Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Mathiask #111349 üzenetére

    A pár napos (hetes) olvasgatás/hallgatózás/fórumok bújásából nekem is hasonló véleményem formálódott az LS50(meta)-val kapcsolatban, talán egy kicsit túl-tech is nekem már néha a megközelítésük, ellenben pl sok klasszikus bbc-monitor vonalon mozgó márkatársukkal, akik viszont szintén kiváló minőségben dolgoznak (bár tény, a KEF áraknál min 2-3x szorzóval).
    Egyébként remélem is, hogy jól összrakják az uni-q driveres dobozokat, mert az biztos, ha ezek a tech-kef cuccok bedöglenek, nincs az a szaki aki nekiáll bütykölni, jobban mondva annyiért max, hogy érdemes inkább másikat venni.
    Egyébként, ha a körülmények engednék, akkor már inkább egy R3, mondjuk subbal megtámogatva egy meta a logikusabb, de mivel egy böszme az R3, így nem is kell ezzel a problémával foglalkoznom. :))

    Persze nem tudom, lehet inkább kellene még gyűjtögetni és (használt) ProAc/Harbeth/Spendor/PMC vonalon nézelődni.

    ...és csak hogy ne múljon el hsz, újabb egzotikus alt. nélkül:
    Usher SD500?

    Driverek/crossover/anyaghasználat/cégmúlt minden egyben van és ahol írnak róla, az egekig magasztalják, bár az némileg zavaró, hogy hazai teszteken kívűl, alig-alig van nyugati sajtóban róluk szó; ellenben távol-keleten népszerűbbek(ami nem meglepő, lévén taiwaniak), de arrafelé is inkább egyéb, méghájjendebb termékeiket magasztalják.

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák