Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• oba

addikt

Heggesztettem egy kicsit :D Ideiglenes megoldás... Egy Genius szettet sikerült vennem jó áron. Felhasználtam belőle a subot és az erősítőt. Szintén nagyon jó áron sikerült vennem két 4 Ohm -os Philips hangsugárzót... ENNEK a micro rendszernek a két sugárzóját. Tudom ez így elsőre durvának hangzik, de szerintem iszonyatosan gyönyörűen szól. Persze erősítőt majd cserélni akarok idővel... de most csak erre volt keret, és ez volt az ami elfért a pc asztalon. A hangfalak viszont tökéletesek, szerintem nagyon minőségi cucc, és mint "pc -s hangfal" bőven túlteljesít :) Egy kis teszt videó, nem saját: [link]

Amúgy rca hangfalkábel létezik? Tehát olyan, aminek az egyik vége egy szóló rca csaltakozó a másik viszont egy hangfal érpár :) Ezen a kis erősítőn a jobb ill. bal hangszóró csatlakozók egy-egy egyszeres rca csatlakozással vannak megoldva. Most a gyári hangszórójának a kábelét használom... de túl vékonynak látom őket, szerintem jobb lenne egy normális kábel.

Új hozzászólás Aktív témák