Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    Kedves Oibacsi!
    Csak most láttam, hogy miket tervezel. Először is én semmiképp nem venném meg azt a Denon-t. Nekem volt 500-asom, de rendkívül gyorsan el is adtam. Szörnyű volt... Egyébként sem vennék új erősítőt, mert a vásárlóerő olyan alacsony, hogy 1-2 éves garanciás készülékeket 60% árért simán meg lehet kapni, vagy még ez alatt is akár. Ha mégis mindenképp újat akarsz venni (nem az én életem, azt csinálsz amit akarsz alapon) mindenképpen a legkisebb NAD erősítőt mondanám jónak. Én használt HK 970-re voksolnék, bár az kicsit drága lesz. Olcsóba HK 620-as igen jóféle. Marantzokat, Rotelt nem ismerem, a Canbridge Audio nekem nagyon magasba húz

    Hangfalak. Kicsit más tészta. Szintén felesleges persze újat venni. Énnekem van Tannoy F4-esem. 2 évesen vettem 50.000 Ft-ért újonnan 125... no comment. De azóta is láttam elkelni 60 körül... Annyiért nagyon jó. Dehogy ne csak a saját cuccomat dicsérjem, hanem pár szó a többiekről. Dali c6 rossz (sokat hallgattam), Wharfedale 9.6 nem lehet nagy valami, hiszen ennyi pénzért hárumutas hangfal az furán veszi ki magát.
    Én 100.000Ft alatt ajánlom a Jungson-nak ezt a kis monitorát LS3/5A. Egész jó, bár sajnos mélye nincs túl sok (nem tudom mit hallgatsz), de egyébként nagyon korrekt minden mása.
    Acoustic Research hangfalak egész jók. A polk az mozira való. Monitorban Swans M1 is egész jól elzenélget. Mission-t szerintem ne vegyél, bár ennél annál jobb de azért nem az igazi. Celestion szintén mozi.

    Végül a saját falam: szép lágy hangja van, kicsit búg (de hát melyik reflex hangfal nem...). Elég mélyre le tud menni, zoknival betömve nagyon szép közép és magas hangjai vannak a mélyek pedig kellően mélyek. Ugye minden emberke a saját szarát dicséri... Nekem hifistúdiós nagyon komoly szakik mondták, hogy nincs komoly hibája a hangfalnak és a vifás hangszórókészlete is teljesen rendben van.

    Kinek mi, de Dalit, Celestiont, Missiont (újba 100 alatt), polkot nem nagyon tudok ajánlani... Ezeket ha lehet kerüld.

    [ Szerkesztve ]

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák