Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prison85

    senior tag

    válasz oriic #31992 üzenetére

    Van fehérben Akasa 12es venti is, ha esetleg azt szeretnéd, hogy márkában passzoljon a házhoz - nem tudom, hogy kizáró ok e a LED. [link] idehaza is kapható a Pc Gear -nél.

    Harisnyázásnál én inkább a kábelhosszabbítóra voksolnék. Egyszer, mert nincs kockázat, másrészt pedig nincs garanciavesztés. Egy hosszabbítót is meg lehet talán bontani, ha pl fekete-fehér kombót szeretnél.

    Recon666: szép az Alpenföhn venti. Jobban beleillik a környezetbe, mint az előző, ami kék színben pompázott. Van már következő terv is?

    ...és amiben én szeretném kikérni a véleményeteket:

    Alakítgatom a házamat szép lassan. Hétfőn végre érkezik a Tr Macho is. Arra törekszem, hogy a ház ezüst/bronz kombóban díszelegjen persze fekete alapon. Ehhez dukál a Gen3 lap is.

    Amivel bajban vagyok:
    a CPU hűtőn kapásból ventit akarok cserélni, mert a gyári szépen szólva is ronda. Nem tudom viszont, hogy mégis milyet vegyek, ami beleillik a túlnyomóan ezüst sziluettbe. Amiket eddig néztem:
    Xigma XAF1451 Fekete ezüst beütéssel. Bejövős, de talán kicsit unalmas
    Xigma XAF1453 Tetszik, de attól tartok nagyon elütne a réz és a narancs.
    TB Apolish Vegas ezüst színben. Szintén nagyon tetszik, de a 7k körüli árát sokallom továbbá 3 pines csatlakozója van (ami nem tudom mennyire hátrány a 4 pinesekkel szemben)

    BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

Új hozzászólás Aktív témák