Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Dißnäëß #114796 üzenetére

    Amikor mentem használt cuccokért, eddig csak kezeletlen szobákat láttam. A hifi shown is kezeletlen szobákban mutogatták a high-end tízmilliós motyókat. Egy high-end gyártónál is jártam, ahol kezeletlen, kifejezette rossz akusztikájú szobában tesztelik a fejlesztéseket.
    Ebből nekem az jön le, hogy az emberek kőpdalós, kongó rettenetekbe veszik a méregdrága berendezéseket, és várják, hogy egyszer csak jól szóljon.
    Nekem közel 30nm kezelt felületem van a nappaliban, és még hiányzik 10, és alig várom, hogy végre tényleg a komponenseim hangját halljam, és be tudjam őket rendesen állítani. Amíg ez nincs meg, lépegethetnék feljebb, még hallanék is javulást, de a töredékére sem közelíteném meg azt, amit hallani szeretnék. És indez úgy, hogy kifejezetten szerencsés akusztikájú a nappalim. Na most akkor képzeld el a szerencsétlent akitől elhoztam a dynokat, a még drágább hangfallal, a milliós, amúgy rettenetesen jó hangú DAC-kal, meg erősítővel keresi A hangot, 20 négyzetméter üveggel a nappali oldalában, csupasz falakkal, mert a zasszonynak úgy tetszik.

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák