- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Nekem most két ilyen projektem is fut. Az egyik egy Denon DCD-715-ös.
Szegény csak eredeti lemezeket tudott lejátszani, utóbbi időkben aztán már azokat se, így csakhamar bele lett kukkantva gépügyileg:
Előlap leszedve
Előlap nyák-ja
Előlap nyák nélkül
Bele felölről
Bele profilbólSzabvány mATX nem fér bele, ITX-hez pedig túl nagy a ház. Sikerült kerítenem egy kisebb fajta mATX lapot, ami széltére is és hosszára is pont jó. Magasság miatt csak low-profil cuccok férnek be. Van itthon egy LP-s Creative hangkarim, egy GF2 MX400-asom, valamint egy NorthQ tuner-csodám. Procit és ramot venni kell, de azokkal nincxs gond. Optikait majd meg kell hámozni és beküldeni a régi helyére. Előlap-hoz találtam bekötést nyomtató-portra, LCD-t meg kap belső USB-n.
Az egyetlen komoly problémát a táp okozza, mivel nem marad neki hely.
sz:
A másik projelt főhőse egy régi 50-programos Satelite-vevő, illetve annak háza. A ház kb 5cm magas, 26cm hosszú és 34cm széles. Mindehez 2kg-os súly társul.
Mérete adja, hogy mITX, ami kényelmesen el is fér(ne) benne, csak /pill nincs lém bélre neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest