Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mortalwombat

    tag

    válasz schawo #14682 üzenetére

    Bár már mindegy, de a két Mini pontosan 190cm-re volt egymástól, és nem két és fél méterre. Nekem befordítva sok volt a magas. Érdekes, és nem hallottam irányítottnak a hangot, mert én sem szeretem, ha hallom, honnan jön a hang. A hangkép szépen elterült-és most is a JBL-el is elterül- a két hangfal mögötti téren. Az, hogy a hengszerek poziciója nem annyira precíz, az a csöves erősítőmnek a számlájára írható. Viszont a tere-megintcsak szerintem-nagyon jó, sokkal jobb, mint az előd gainclone-é.
    Nem a legjobb nálam az akusztika tudom, de azért nem oylan tragikus a helyzet, ahogy a hszból lejött.

    A JBL L19est is én árultam. A két hangfal hangja teljesen más karakter, szerintem nem vetted volna meg, a Minivel viszont nagyon jól jártál! :-)

    Érdekes, hogy a meghallagatás beszámolójában azt írod, dinamikusabb a Mini, otthon meg nálad a Fostex a jobb. Itt megint csak az erősítőmre tudok hivatkozni: mondtam, hogy a Woodside nagyon nem csöves karakter, és pont a dinamizmusa teszi különlegessé-többek között. Lehet ki kellene cserélni a kondikat a Luxiban...Meg kíváncsi leszek, mit hoz a kábelcsere is.

Új hozzászólás Aktív témák