugodtan tegyetek föl itt minden olyan kérdést, amire esetleg más kíváncsi lehet a későbbiekben, privát üzenetre csak azt hagyjátok meg, ami nem említhető meg.
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #1266 üzenetére
Ja, nincs túlzottan hype-olva ez a box, lehet azért kerülte el a figyelmed, de emlékeim szerint kb. egy hónapja botlottam bele, s már akkor nyomott volt az ára, persze még mindig azt mondom, amit végső soron te is, hogy kb. 70 dollárba kellene kerülnie egy ilyen boxnak. További érdekesség egyébként a boxal kapcsolatban, hogy ezen kivannak vezetve a lábak akkuhoz (csatlakozós), a fentebb említett témához érintve hozzátartozhat, itt könnyen megoldható a szünetmentes működés. Ugyebár egy power bankkal valahogy figyeltetni kellene a hálózati táp-ot, s csak akkor átkapcsoltatni a power bankra, amikor szükséges. Persze lehet mondani, hogy akkor erre ott az Ainol, én nem vagyok mérnök, de szerintem nem egészséges egy akkuval összepréselni egy 90 fokra is felfűtő procit, továbbá ott a Voyo, csak abban meg egy lityi-lötyi 1000mAh-s akku van, plusz nincs hűtés.
Ja a windows valóban nem aktivált rajta, ezzel egy magyar nem hinném, hogy meglenne lőve. Az az akció meg bevezető ár volt, nem mindegy, s már jó rég volt.Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.
-
PeterPH
senior tag
válasz
interstate76 #1266 üzenetére
Akcióban a Pipo is 100 alatt volt. A Wintel-en viszont nem aktivált a windows!
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #1252 üzenetére
A wintel emlékeim szerint már egy bő hónappal ezelőtt is 100 alatt volt. Szerintem amúgy nem rossz választás 3736 ide vagy oda (ebben is 3735 van), aki nem szeretne hűtéssel mókolni a 2. legjobb választás (a Minix után), hisz mint írtam ebben is van passzív hűtés, ugyan a box nagyon kicsi, így bírna jobb értékeket is produkálni, ha nagyobb dobozt kapott volna, ami nem teljesen zárt, de kritikus érték fölé eddig nem ment. Rábíztam a tartós tesztelést szüleimre, eddig megvannak vele elégedve, villany fogyasztás jelentősen csökkent, mivel a skype miatt szinte egész nap megy náluk a gép.
-
zsozsoooooo
tag
Igen, automata újraindulásra gondoltam, bocsi
Kösz az infokat, meglesem a biost. -
zoltan6
addikt
válasz
zsozsoooooo #1259 üzenetére
power gomb megnyomásakor mindenképp,de csak ha már van áram.
-
aelod
veterán
válasz
zsozsoooooo #1259 üzenetére
Ha visszajött az áram akkor igen.
De kicsit fogalmazhatnál pontosabban is
-
zsozsoooooo
tag
Üdv,
Pipo X7 tud indulni áramszünet után ?
-
hunaqua
addikt
válasz
interstate76 #1257 üzenetére
Ezek a cuccok a nyár végére 80usd.-
A Pipo x7 is fillérekért indult,aztán látták,hogy milyen "kaszát" csinál a többi gyártó,így emeltek.
-
válasz
interstate76 #1254 üzenetére
A tabletek piaca telített, nagy a verseny. A MiniPC meg újdonság, unikum, bővülő piac, nincs versenytársa, ezek miatt nyilván drágábban is el lehet adni, tehát hülyék lennének odaadni neked a hasznot, ha zsebre is tehetik. Ilyen egyszerű. Szerintem.
-
interstate76
addikt
-
Polllen
félisten
válasz
interstate76 #1252 üzenetére
Így többet kaszálnak.
-
interstate76
addikt
Lassan ugyan, de végre kezdenek reális irányba mozdulni az árak. A dobozos kivitel 92,95 usd-ért már megközelíti azt az összeget, amiért - szerintem is - megéri az árát. Csak azt nem tudom, hogy - miközben jó ideje lehet 100-110 usd-ért venni ips paneles, 8"-os tabokat ugyanezzel a vassal - miért tart ennyi ideig. Sokkal gyorsabban és teljesen logikus módon jóval a hasonló hardverrel szerelt tabletek ára alá szokott esni a mini PC-k ára, most meg úgy csinálnak a kínai gyártók, mintha több pénzbe kerülne egy doboz, mint egy ips panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest