Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • niklebi

    senior tag

    Köszönöm a véleményeket :R
    W A festő kamrára szükség volt mivel nem akartam össze-vissza festeni a lakást :K Mivel eláztam nem is kicsit :W A képekről nem derül ki mivel 9 órával később készültek,de a pumpa ahogy betöltöttem a vizet abban a tempóban folyt el ahogy töltöttem! Ijedtemben amennyire csak tudtam meghúztam a csavarokat a blokkon de nem segített,és mivel mennem kellett melózni csak annyi időm volt,hogy a maradék folyadékot leeresztettem. :((( A kapkodás eredménye lett a festésen okozott sérülések nagy része.
    Az összképről annyit volt egy elképzelésem ami akkor jónak tűnt,amikor kész lett, láttam én is,hogy nem minden úgy néz ki ahogy elképzeltem,de a változtatás lehetősége nem adatott meg mivel a gépre szükségem van! Így is 1 hétig nélkülöznöm kellett :o

    GabN73 Örülök,hogy tetszik :K Az Uv festék nem festék hanem egy por amit úgy kell rászórni az előkészített alapra. mivel még soha nem csináltam,csak képeket láttam,nem tudtam mennyi kell,hogy jól világítson ezért jól megszórtam többször is :W Nem kellett volna, ezért lett a sárkány olyan amilyen. A szokásos kezdő hibája. Az ASUS feliratot meg a netről töltöttem le,és ott ilyenek voltak. Én meg hagytam olyannak.

Új hozzászólás Aktív témák