- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Nekem most két ilyen projektem is fut. Az egyik egy Denon DCD-715-ös.
Szegény csak eredeti lemezeket tudott lejátszani, utóbbi időkben aztán már azokat se, így csakhamar bele lett kukkantva gépügyileg:
Előlap leszedve
Előlap nyák-ja
Előlap nyák nélkül
Bele felölről
Bele profilbólSzabvány mATX nem fér bele, ITX-hez pedig túl nagy a ház. Sikerült kerítenem egy kisebb fajta mATX lapot, ami széltére is és hosszára is pont jó. Magasság miatt csak low-profil cuccok férnek be. Van itthon egy LP-s Creative hangkarim, egy GF2 MX400-asom, valamint egy NorthQ tuner-csodám. Procit és ramot venni kell, de azokkal nincxs gond. Optikait majd meg kell hámozni és beküldeni a régi helyére. Előlap-hoz találtam bekötést nyomtató-portra, LCD-t meg kap belső USB-n.
Az egyetlen komoly problémát a táp okozza, mivel nem marad neki hely.
sz:
A másik projelt főhőse egy régi 50-programos Satelite-vevő, illetve annak háza. A ház kb 5cm magas, 26cm hosszú és 34cm széles. Mindehez 2kg-os súly társul.
Mérete adja, hogy mITX, ami kényelmesen el is fér(ne) benne, csak /pill nincs lém bélre neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest