Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz -KP- #111996 üzenetére

    Aki nem ért hozzá, ne fogjon bele. Aki pedig érti, csak akkor jelentheti ki, hogy hát ez nem jött össze, amikor megáll ott és azt az állapotot tekinti véglegesnek.

    Tudod, az, hogy Béla csinált valamit - és szerinte jó, szerinted pedig nem - ennek semmi köze a tuninghoz. Viszont köze van az ízlésedhez, füledhez, sokmindenhez, amit mindenféle tuning nélkül is átél az összes hifista, amikor átmegy a másikhoz vagy a szalonba vagy akárhova meghallgatni "valami mást".

    Bélának valszeg tetszett a tuningja, amit kreált magának, vagy akár eladásra (nem tudok erről nyilatkozni) és lesz olyan ember, aki ugyanazt mondja majd, mint Te, meg olyan, aki azt mondja, húbakker, kérem azonnal. Ha Béla úgy érezte volna a teljes művelet után, hogy "hopp, ez annyira nem lett jó", akkor szerintem nem tette volna ki az ablakba, ugyanis mind a gyár, mind az építő kísérletezésre épül, bemegyünk utcákba és tapasztalattól függően vagy előbb, vagy később rájövünk valamire és kitolatunk abból, oké, akkor más irány. Ha irreverzibilisen mélyre mentünk egy mod-ban, akkor meg annyi, abból kell főzni, de ehhez nagyot kell barmolni, hogy ne legyen visszaalakítható az eredeti hangzás.

    Utána átmentél a másik emberhez és az ő modja bejött.

    És ebből levonod azt a konklúziót, hogy "De én azt nem merném kijelenteni, hogy mindig minden esetben, relatív rizikómentesen és nagyot lehet upgradelni. "

    Ez egy érdekes konklúzió, egyrészt végig a "visszacsinálhatóságot" tartottam mondókámban szem előtt, tehát a rizikót, hogy félremegy valami, kezelni próbáljuk, hogy ne legyen nap végén sírás abból, hogy "elfaragtam", másrészt fogalmam sincs, milyen építői ismereteid és lehetőségeid meg tapasztalataid vannak, de ilyen hozzáállással én sem fognék bele és senkinek nem ajánlom.

    Pozitív embernek tartom magam és a sikerélménybe, illetve saját tudásba és tapasztalatba vetett hit és bizalom az, ami bekapcsolja az emberben azt, hogy oké, most kigondoltam valamit, jól összeagyaltam, tegyük le az asztalra akkor.

    Végez egy kockázatelemzést, mi mivel jár, ha ezt és ezt csinálja, vissza lehet-e fordulni és honnantól, vagy netán a legvégétől is még, ... és ennek függvényében meghozza a döntést, hogy belefog-e vagy sem.

    Szóval nincs azzal semmi gond, ha Nálad félig üres a pohár, nálam meg félig tele, de csak utóbbi szemléletű embereknek javasolnám azt, amit leírtam.

    Mert amikor elkezdesz egy design-ba százezrekért Mundorf-okat belehajigálni, ami attól még hogy Mundorf, passzív elem, tehát hiába Ferrari, repülni nem fog, azért a pénzért már lehet repülőt is venni. (Amit meg tudni kell vezetni) :)

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák