- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGuru
tag
válasz
Feenyx #82074 üzenetére
A IBM / Lenovo ThinkPad Maintenance Disk amivel beletudod írni! Nélküle is működik, de minden indulásnál csipogni fog hogy hiányzik.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Találtam a T430-hoz nvidias alaplapot. Viszont nekem gyanúsan olcsó és az eladó azt írja, hogy nincs beleírva a BIOS-ba a széria-és típusszám. Ez jelent valamilyen hátrányt? Gondolom ezek felprogramozásához szervizes eszközök kellenek ugye?
-
törölt tag
Tényleg mehetne az összefoglalóba.Nálam w10+ 6205 kari, latencyMon alapján elosztottam a 10-15 legvészesebb drivert. A latencyChecker alig mutatott változást. Picit simult. Maradt minden a sárgában, de a maximum µs 3150 lett, yt hd alatt belehúzogatva.
LatencyMon-ban nézegetve, minden magon átlag két tized ms körüli a dpc. Jó ez így.
-
roti86
őstag
Szuper, mehetne kiemeléssel vagy akár összefoglalóba!
Annyi, hogy nálam is hibaüzeneteket dobál a program, mint dying_star hozzászólásában is látható, de a módosításokat megcsinálja.
Sokat javult a latencym és még csak a wifi drivert rakam át a 2.magra.
A latency monitor nem feltétlenül fog kisebb értékeket mutatni, de a pattogás megszűnése füllel hallható. Az eredeti hozzászólásból idézve: "Persze ettől a DPC latency nem fog csökkeni, azaz a LatencyMon progi ugyanúgy sírni fog, viszont maga a hang nem fog pattogni, hisz (feltéve ha jól állítod be) a hangkártya driver nem azon a magon fut, ahol a LatencyMon azt a bazi nagy DPC-t kimérte."
-
válasz
FoxiestFox #82068 üzenetére
Reboot kellett neki, most minden kúl. Már tudat alatt is nyugodt vagyok, hogy minden csíkom zöld.
-
Nálam ilyeneket dobál szinte minden eszközre. Hagyja menteni a változtatást, applikáltam a LAN és a Wifi kártyára is, újraindította őket, de nincs változás a latency-ben.
Mondjuk nálam csak sárgában vannak tüskék, és a hanggal sincs gond, csak furcsa, hogy miért szívózik. -
Molk
tag
DPC Latency eltűnt ennek a módszernek a segítségével!
(Köszönet Tim82-nek)
Amit csinálnom kellett (ez alapján):
1. Letöltöttem a Microsoft Interrupt Affinity Policy Tool-t (telepítettem)
2. Rendszergazdaként futtatás x64 vagy x86 (C:\Program Files (x86)\Microsoft Corporation\Interrupt Affinity Policy Tool)
3. A listában megkerestem az Intel Centrino advanced-n 6205-wifi adaptert (nekem ez van) és Set Mask-ban beállítottam 3.-at. (a lényeg, hogy ne az első legyen)
4. Kiírta, hogy újraindítja az eszközt.
5. Minden jó!(egyelőre)
Most így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest